jeanthira7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας, Ενώ τις προηγούμενες χρονιές στο εκκαθαριστικό τα παρακάτω κουτάκια κάτω από το φόρο ήταν γεμάτα, δηλαδή ο φόρος έσπαγε δια 3, φέτος βλέπω την παρακάτω εικόνα: Αυτό σημαίνει ότι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να έχω δώσεις?
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μάλλον έκανες κάποια τροποποιητική, και για αυτό στα βγάζει κενά. Αν πας "προσωπική πληροφόρηση - στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης" θα τις δεις.
asdfnikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε Καλησπέρα σας, Ενώ τις προηγούμενες χρονιές στο εκκαθαριστικό τα παρακάτω κουτάκια κάτω από το φόρο ήταν γεμάτα, δηλαδή ο φόρος έσπαγε δια 3, φέτος βλέπω την παρακάτω εικόνα: Αυτό σημαίνει ότι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να έχω δώσεις? Θα δεις στην προσωποποιημένη πληροφόρηση στα εκτός ρύθμισης της πραγματικές δόσεις τα ποσά κτλπ.
gamanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Η λογίστριά μου είπε ότι οι δόσεις (8) βγαίνουν μετά από 24 ώρες.
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, gamanos είπε Η λογίστριά μου είπε ότι οι δόσεις (8) βγαίνουν μετά από 24 ώρες. Εμένα πάντως οι δικές μου δόσεις ήταν από χτες το πρωί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα