Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , την βοήθειά σας για ένα θεματακι . Μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο εγκατάσταση Windows. σε δίσκο που είχε μπει κάποτε κωδικός κλειδώματος και τώρα δεν τον θυμάμαι; ( Ο δίσκος είναι παλιοςHHD και είναι δικός μου) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε

Καλησπέρα σας , την βοήθειά σας για ένα θεματακι . Μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο εγκατάσταση Windows. σε δίσκο που είχε μπει κάποτε κωδικός κλειδώματος και τώρα δεν τον θυμάμαι; ( Ο δίσκος είναι παλιοςHHD και είναι δικός μου) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ναι αλλά θα γίνει φορμάτ ο δίσκος οπότε ότι αρχεία έχει μέσα θα χαθούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την αμεσότητα Δεν έχω θέμα τι θα χαθεί .Ούτως ή άλλως έχω να τον χρησιμοποιήσω περίπου 3 χρόνια . Τουλάχιστον να μην παει άχρηστος. Να φορτώσω πάλι τα 7αρια από ενα USB που τα έχω και να υπάρχει ένα δεύτερο λάπτοπ . Ευχαριστώ και πάλι, περιμένω τις οδηγίες όσο  το δυνατό προσιτές καθ'οτι δεν το έχω και πολύ.

IMG_20200723_155411.jpg

Επεξ/σία από mpouliaritis
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε

Ευχαριστώ και πάλι, περιμένω τις οδηγίες όσο  το δυνατό προσιτές καθ'οτι δεν το έχω και πολύ.

4 δευτερόλεπτα αν αφιέρωνες στο google θα έβρισκες αυτό: 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

4 δευτερόλεπτα αν αφιέρωνες στο google θα έβρισκες αυτό: 

Κατέβαλα κάθε φιλότιμη προσπάθεια να βρω απάντηση στο στο πρόβλημα που αναφέρω (Μέσα από το βιντεάκι που με παραπεμπεις ) αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν. Δύο τινά συμβαίνουν: η εγώ κάτι δεν κατάλαβα σωστά,  η εσύ δεν κατάλαβες τι έχω ρωτήσει. Όπως και να έχει Ευχαριστώ ΠΟΛΎ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε

Κατέβαλα κάθε φιλότιμη προσπάθεια να βρω απάντηση στο στο πρόβλημα που αναφέρω (Μέσα από το βιντεάκι που με παραπεμπεις ) αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν. Δύο τινά συμβαίνουν: η εγώ κάτι δεν κατάλαβα σωστά,  η εσύ δεν κατάλαβες τι έχω ρωτήσει. Όπως και να έχει Ευχαριστώ ΠΟΛΎ.

Έγραψες " Να φορτώσω πάλι τα 7αρια από ενα USB που τα έχω και να υπάρχει ένα δεύτερο λάπτοπ ." οκ?

Δηλαδή θέλεις να κάνεις φορματ τον σκληρό σου δίσκο και να περάσεις τα win7 που τα έχεις περασμένα σε ένα usb στικάκι… Σωστά…????

Δημοσ.

Αν ο κωδικός κλειδώματος του σκληρού είχε περαστεί από το BIOS του φορητού μάλλον δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Έγραψες " Να φορτώσω πάλι τα 7αρια από ενα USB που τα έχω και να υπάρχει ένα δεύτερο λάπτοπ ." οκ?

Δηλαδή θέλεις να κάνεις φορματ τον σκληρό σου δίσκο και να περάσεις τα win7 που τα έχεις περασμένα σε ένα usb στικάκι… Σωστά…????

Πολύ σωστά , απλά γράφω ότι ο συγκεκριμένος δίσκος έχει κωδικό και δεν τον θυμάμαι!   Που  σημαίνει ότι όταν προσπαθώ να κάνω το format  μου ζητα κωδικό.   Υγ. Παρεμπιπτόντως η προηγούμενη απάντησή μου δεν εμπεριέχει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση και κανένα ίχνος ειρωνείας ,δεν θα μπορούσε άλλωστε καθώς εγώ ζήτησα την βοήθεια .

4 λεπτά πριν, dpolal είπε

Αν ο κωδικός κλειδώματος του σκληρού είχε περαστεί από το BIOS του φορητού μάλλον δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Το λάπτοπ ήταν του γιού , αλλά ούτε και αυτός θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.. και πάλι σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε

Πολύ σωστά , απλά γράφω ότι ο συγκεκριμένος δίσκος έχει κωδικό και δεν τον θυμάμαι!   Που  σημαίνει ότι όταν προσπαθώ να κάνω το format  μου ζητα κωδικό.   Υγ. Παρεμπιπτόντως η προηγούμενη απάντησή μου δεν εμπεριέχει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση και κανένα ίχνος ειρωνείας ,δεν θα μπορούσε άλλωστε καθώς εγώ ζήτησα την βοήθεια .

Το λάπτοπ ήταν του γιού , αλλά ούτε και αυτός θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.. και πάλι σας ευχαριστώ.

Α συγγνώμη. Τότε εγώ δεν κατάλαβα σωστά, γιατί νόμιζα ότι είχε μπει κωδικός όχι γενικά στον δίσκο, αλλά μόνο στα win…

Εγώ θα σου προτείνω κάτι άλλο…

Με 30 ευρώ αγοράζεις έναν 250αρι SSD και δίνεις νέα αφάνταστη πνοή στο παλιό σου λαπτοπ…

Σε σχέση με τον HDD που έχεις τώρα θα είναι σαν να Αναστήθηκε το μηχάνημα…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Α συγγνώμη. Τότε εγώ δεν κατάλαβα σωστά, γιατί νόμιζα ότι είχε μπει κωδικός όχι γενικά στον δίσκο, αλλά μόνο στα win…

Εγώ θα σου προτείνω κάτι άλλο…

Με 30 ευρώ αγοράζεις έναν 250αρι SSD και δίνεις νέα αφάνταστη πνοή στο παλιό σου λαπτοπ…

Σε σχέση με τον HDD που έχεις τώρα θα είναι σαν να Αναστήθηκε το μηχάνημα…

Έχεις απόλυτο δίκιο!  Απλά είναι το δεύτερο λάπτοπ που σχεδόν δεν χρησιμοποιείται και πολύ , οπότε σε συνδιασμό με τα οικονομικά της εποχής είπα μήπως και το γλυτώσω...και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mpouliaritis είπε

Έχεις απόλυτο δίκιο!  Απλά είναι το δεύτερο λάπτοπ που σχεδόν δεν χρησιμοποιείται και πολύ , οπότε σε συνδιασμό με τα οικονομικά της εποχής είπα μήπως και το γλυτώσω...και πάλι ευχαριστώ.

Αφού δεν πολυχρησιμοποιείτε το λάπτοπ δώσε 19 ευρώ και βάλε έναν 120ρι τότε.

https://www.skroutz.gr/s/15863485/Crucial-BX500-120GB.html
https://www.skroutz.gr/s/11715792/Kingston-A400-120GB.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...