Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου χτυπησε πριν λιγο το κουδουνι ενας δικαστικος επιμελητης για καποια ασφαλιστικα μετρα. Το επιθετο ηταν λαθος και δεν μου το εδωσε, αλλα το ονομα ηταν σωστο. Μου ειπε και το ονομα αυτου που το εκανε, και ειναι απο εναν γειτονα. Τι μπορει να εχει παιχτει και τι ακριβως ειναι αυτα τα ασφαλιστικα μετρα; Λογικα εαν διορθωσει το ονομα θα μου το επιδωσει ξανα. Πηγαινω δικαστηριο; Τι μπορω να κανω; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Veggie_Chia
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Για να σου έκανε ο γείτονας ασφαλιστικά μέτρα σίγουρα κάτι έχει συμβεί μεταξύ σας σε επίπεδο κάποιου είδους παρενόχλησης από πλευράς σου και γιαυτό κατέληξε εκεί. Αυτό φυσικά το γνωρίζεις εσύ καλύτερα από εμάς και θα πρέπει να μιλήσεις με τον δικηγόρο σου για περισσότερες πληροφορίες.
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Το θεμα ειναι οτι τα στοιχεια δλδ επιθετο και οροφος ηταν λαθος. Μπορω να κανω κατι εγω για συκοφαντικη δυσφημηση; Αν και το χαρτι δεν μου το εδωσε, οποτε δεν μπορω να αποδειξω κατι πλεον. Οποτε αυτο ειναι δικαστηριο 100% ή μπορει απλα να ειναι προειδοποιηση; Γνωριζει κανεις; Θα χρειαστω και δικηγορο;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Το θεμα ειναι οτι τα στοιχεια δλδ επιθετο και οροφος ηταν λαθος. Μπορω να κανω κατι εγω για συκοφαντικη δυσφημηση; Αν και το χαρτι δεν μου το εδωσε, οποτε δεν μπορω να αποδειξω κατι πλεον. Οποτε αυτο ειναι δικαστηριο 100% ή μπορει απλα να ειναι προειδοποιηση; Γνωριζει κανεις; Θα χρειαστω και δικηγορο; τι μηνυση να κανεις ακριβως? που γραψανε λαθος το ονομα σου? ή που σου εκανε ασφαλιστικα μετρα?
vforvaggelis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Το θεμα ειναι οτι τα στοιχεια δλδ επιθετο και οροφος ηταν λαθος. Μπορω να κανω κατι εγω για συκοφαντικη δυσφημηση; Αν και το χαρτι δεν μου το εδωσε, οποτε δεν μπορω να αποδειξω κατι πλεον. Οποτε αυτο ειναι δικαστηριο 100% ή μπορει απλα να ειναι προειδοποιηση; Γνωριζει κανεις; Θα χρειαστω και δικηγορο; Ασχετα αν ηταν λαθος, εσυ εχεις παρε δωσε με τον γειτονα; Εχετε προβλημα; Αν ναι τοτε λογικα συντομα θα σου ερθει παλι με διορθωμενα τα στοιχεια.
djcat Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Λάθος επίθετο - λάθος όροφος - γιατί το έδωσε σε σένα; Τόσο σπάνιο μικρό όνομα έχεις;
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Αφού είναι λάθος επίθετο και όροφος τι πρόβλημα έχεις; Προφανώς δεν αναφέρονται σε εσένα, εκτος αν έχεις ήδη προβλήματα με τον γείτονα και ξέρεις τι παίζει. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, περιμένεις να σου ξαναέρθει με διόρθωση αν τελικα αφορά εσένα και μετά ρωτάς δικηγόρο.
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Ισως να αφορα και εμενα, μπορει και τον απο πανω, μπορει και τους δυο. Αυτο για να συνταχθει ποση ωρα θελει; Δλδ ειναι σημερινο; Θεωρητικα τωρα που μιλαμε δεν εκρεμμει κατι, αφου πρεπει να διορθωθουν τα στοιχεια. Μπορω να παω στο γειτονα και να τον ρωτησω τι ακριβως εχει γινει και αν μπορουμε να τα βρουμε στο μεταξυ μας; Ειχαμε μια κοντρα ειναι η αληθεια. Να παω απο εκει ή θα τα κανω χειροτερα τα πραγματα;
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Το θεμα ειναι οτι τα στοιχεια δλδ επιθετο και οροφος ηταν λαθος. Μπορω να κανω κατι εγω για συκοφαντικη δυσφημηση; Αν και το χαρτι δεν μου το εδωσε, οποτε δεν μπορω να αποδειξω κατι πλεον. Οποτε αυτο ειναι δικαστηριο 100% ή μπορει απλα να ειναι προειδοποιηση; Γνωριζει κανεις; Θα χρειαστω και δικηγορο; Εδω δεν ξέρεις αν ηταν για εσένα και έφτασες και στον Αρειο Πάγο; Δεν ξέρεις αν έχεις πρόβλημα με γείτονα; 1
gthe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Veggie_Chia είπε Ειχαμε μια κοντρα ειναι η αληθεια. Είχατε μια κόντρα και έκανε ασφαλιστικά μέτρα να μην πλησιάζεις το σπίτι του δλδ; Πώς πήγε κάπως έτσι ... "Σε παρακαλώ μην παρκάρεις εδώ το αυτοκίνητο σου, ενοχλεί. Οκ συγνώμη" Ή πήγε κάπως έτσι ... "Θα στο κάψω το ρημάδι, θα σε σκοτώσω αν ξαναπατήσεις δίπλα στο σπίτι μου αλήτη κτλ" Αν έχει πάει όπως η πρώτη περίπτωση ... είναι δικομανής. Αν έχει πάει όπως η δεύτερη περίπτωση πέφτεις από τα σύννεφα δλδ; Και στις 2 περιπτώσεις μάλλον χειρότερα θα τα κάνεις αν πας εκεί.
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εδω δεν ξέρεις αν ηταν για εσένα και έφτασες και στον Αρειο Πάγο; Δεν ξέρεις αν έχεις πρόβλημα με γείτονα; Ειχα, αλλα δεν περιμενα οτι θα προχωρησει ετσι. Βασικα δεν ξερω καν περι τινος προκειται, δεν με αφησε να το διαβασω, αφου τα στοιχεια ηταν λαθος. Περιμενω να ερθει με τα σωστα στοχεια ή πηγαινω να τον ρωτησω τι εγινε; Κοπελα ειναι και την εστελνα στο facebook, αλλα δεν απαντουσε. Σημερα εστειλα στε μια φιλη της, που για κακη μου τυχη ηταν η κολλητη της. Της ελεγα να μου δωσει το τηλεφωνο της γειτονισσας. Δεν ξερω αν της το ειπε και μετα ηρθε το χαρτι. Με την φιλη της μιλησα 12.30, το χαρτι ηρθε πριν μιση ωρα. Αυτο ειναι; Τωρα να τρεχουμε δικαστηρια για μαλακιες δε ειναι και ο,τι καλυτερο. Να παω απο εκει να ζητησω συγνωμη; Επισης, το ονομα πως το βρηκε; Απο την διαχειριστρια; Γιατι ειναι το ονομα που με γραφει στα κοινοχρηστα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Veggie_Chia
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Ειχαμε μια κοντρα ειναι η αληθεια. Συνεπώς ξέρεις τον λόγο για τον οποίο προσπάθησε να σου κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Υπομονή μέχρι να ξανάρθει ο δικαστικός επιμελητής με τα στοιχεία διορθωμένα για να μάθεις και λεπτομέρειες.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Ειχα, αλλα δεν περιμενα οτι θα προχωρησει ετσι. Βασικα δεν ξερω καν περι τινος προκειται, δεν με αφησε να το διαβασω, αφου τα στοιχεια ηταν λαθος. Περιμενω να ερθει με τα σωστα στοχεια ή πηγαινω να τον ρωτησω τι εγινε; Κοπελα ειναι και την εστελνα στο facebook, αλλα δεν απαντουσε. Σημερα εστειλα στε μια φιλη της, που για κακη μου τυχη ηταν η κολλητη της. Της ελεγα να μου δωσει το τηλεφωνο της γειτονισσας. Δεν ξερω αν της το ειπε και μετα ηρθε το χαρτι. Με την φιλη της μιλησα 12.30, το χαρτι ηρθε πριν μιση ωρα. Αυτο ειναι; Τωρα να τρεχουμε δικαστηρια για μαλακιες δε ειναι και ο,τι καλυτερο. Να παω απο εκει να ζητησω συγνωμη; Επισης, το ονομα πως το βρηκε; Απο την διαχειριστρια; Γιατι ειναι το ονομα που με γραφει στα κοινοχρηστα. Tοσο άσχημο πέσιμο της έκανες που σου έκανε ασφαλιστικά μέτρα; Δεν κάνεις τίποτα αν δεν παραλάβεις κάτι.Γιατί δεν ξέρεις αν είναι για εσένα.
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Ειχα, αλλα δεν περιμενα οτι θα προχωρησει ετσι. Βασικα δεν ξερω καν περι τινος προκειται, δεν με αφησε να το διαβασω, αφου τα στοιχεια ηταν λαθος. Περιμενω να ερθει με τα σωστα στοχεια ή πηγαινω να τον ρωτησω τι εγινε; Κοπελα ειναι και την εστελνα στο facebook, αλλα δεν απαντουσε. Σημερα εστειλα στε μια φιλη της, που για κακη μου τυχη ηταν η κολλητη της. Της ελεγα να μου δωσει το τηλεφωνο της γειτονισσας. Δεν ξερω αν της το ειπε και μετα ηρθε το χαρτι. Με την φιλη της μιλησα 12.30, το χαρτι ηρθε πριν μιση ωρα. Αυτο ειναι; Τωρα να τρεχουμε δικαστηρια για μαλακιες δε ειναι και ο,τι καλυτερο. Να παω απο εκει να ζητησω συγνωμη; Επισης, το ονομα πως το βρηκε; Απο την διαχειριστρια; Γιατι ειναι το ονομα που με γραφει στα κοινοχρηστα. Well, αν της έστελνες τόσα μηνύματα και δεν απαντούσε, και κατέφυγες να ψάχνεις και τηλέφωνα από φίλες της, τότε θα υποθέσω ότι την παρενοχλείς μάλλον καιρό. Και σε εσένα να έρθει το χαρτί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά μένεις μακριά και δεν ξανά στέλνεις μήνυμα στην κοπέλα (και σε οποιονδήποτε άνθρωπο αν δεν υπάρχει λόγος). *Την τελευταία περίοδο ανοίγουν διαμαντάκια threads. Μπράβο, έχουμε κάτι να διαβάζουμε.* Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από SabotazNic 3
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Well, αν της έστελνες τόσα μηνύματα και δεν απαντούσε, και κατέφυγες να ψάχνεις και τηλέφωνα από φίλες της, τότε θα υποθέσω ότι την παρενοχλείς μάλλον καιρό. Και σε εσένα να έρθει το χαρτί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά μένεις μακριά και δεν ξανά στέλνεις μήνυμα στην κοπέλα (και σε οποιονδήποτε άνθρωπο αν δεν υπάρχει λόγος). Δλδ δεν παμε δικαστηριο; Ειναι δυνατον να εστειλα στην φιλη της πριν λιγες ωρες και να ηρθε αμεσως το χαρτι; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Veggie_Chia
Προτεινόμενες αναρτήσεις