dimakisk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Τα OnePlus Buds έρχονται να δελεάσουν κάθε ενδιαφερόμενο, προσφέροντας κορυφαία αυτονομία σε εκπληκτική τιμή. Παράλλημε με το Nord, η εταιρεία ανακοίνωσε τα OnePlus Buds, το νέο σετ ασύρματων ακουστικών-ψειρών της. Σε τρία χρώματα (λευκό, γκρι, μπλε), τα Buds ξεχωρίζουν για δύο λόγους κυρίως: την εντυπωσιακή τους αυτονομία που αγγίζει τις 30 ώρες -συνυπολογίζοντας τον χρόνο που τους προσφέρουν οι επιπλέον φορτίσεις από τη θήκη μεταφοράς τους- και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική τους τιμή που εντοπίζεται στα 89 ευρώ (79 δολάρια και 79 λίρες Αγγλίας). Το σετ της OnePlus υποστηρίζει Dolby Atmos και εγγυάται ως εκ τούτου εντυπωσιακές εμπειρίες ακρόασης κατά την αναπαραγωγή συμβατού περιεχομένου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, 10 λεπτά φόρτισης αρκούν για να τους εξασφαλίσουν λειτουργία 10 ωρών, τη στιγμή που μία πλήρης φόρτιση θα πρέπει να πάρει περί τα 80 λεπτά. Επιπλέον, τα ακουστικά διαθέτουν προστασία από το νερό βάσει προτύπου IPX4, έχοντας τουτέστιν τη δυνατότητα να αντέξουν μερικές σταγόνες (πράγμα που δεν τα καθιστά αδιάβροχα αλλά και πάλι είναι καλύτερο από το… τίποτα). Τα OnePlus Buds αναμένονται και στη χώρα μας το επόμενο διάστημα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
Δημοφιλής ανάρτηση blackraven Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Με συγχωρείτε αλλά 89€ ακουστικά ΔΕΝ είναι οικονομικά έχει χαθεί πλέον κάθε μέτρο. Ο μέσος μισθός στην Ελλάδα είναι 650€ και συμπολίτες μου (δεν ξέρω που ζείτε και σε τι κύκλους κινείστε) προσπαθούν να επιβιώσουν με 320€ απο εργασία part time. Μήπως να σταματήσει επιτέλους αυτή παραμύθα περι οικονομικού; Δεν είμαι μίζερος απλά εσείς δεν πατάτε στην γή πλέον,οικονομικό ένα κινητό 800€ οικονομικά τα ακουστικά 90€ κι ο κόσμος γύρω μας ζεί με ΚΕΑ. 48 17 4 1
basilis5 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, blackraven είπε Με συγχωρείτε αλλά 89€ ακουστικά ΔΕΝ είναι οικονομικά έχει χαθεί πλέον κάθε μέτρο. Ο μέσος μισθός στην Ελλάδα είναι 650€ και συμπολίτες μου (δεν ξέρω που ζείτε και σε τι κύκλους κινείστε) προσπαθούν να επιβιώσουν με 320€ απο εργασία part time. Μήπως να σταματήσει επιτέλους αυτή παραμύθα περι οικονομικού; Δεν είμαι μίζερος απλά εσείς δεν πατάτε στην γή πλέον,οικονομικό ένα κινητό 800€ οικονομικά τα ακουστικά 90€ κι ο κόσμος γύρω μας ζεί με ΚΕΑ. Δικιο εχεις αλλα οταν λεμε οτι κατι ειναι οικονομικο μπορουμε να το ορισουμε σε πολλα διαφορετικα επιπεδα. αν το ορισουμε σε σχεση με τον ελληνικο βασικο μισθο ναι, εχεις δικιο. αν τονορισουμε σε σχεση με αντιστοιχα ακουστικα που εχουν μια μεση τιμη χ πολυ μεγαλυτερη, ισως εχει νοημα. καταλαβαινω τι εννοεις κ εχεις δικιο, απλα θελω να πως ειναι θεμα αναγνωσης. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από basilis5 19
TechnoState Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 @blackraven ... Επιτέλους κ λίγη λογική εδώ μέσα! 4
newborn1981 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, blackraven είπε Με συγχωρείτε αλλά 89€ ακουστικά ΔΕΝ είναι οικονομικά έχει χαθεί πλέον κάθε μέτρο. Ο μέσος μισθός στην Ελλάδα είναι 650€ και συμπολίτες μου (δεν ξέρω που ζείτε και σε τι κύκλους κινείστε) προσπαθούν να επιβιώσουν με 320€ απο εργασία part time. Μήπως να σταματήσει επιτέλους αυτή παραμύθα περι οικονομικού; Δεν είμαι μίζερος απλά εσείς δεν πατάτε στην γή πλέον,οικονομικό ένα κινητό 800€ οικονομικά τα ακουστικά 90€ κι ο κόσμος γύρω μας ζεί με ΚΕΑ. Είναι οικονομικα για τα δεδομένα μιας χωρας που δε ζει κ βασιλεύει ο εργασιακός μεσαίωνας φιλε μου... Η Ελλάδα σαφώς κ δε πρέπει να αποτελεί μετρο σύγκρισης... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από newborn1981 1
Vaiosss Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Συνεχίζω να θεωρώ τα pixel buds 2 ομορφότερα κι ας έχουν ελλείψεις. Αυτό το πράγμα που κρέμονται σαν μυξα και το γεγονός ότι είναι ένα πλαστικό κομμάτι, χωρίς ανταλλακτικά για όλα τα μεγέθη αυτιών, είναι deal breaker για εμένα.
jimex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, newborn1981 είπε Είναι οικονομικα για τα δεδομένα μιας χωρας που δε ζει κ βασιλεύει ο εργασιακός μεσαίωνας φιλε μου... Η Ελλάδα σαφώς κ δε πρέπει να αποτελεί μετρο σύγκρισης... Δεν είμαστε και στην καλύτερη μοίρα ως χώρα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το σύνολο των ασύρματων ακουστικών που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν παύουν να είναι υπερβολικά ακριβά για τους περισσότερους πολίτες στις περισσότερες χώρες του πλανήτη. Δε χρειάζεται να δει κανείς τα 650€ της Ελλάδας. Και τα 950€ της Ισπανίας να πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης, από τα οποία τουλάχιστον τα 700€ πάνε για ένα μικρό σπίτι, πάλι τα 90€ είναι υπερβολικά πολλά. Από τις εκατοντάδες χώρες του πλανήτη, αυτές στις οποίες τα 90€ για ακουστικά δεν είναι πολλά για αυτόν που λαμβάνει τον βασικό μισθό, είναι μετρημένες στα δάχτυλα και σίγουρα δεν είναι ο κανόνας. Μην κοροϊδευόμαστε. Φθηνά μπορεί να τα πει ακόμη και στην Ελλάδα κάποιος που αμείβεται με αρκετά περισσότερα από τον κατώτατο, όπως και στις περισσότερες άλλες χώρες. Σε διαφορετική περίπτωση, αν θες να τα αγοράσεις οι θυσίες που πρέπει να κάνεις σε άλλους τομείς είναι σημαντικές, είτε βρίσκεσαι στην Ελλάδα, είτε στην Ισπανία, είτε στην Ιταλία και πάει λέγοντας. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από jimex
ardi21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Tα Anker Liberty Air 2 τα θεωρω καλυτερη επιλογη με λιγα παραπανω χρηματα.
JimGer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Γενικά με εκνευρίζει προσωπικά που όλοι το πάνε σε αυτό το truly wireless και όχι στα κλασικά earbuds με καλώδιο μεταξύ τους... 1) Πρέπει να κουβαλάς μαζί τη θήκη, 2) Τα χάνεις πολύ ευκολότερα 3) Έχουν χειρότερη μπαταρία. Προφανώς αποτελώ μειοψηφία ειδάλλως δεν θα έβγαζαν τέτοια μοντέλα αλλά τα κλασικά με το μεταξύ τους καλώδιο... Θεωρώ πάντως κοροϊδία που διαφημίζουν την μπαταρία που έχει η θήκη και όχι τα ακουστικά. Η θήκη είναι ένα μικρό powerbank απλά 4
Bil79 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Αν είναι αυτά οικονομικά τότε τα Xiaomi Mi Air 2S τι είναι; Για να μην πω τα air dots s που έχουν 13€... 6
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Στην ιδια τιμη με τα airpods 2 gen θα ερθουν Ελλαδα. Δεν ξερω για εσας, αλλα για μενα αν ηταν να διαλεξω στα ιδια λεφτα, Apple ή κινεζο, θα διαλεγα Apple καθε φορα. 2
Dmspolys Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Στην ιδια τιμη με τα airpods 2 gen θα ερθουν Ελλαδα. Δεν ξερω για εσας, αλλα για μενα αν ηταν να διαλεξω στα ιδια λεφτα, Apple ή κινεζο, θα διαλεγα Apple καθε φορα. Το θέμα είναι αν στα έδιναν χωρίς μάρκα χωρίς τίποτα ανάμεσα σε αυτά και στα Sony πίστεψέ με θα διάλεγε βάση ποιότητας ήχου και άλλως θετικών που έχουν ... Δυστυχώς οι περισσότεροι πάτε με την μάρκα .τίποτα παραπάνω.
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Γιατί είναι ανάγκη να αντιγράφουν την Apple; Δεν μπορώ να το καταλάβω.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 31 λεπτά πριν, jimex είπε Δεν είμαστε και στην καλύτερη μοίρα ως χώρα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το σύνολο των ασύρματων ακουστικών που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν παύουν να είναι υπερβολικά ακριβά για τους περισσότερους πολίτες στις περισσότερες χώρες του πλανήτη. Δε χρειάζεται να δει κανείς τα 650€ της Ελλάδας. Και τα 950€ της Ισπανίας να πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης, από τα οποία τουλάχιστον τα 700€ πάνε για ένα μικρό σπίτι, πάλι τα 90€ είναι υπερβολικά πολλά. Από τις εκατοντάδες χώρες του πλανήτη, αυτές στις οποίες τα 90€ για ακουστικά δεν είναι πολλά για αυτόν που λαμβάνει τον βασικό μισθό, είναι μετρημένες στα δάχτυλα και σίγουρα δεν είναι ο κανόνας. Μην κοροϊδευόμαστε. Φθηνά μπορεί να τα πει ακόμη και στην Ελλάδα κάποιος που αμείβεται με αρκετά περισσότερα από τον κατώτατο, όπως και στις περισσότερες άλλες χώρες. Σε διαφορετική περίπτωση, αν θες να τα αγοράσεις οι θυσίες που πρέπει να κάνεις σε άλλους τομείς είναι σημαντικές, είτε βρίσκεσαι στην Ελλάδα, είτε στην Ισπανία, είτε στην Ιταλία και πάει λέγοντας. Η σύγκριση κόστους με κατώτατο μισθό δεν έχει κανένα νόημα γιατί τα ασύρματα ακουστικά ψείρες δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης. Η σύγκριση κόστους με μέσο μισθό, κάτι λέει. Και ακομα κι η Ελλάδα δεν έχει 600€ μέσο μισθό για πλήρη απασχόληση... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα