Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τον 970 evo plus και δεν υπάρχει αποστάτης για τον M2. Αυτοί της μητρικής δεν ταιριάζουν. Τι φάση;

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις; Αποστάτης/Standoff της μητρικής και δεν βιδώνει για να βιδώσεις από πάνω τον m2?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Πήρα τον 970 evo plus και δεν υπάρχει αποστάτης για τον M2. Αυτοί της μητρικής δεν ταιριάζουν. Τι φάση;

Και εμενα δεν ειχε. πηγα να παρω ενα pci m2 adapter και χρησιμοποιησα εκεινο.

Αν εχεις στην περιοχη σου καταστημα που να στηνει pc, ισως εχει. Αλλιως θα πρεπει να αγορασεις ειτε pci σε μ2 ή απο πχ αμαζον standoffs. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, niko13 είπε

Μα λεει πως δεν ταιριαζει,αρα standoff εχει.. Αδερφε μου δεν γινεται.. Κατι κανεις λαθος

τα standoffs της μητρικης (που μπαινουν πανω στο case) ειναι διαφορετικο απο αυτο της θυρας. Στις περισσοτερες μητρικες ειτε ειναι ηδη βιδωμενο, ή βρισκεται πισω χαμηλα στην μητρικη (αν δεν ειναι σε σακουλακι)

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει ψυκτρα η οποία κολλάει στον m2 και βιδώνει πιο μακριά. Η ψυκτρα θυληκωνει σε ειδική εσοχή πάνω από την θύρα για m2.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, d4mage είπε

Στις 2 τελευταιες μητρικες asus X570 tuf gaming που εχω τοποθετησει σε PC υπηρχε σακουλακι μεσα με τις βιδουλες.Στην μια δεν ξερω που το ειχαν τοποθετησει και εγω νομιζα οτι δεν ειχε μεχρι που γυρισα το κουτι αναποδα και επεσε :P

Δημοσ.

Σε κάποιες μητρικές τα έχουν σε σακουλάκι μέσα στο κουτί τους.
Στις ποιό καινούργιες συνήθως είναι βιδωμένα απευθείας επάνω στην μητρική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...