Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να μάθω απ' όσους ξέρουν ποιά υδρόψυξη για επεξεργαστές ryzen 3 gen πιστεύετε ότι αξίζει..Corsair η nzxt???

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα εχω τον 3700Χ οc στα 4.6GHZ και με CORSAIR HYDRO SERIES H100X HIGH PERFORMANCE 240MM

στο stress test επιασε max 78C. to stress test εγινε μεσα μαιου, δεν θυμαμαι μερα ακριβως εχω σβησει τα logs

τωρα αν ψαχνεις custom water loops τοτε παμε αλλου.

Επεξ/σία από FasTaker
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/7/2020 στις 5:42 ΜΜ, FasTaker είπε

προσωπικα εχω τον 3700Χ οc στα 4.6GHZ και με CORSAIR HYDRO SERIES H100X HIGH PERFORMANCE 240MM

στο stress test επιασε max 78C. to stress test εγινε μεσα μαιου, δεν θυμαμαι μερα ακριβως εχω σβησει τα logs

τωρα αν ψαχνεις custom water loops τοτε παμε αλλου.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ έχω τον 3800x και χρησιμοποιώ nzxt x62. Σε stress είδα ( Τώρα καλοκαίρι) 74c max. Όλοι μου λένε να μην πάω αλλού σε υδρόψυξη μιας και θεωρείται μία από τις καλύτερες της αγοράς. Ενδιαφέρομαι για corsair πλευρά αλλά αν ειναι να μην δω διαφορά ή πολύ μικρή προς τα κάτω νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Anyway θα δω και άλλες γνώμες και βλέποντας και κάνοντας..

Δημοσ.

Βασικα εγω δεν θα εκανα καμια αλλαγη. Η corsair εχει καλύτερο support & lifetime εγγυηση αλλα και η ΑΙΟ που εχεις τωρα ειναι κορυφη. Κατσε οπως εισαι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...