Diabatiis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 καλησπερα σε ολους οπως λεει και ο τιτλος ψανχω ενα φτηνο και αξιοπιστο σιτε να αγορασω τα ςιν 10 προ 64Χ αν καποιος γνωριζει καποιο σιτε πλζ paste the link
zx1234r Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Διαφημίζει κατά καιρούς εδώ το ινσομνια ένα. Βρες στα πρόσφατα άρθρα. Καμία εβδομάδα έχει νομίζω.
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ebay ακομη κ με ενα ευρω μια χαρα δουλευουν ολα Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από kage
KOURABIES Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Στις 23/7/2020 στις 8:32 ΜΜ, kage είπε ebay ακομη κ με ενα ευρω μια χαρα δουλευουν ολα πήρες εσύ με 1 ευρώ απο ebay και δουλεύει;
elpenor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το μόνο αξιόπιστο site που πουλάει με έκπτωση είναι του περιοδικού pc world που τρέχει μία προσφορά. Τα κλειδιά του είναι από τον μεγαλύτερο authorized reseller, αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τη Microsoft, να τους δείξεις την απόδειξη σου και να σε εξυπηρετήσουν. Όλα τα άλλα site δεν είναι εξουσιοδοτημένα οπότε αν το κλειδί γίνει blacklist η Microsoft δεν θα στο ξεκλειδώσει. Τα κλειδιά του ebay δουλεύουν κανονικά αλλά συνήθως πρέπει να κάνεις activate μέσω skype/τηλ στο bot της Microsoft. Επίσης ο πωλητής του ebay μπορεί να μην σου στείλει άλλο κλειδί αν δεν δουλέψει κάποιο, εμένα δεν μου έχει τύχει και στην τελική ζητάς στο paypal να ακυρώσει τη συναλλαγή. Αν πάρεις από κάποιο γνωστό site είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου στείλουν άλλο κλειδί και θα σε βοηθήσουν να το κάνεις activate. 2 ώρες πριν, KOURABIES είπε πήρες εσύ με 1 ευρώ απο ebay και δουλεύει; Δεκάδες, συνήθως κοντά στο 1.5 euro τα έχουν οι πωλητές με καλές αξιολογήσεις. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από elpenor
Jason 93 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Εμενα παντως απ' το keysworld δουλεψε κανονικα χωρις ενεργοποιηση μεσω skype και λοιπα παρατραγουδα.
elpenor Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Στις 7/8/2020 στις 6:28 ΜΜ, Jason 93 είπε Εμενα παντως απ' το keysworld δουλεψε κανονικα χωρις ενεργοποιηση μεσω skype και λοιπα παρατραγουδα. Και εμένα αρκετά κλειδιά του ebay έκαναν αυτόματα ενεργοποίηση. Από τα comments του keysworld: Send me key, and not working. I contact support an send me new key. The purchased key does not fit. I turned to the seller to solve the current problem. The seller promptly resolved the situation by replacing the key that worked. Had a slight problem during activation. Customer service hand walked me the whole way and resolved it I've bought a Windows 10 key from here and altough the first one they sent me didn't work Δεν υπάρχει διαφορά στα κλειδιά, ούτε το keysworld ούτε οι πωλητές του ebay είναι authorized resellers, όλα αυτά τα κλειδιά γίνονται blacklist πολύ γρήγορα απλά επειδή η Microsoft δεν θέλει να βάζουν crack οι χρήστες της και να γεμίζουν ιούς δεν ακυρώνει το licence αν το έχεις ήδη κάνει activate. Η μεγάλη διαφορά είναι στο customer service, το keysworld έχει 24/7 service και είναι φοβερά εξυπηρετικοί, τώρα αν αξίζει αυτό 14 ευρώ καπέλο πάνω στα 2 ευρώ του κλειδιού ας το αποφασίσει ο καθένας μόνος του.
gandrian Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Στις 7/8/2020 στις 2:17 ΜΜ, elpenor είπε Το μόνο αξιόπιστο site που πουλάει με έκπτωση είναι του περιοδικού pc world που τρέχει μία προσφορά. Τα κλειδιά του είναι από τον μεγαλύτερο authorized reseller, αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τη Microsoft, να τους δείξεις την απόδειξη σου και να σε εξυπηρετήσουν. Όλα τα άλλα site δεν είναι εξουσιοδοτημένα οπότε αν το κλειδί γίνει blacklist η Microsoft δεν θα στο ξεκλειδώσει. Τα κλειδιά του ebay δουλεύουν κανονικά αλλά συνήθως πρέπει να κάνεις activate μέσω skype/τηλ στο bot της Microsoft. Επίσης ο πωλητής του ebay μπορεί να μην σου στείλει άλλο κλειδί αν δεν δουλέψει κάποιο, εμένα δεν μου έχει τύχει και στην τελική ζητάς στο paypal να ακυρώσει τη συναλλαγή. Αν πάρεις από κάποιο γνωστό site είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου στείλουν άλλο κλειδί και θα σε βοηθήσουν να το κάνεις activate. Δεκάδες, συνήθως κοντά στο 1.5 euro τα έχουν οι πωλητές με καλές αξιολογήσεις. site ?
kinhthra Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, gandrian είπε site ? Ebay.com
gandrian Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, kinhthra είπε Ebay.com thanks, πήρα από εδώ τελικά https://buy-keys.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα