Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, chrisSerres είπε

αχαχαχαχαχα τιμές άκου αχαχαχαχαχαχ 2000sms λεει, 70€ χαχαχαχαχ 25€ για 2gb αχαχαχαχαχαχα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ

2000 SMS , 4000 FAX , ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΙΛΙΑ 3-4 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ, ΔΩΡΟ ΠΡΕΛΟΚ COSMOTE ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ  " ΕΙΜΑΙ Μ*Λ*Κ*Σ ΕΧΩ COSMOTE "   ΓΙΑ  ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επεξ/σία από busellatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς Insomnia: Εσείς καλά ποστάρετε το advertorial. Γνωρίζετε το τι θα ακολουθήσει, αλλά το μαγαζί πρέπει να συντηρηθεί. Τα χαϊβάνια marketing experts της cosmote, δεν γνωρίζουν που απευθύνονται; Και μάλιστα σε ποστ που επιδέχεται σχολιασμού; Γελάει -και κλαίει- ο κόσμος...

Για το καλοκαίρι πάντως υπενθυμίζω πως το μέτριο δίκτυο της Vodafone προσφέρει 40gb με 10 ευρώ -με 100gb cap/μήνα- και χωρίς το ελεεινό limit 3gb/day που εφαρμόζει η ίδια στην καρτοκινητή.

Επεξ/σία από Litost
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Litost είπε

Προς Insomnia: Εσείς καλά ποστάρετε το advertorial. Γνωρίζετε το τι θα ακολουθήσει, αλλά το μαγαζί πρέπει να συντηρηθεί. Τα χαϊβάνια marketing experts της cosmote, δεν γνωρίζουν που απευθύνονται; Και μάλιστα σε ποστ που επιδέχεται σχολιασμού; Γελάει -και κλαίει- ο κόσμος...

Για το καλοκαίρι πάντως υπενθυμίζω πως το μέτριο δίκτυο της Vodafone προσφέρει 40gb με 10 ευρώ -με 100gb cap/μήνα- και χωρίς το ελεεινό limit 3gb/day που εφαρμόζει η ίδια στην καρτοκινητή.

Εγώ γιατί βλέπω 20€ τα 40gb?

Δημοσ.

Παρακαλώ, όποιος ξέρει ΣΙΓΟΥΡΑ, να επιβεβαιώσει αν τα δεδομένα είναι πραγματικά απεριόριστα, χωρίς κρυφά όρια και κοφτές ταχύτητας, και αν πράγματι η extra sim για δεδομένα μόνο κοστίζει μόνο 3 ευρώ/μήνα. 

Με συμφέρει να κόψω τα 60 ευρώ της σταθερής και τα 40 του προγράμματος κινητής και να τα αντικαταστήσω με ενα 70ρι unlimited.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Ακριβό το πακέτο της κοσμοτε. Εγώ με τα ίδια λεφτά στην wind έχω τα εξής .. 

70€ δίνω στην WIND συνδυαστικό πακέτο και μου προσφέρει 

50Mbps σταθερό VDSL στο σπίτι

Απεριόριστα αστικά υπεραστικά +600 λεπτά προς κινητά απο το σταθερό μου

3000 λεπτά +3000 sms προς όλα τα δίκτυα από το κινητό μου 

Απεριόριστα γιγα στο κινητό (15 γιγα full ταχύτητα , και από εκεί με μετά ταχύτητα 2mbps) 

5GB roaming εξωτερικού .

Το ίδιο και εγω wind με 50 ευρω 100Μbps στο σταθερό, απεριόριστα σταθερα και 480 προς κινητά,wind vision, και 1500λεπτα προς όλους 1500sms,και 5 giga internet στο κινητό με 50 ευρω τον μήνα και αν τα ήθελα απεριόριστα πήγαινε συν 5 ευρω αλλα μου έφταναν και τα 5. Μπορεί να μην έχει το τέλειο σημα της cosmote αλλα κοιτάω και της τιμές λεφτα για πέταμα δεν υπάρχουν.

Επεξ/σία από panosk111178
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, glenngould είπε

Δεν συγκρίνονται φίλε μου τα 40GB με unlimited χρήση.

Εδώ το τραστ έχει το θράσος να πουλάει ακόμη 8,5 ευρώ τα 2gb και μετά να πλασάρει σαν προσφορά 10 ευρώ τα 15gb...

Επεξ/σία από Litost
Δημοσ.

χρόνια είχα συμβόλαιο εταιρικό και πλήρωνα ένα σκασμό

αν ξέρεις να παίξεις σωστά με το καρτοκινητό είναι η πλέον συμφέρουσα πρόταση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως κράτησα την αγγλική κάρτα που είχα στην Κύπρο ως φαντάρος και με 12 ευρώ έχω 8gb για γενική χρήση και απεριόριστα social media pass και να μην ξεχάσω το πιο σημαντικό απεριόριστα σε όλη την Ευρώπη σταθερά και κινητά ( και Ελλάδα εννοείται για τους δύσπιστους)! Τώρα αν εσείς θέλετε να πληρώνετε αυτά καλώς 🙂

Επεξ/σία από ThinkFast
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ζούμε στην χώρα που πληρωνεις 24mbps και έχεις 8-12 mbps....

Σου λένε ότι μπούρδα θες ακομα και αν είσαι δίπλα στο.....κουτί .

Δείχνουν νά σου κάνουν χάρη για ότι τελικά σου προσφέρουν.

Αν το κυνηγήσεις θα στειλουν τεχνικό και ξαφνικά θα δεις 18mbps.....αλλά για λιγο.......

Πάντως 20 χρόνια στο σούπερ μάρκετ όταν παραγγέλνω 1kg κιμα περνώ 1kg 

Ποτέ δεν μου έδωσαν μισό κιλό......

Από εδώ και πέρα θα παραγγέλνω "μέχρι 1 κιλό κιμά βάλε μου"🤣😅😂

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ThinkFast είπε

Εγώ πάντως κράτησα την αγγλική κάρτα που είχα στην Κύπρο ως φαντάρος και με 12 ευρώ έχω 8gb για γενική χρήση και απεριόριστα social media pass και να μην ξεχάσω το πιο σημαντικό απεριόριστα σε όλη την Ευρώπη σταθερά και κινητά ( και Ελλάδα εννοείται για τους δύσπιστους)! Τώρα αν εσείς θέλετε να πληρώνετε αυτά καλώς 🙂

Πες μας περισσότερα αν θες σε παρακαλώ, ποια κάρτα;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Δηλαδή αν έχεις iPhone πρέπει να πληρώνεις 25€ για multisim...

Για να μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο 1000+ θα έχεις σίγουρα το 25αρι για multisim αλλιώς υπάρχουν αλλα φθηνότερα dualsim

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...