eliac7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Παιδιά προσπαθώ να τα βάλω αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ. Μήπως δεν παίζουν λόγω φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο; 😕
panos7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 52 λεπτά πριν, Instagram είπε Παιδιά προσπαθώ να τα βάλω αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ. Μήπως δεν παίζουν λόγω φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο; 😕 Αφού για what's up είναι.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τα έβαλα όλα απο τα 3 links στο 4ο post του @Billator Υπάρχει τρόπος να βάλω τουλάχιστον τα λεπτά ομιλίας σε αριθμό της μητέρας μου που δεν έχει smartphone; Ευχαριστούμε πολύ τον TS. 🤗 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από AntiCambeR
HateMe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Μόλις τα έβαλα όλα απο τα 3 links στο 4ο post του @Billator Υπάρχει τρόπος να βάλω τουλάχιστον τα λεπτά ομιλίας σε αριθμό της μητέρας μου που δεν έχει smartphone; Ευχαριστούμε πολύ τον TS. 🤗 Βάλε την κάρτα της στο κινητό σου και απλά ενεργοποίησε τα
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, HateMe είπε Βάλε την κάρτα της στο κινητό σου και απλά ενεργοποίησε τα Το έχω σκεφτεί. Είναι dump phone και δεν ξέρω αν έχει triple sim έτσι ώστε να "κόβεται" σε nano sim για να μπεί στο δικό μου. Εχει το tablet Mediapad T5 4G που και αυτό παίρνει nano sim. Η σίγουρη λύση θα ήταν να βάλω την sim σε 1 S4 mini του αδερφού μου που παίρνει mini sim αλλά αυτός θα λείπει μάλλον για δουλειά απο τις 12. Δυστυχώς είμαι στην δουλειά και θα είμαι σπίτι στις 15:30, μπορεί να μην προλάβω την προσφορά. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από AntiCambeR
vasilk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Μόλις τα έβαλα όλα απο τα 3 links στο 4ο post του @Billator Υπάρχει τρόπος να βάλω τουλάχιστον τα λεπτά ομιλίας σε αριθμό της μητέρας μου που δεν έχει smartphone; Ευχαριστούμε πολύ τον TS. 🤗 1- Κάνεις αποσύνδεση τον αριθμό σου από την εφαρμογή. 2- Πας στις ρυθμίσεις και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. 3- Βάζεις το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και μετά ανοίγεις μόνο το WiFi. 4- Ανοίγεις την εφαρμογή και γράφεις να συνδεθεί με τον αριθμό που θέλεις (της μάνας σου). Για επιβεβαίωση θα σταλεί με sms ένας κωδικός στο τηλέφωνο που έβαλες (της μάνας σου). Βάζεις το κωδικό στην εφαρμογή και είσαι έτοιμος. Όταν τελειώσεις, κάνεις αποσύνδεση, βγάζεις τη λειτουργία πτήσης και συνδέεις ξανά τον αριθμό σου. 1
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Στις 23/7/2020 στις 11:05 ΜΜ, Billator είπε Το πρώτο link δίνει ΔΩΡΕΑΝ 10Gb από τις 10 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί (30 μέρες) : https://wup.page.link/mLZB To δεύτερο link δίνει ΔΩΡΕΑΝ 200 λεπτά προς What's up & 100 λεπτά προς όλους (1 βδομάδα): https://wup.page.link/KZ6h To τρίτο link δίνει ΔΩΡΕΑΝ 200 λεπτά προς What's up & 100 λεπτά προς όλους 1Gb Internet (1 βδομάδα): https://wup.page.link/twrb Ισχύουν για τις πρώτες 20.000 ενεργοποιήσεις Ενεργοποιήθηκαν και τα 3 πακέτα μόλις! 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις