Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχα παει σε μια τραπεζα της περιοχης μου και εχει 3 atm. Τα 2 δουλευαν ενω στο 3ο ειχε κολλισει ενας φιλος που εβγαζε χρηματα και ειχε γινει μια ουρα. Λεει ενας κυριος το μεσα δουλευει;;
Ναι λεει που βγηκε εξω.
Ερχεται μετα απο 30'' μια τυπισσα και λεει δουλευει καποιο;;;
Απανταμε το μέσα. <<ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ>>
Μια κυρια μετα απο εμενα της λεει καλοπροαιρετα "Ξερετε έχει ουρά"
Και απανταει η αλλη με υφος ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;;;;
Η κυρια δεν το συνεχισε και κανεις αλλος αλλα πραγματικα στην Ελλαδα εχουμε τροπους η  ειμαστε τελειως καρναβαλι ακομα και εκει;;;

Της προαλλες παλι παει ο ενας κυριος ειχε το ατμ περιπου 7 λεπτα και του λεμε ξερετε ;; Θελουμε να σηκωσουμε και εμεις χρηματα δεν μπορειτε να το εχετε τοση ωρα.
Η απαντηση;;; ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ.
Ηθελα να ηξερα εαν βρεθουν 2 ατομα του ιδιου στυλ τι θα γινει;;; Της ποπης;;;; Το παιζουν μερικοι οξυθυμοι;;; Η ειναι τοσο;;
Και στο κατω κατω χε@@@@@@με;;; Καμια εμπειρια παρομια εχει κανενας η μονο εδω γινονται αυτα;;

• Confused 1
Δημοσ.

Καθε μερα παντου τα ίδια στην Αθηνα τουλάχιστον

τι περίπτερο, εφορια, σουπερμαρκετ, στο αμαξι.. παντα καποιος θα τυχει

Δημοσ.

Δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά στο δεύτερο με το ΑΤΜ ήταν λάθος οι αντιδράσεις και των 2, δεν μου κάνει εντύπωση να του παίρνει 7 λεπτά καποιου αν θέλει να κάνει διάφορες δουλειές με αυτό, εμένα μια φορά μου πήρε 2-3 λεπτά περίπου να κάνω ανάληψη για διάφορους λόγους, τώρα ο άλλος μπορεί να θέλει να κάνει 4-5 πράγματα, το "θέλουμε να πάρουμε και εμείς λεφτά" δεν λέει κάτι, όσο σημαντικό θεωρείς να κάνεις την δική σου δουλειά άλλο τόσο σημαντική θεωρεί ο άλλος και την δική του, τι θα πει δεν μπορειτε να το έχετε έτσι; Μια χαρα μπορεί μέχρι να κάνει αυτό που θέλει, το όσο μου γουστάρει δεν είναι απάντηση φυσικά θα μπορούσε να πει θα το χρησιμοποιήσω μέχρι να τελειώσω αυτά που θέλω, εκτός αν δεν πήγε εκεί να κάνει αυτό που έπρεπε η έγιναν αλλά πράγματα. 

Για την γυναίκα που είπε ξέρετε έχει ουρά. Χαιρω πολύ προφανώς αν δεν ήθελε να κάτσει η άλλη να περεμενει θα έφευγε. Τέλος πάντων, ο κόσμος όχι μόνο τώρα αλλά ανέκαθεν είχε νεύρα, το βλέπω παντού, και εγώ είμαι νευριασμενος με διαφορα, είτε επί προσωπικού είτε όχι που τα εξωτερικευουμε στους άλλους, παλιά όταν ήμουν φοιτητής και κυκλοφορούσα καθημερινά με τα ΜΜΜ θυμάμαι πολλά και διάφορα περιστατικά με άλλους αλλά και με εμένα, γενικά προσεχω πριν μιλήσω σε κάποιον. 

Τελευταία φορά που είχα πάει σε κλινικές και στο ΚΑΤ αλλά και δύο Ιπποκράτειο, γίνονται καθημερινώς διαπληκτισμοι και τσακωμοι εκεί που είναι η αναμονή, σου λένε στο 1535 έλα 10 λεπτά αυστηρά πριν το ραντεβού σου και όταν πας έχεις 110 νούμερα πριν από εσένα, τραγικός προγραμματισμός. 

Πέραν βέβαια των παραπάνω αρνητικών, μου έχουν τύχει πολλές φορές ευγενικοί άνθρωποι πχ που μου δίνουν την θέση τους στο λεωφορείο η μέτρο γιατί βλέπουν που έχω πρόβλημα. Γενικά, όπως λέει και ένας φίλος που μενει Λονδίνο, η Ελλάδα είναι σαν δύο διαφορετικοί κόσμοι, ένας πολυ καλός και ένας πολυ κακός. Ο καθένας τα βλέπει και τα ερμηνευει όπως νομίζει. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε

Καμια εμπειρια παρομια εχει κανενας η μονο εδω γινονται αυτα;;

μας εχουν αλλοιωσει τον πολιτισμο, για αυτο γινονται αυτα 😀
εχω φυγει απο επαρχια, που υποτιθεται ειμαστε χωριατες με την κακη εννοια, εχω παει αθηνα για δουλεια καποια χρονια τωρα και δεν πιστευω τι βλεπω κι εκει

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν λαός είμαστε ένα κλικ λιγότερο υπομονετικοί και ένα κλικ περισσότερο αγενείς σε σχέση με άλλους λαούς. Κυρίως τους βόρειους ευρωπαϊκούς. Κλασσική επιρροή και συμπεριφορά όλων των Βαλκανίων. Είμαστε λίγο πίσω σε αυτό που λέμε αστική ευγένεια. Δλδ στο πως πρέπει να συμπεριφερεσαι όταν έρχεσαι σε επαφή με το κοινό με το οποίο δεν έχεις καμία φιλική σχέση. Αντίθετα είμαστε πιο μπροστά στο κομμάτι της κοινωνικοτητας και της αλληλεπιδρασης με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα σε σχέση με τους βόρειους. Ανοιγομαστε πιο εύκολα δλδ. 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέτοια σκηνικά εκατοντάδες!

Το πιο πρόσφατο, καυγάς σε ιδιωτικό ιατρείο. Ήθελε μία να αφήσει κάποιες εξετάσεις στον γιατρό και να φύγει άλλα επειδή σε ένα τυπά δεν τού άρεσε η ιδέα να καθυστερήσει 1,5 λεπτό, λογοφέρανε άσχημα σε βαθμό να βγεί ο γιατρός από το γραφείο και να φωνάζει για να βγάλουν τον σκασμό. 

Επίσης, μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε σχόλια που αφορούν καθημερινά γεγονότα, σε σχόλια στο Youtube, θα σε βγάλουν εκτ'ος από τα ρούχα σου αλλά και απο το δίλημμα για το αν είμαστε καρναβάλι ή όχι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, alphay είπε

Τέτοια σκηνικά εκατοντάδες!

Το πιο πρόσφατο, καυγάς σε ιδιωτικό ιατρείο. Ήθελε μία να αφήσει κάποιες εξετάσεις στον γιατρό και να φύγει άλλα επειδή σε ένα τυπά δεν τού άρεσε η ιδέα να καθυστερήσει 1,5 λεπτό, λογοφέρανε άσχημα σε βαθμό να βγεί ο γιατρός από το γραφείο και να φωνάζει για να βγάλουν τον σκασμό. 

Επίσης, μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε σχόλια που αφορούν καθημερινά γεγονότα, σε σχόλια στο Youtube, θα σε βγάλουν εκτ'ος από τα ρούχα σου αλλά και απο το δίλημμα για το αν είμαστε καρναβάλι ή όχι.

Αν ειναι δυνατον για 1.5 λεπτο  οπως ειπες. Σεβασμος 0!

Δημοσ.

Γενικα υπαρχει μια ενταση ισως λιγο περισσοτερο απο παλιοτερα.Κοινωνικη μορφωση σε επιπεδα βαλκανιων οταν καποιος ειναι σωστος ξεχωριζει.Νομιζω οτι οι ελληνες ευκολα μπορουν να πλακωθουν μεταξυ τους(δηλαδη κατω απο καποιες συνθηκες ενας δευτερος εμφυλιος δεν θα ηταν παραξενο).Κυριαρχει το συμφερον παντου και η οικονομικη κριση εχει βγαλει το χειροτερο εαυτο μας.Δεν βλεπω φως στον οριζοντα...!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JohnConstantine είπε

ενω στο 3ο ειχε κολλισει ενας φιλος που εβγαζε χρηματα και ειχε γινει μια ουρα.

Τι εννοείς εδώ? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dannie είπε

Γενικα υπαρχει μια ενταση ισως λιγο περισσοτερο απο παλιοτερα.Κοινωνικη μορφωση σε επιπεδα βαλκανιων οταν καποιος ειναι σωστος ξεχωριζει.Νομιζω οτι οι ελληνες ευκολα μπορουν να πλακωθουν μεταξυ τους(δηλαδη κατω απο καποιες συνθηκες ενας δευτερος εμφυλιος δεν θα ηταν παραξενο).Κυριαρχει το συμφερον παντου και η οικονομικη κριση εχει βγαλει το χειροτερο εαυτο μας.Δεν βλεπω φως στον οριζοντα...!

Για καλη μου τυχη εχω ενα πατερα τερας ευγενιας και τερας ηρεμιας. (Δεν εχω παρει τοσο την ηρεμια του) αλλα το προσπαθω παντα. Οσο για την ευγενια παντα και το σεβασμο. Ποτε δεν ξερεις τι εχει ο αλλος για αυτο και δεν αντιδραω ευκολα αμα πει ο αλλος κατι παραπανω.

Μόλις τώρα, supermanbee είπε

Τι εννοείς εδώ? 

3 τα atm Τα 2 δουλευανε το 3ο ειχε κολλισει και δεν εβγαζε χρηματα και παρουσιαστηκε μια ουρα μεγαλουτσικη (δεν εβγαινε και η καρτα του)

• Like 1
Δημοσ.

Τα πάντα νομίζω είναι θέμα σεβασμού,ήθους και παιδείας !!

Και εγώ είμαι πολύ ευέξαπτος, αλλά όταν βλέπεις ένα ευγενικό άνθρωπο το καταλαβαίνεις. 

Δημοσ.
3 hours ago, JohnConstantine said:

Ρε παιδια ειχα παει σε μια τραπεζα της περιοχης μου και εχει 3 atm. Τα 2 δουλευαν ενω στο 3ο ειχε κολλισει ενας φιλος που εβγαζε χρηματα και ειχε γινει μια ουρα. Λεει ενας κυριος το μεσα δουλευει;;
Ναι λεει που βγηκε εξω.
Ερχεται μετα απο 30'' μια τυπισσα και λεει δουλευει καποιο;;;
Απανταμε το μέσα. <<ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ>>
Μια κυρια μετα απο εμενα της λεει καλοπροαιρετα "Ξερετε έχει ουρά"
Και απανταει η αλλη με υφος ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;;;;
Η κυρια δεν το συνεχισε και κανεις αλλος αλλα πραγματικα στην Ελλαδα εχουμε τροπους η  ειμαστε τελειως καρναβαλι ακομα και εκει;;;

Της προαλλες παλι παει ο ενας κυριος ειχε το ατμ περιπου 7 λεπτα και του λεμε ξερετε ;; Θελουμε να σηκωσουμε και εμεις χρηματα δεν μπορειτε να το εχετε τοση ωρα.
Η απαντηση;;; ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ.
Ηθελα να ηξερα εαν βρεθουν 2 ατομα του ιδιου στυλ τι θα γινει;;; Της ποπης;;;; Το παιζουν μερικοι οξυθυμοι;;; Η ειναι τοσο;;
Και στο κατω κατω χε@@@@@@με;;; Καμια εμπειρια παρομια εχει κανενας η μονο εδω γινονται αυτα;;

Spoiler

9ceed71dd83840be0954af1cd7eb5790.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...