Abudi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Καλημέρα παιδιά. Έχω αγοράσει καιρό τώρα κάτι Asics gel-cumulus αθλητικά παπούτσια για περπάτημα-τρέξιμο. Ενώ στο μήκος του ποδιού είναι εντάξει, θεωρώ πως το παπούτσι μου είναι κάπως φαρδύ και λόγω ενός μικρού υπερπρηνισμού, μου δημιουργεί ενόχληση και δερματικούς "τραυματισμούς" ακόμη και στο γρήγορο βάδισμα. Η αίσθηση που έχω είναι πως το πόδι έχει χώρο στο "αριστερά-δεξιά" με αποτέλεσμα να πλέει λίγο και να έχει αυτές τις αρνητικές συνέπεις που ανέφερα. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια σειρά που είναι κατάλληλη για την περίπτωση μου ώστε να κοιτάξω; (μάρκα δε με απασχολεί τόσο, απλά δε μ'αρέσουν τα πολύ φανταχτερά σχέδια)
zx1234r Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Καταρχάς πρέπει να πάρεις παπούτσι για υπερπρηνισμο. Όχι ουδέτερο που είναι το cumulus. Από Asics δοκίμασε το g2000 που είναι για overpronation με καλό μαξιλάρι.
Abudi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Στις 23/7/2020 στις 12:46 ΜΜ, zx1234r είπε Καταρχάς πρέπει να πάρεις παπούτσι για υπερπρηνισμο. Όχι ουδέτερο που είναι το cumulus. Από Asics δοκίμασε το g2000 που είναι για overpronation με καλό μαξιλάρι. Πιστεύεις πρέπει να ξαναπάω σε Asics; Μήπως μου ταιριάζει κάποια εταιρεία με πιο στενή γραμμή;
janus5555 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 23/7/2020 στις 12:46 ΜΜ, zx1234r είπε Καταρχάς πρέπει να πάρεις παπούτσι για υπερπρηνισμο. Όχι ουδέτερο που είναι το cumulus. Από Asics δοκίμασε το g2000 που είναι για overpronation με καλό μαξιλάρι. έχεις ιδέα αν είναι καλύτερο από το kayano? διότι για υπερπρηνισμό προτείνεται το kayano ωςτο πιο κατάλληλο/ σχεδιασμένο..
zx1234r Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, janus5555 είπε έχεις ιδέα αν είναι καλύτερο από το kayano? διότι για υπερπρηνισμό προτείνεται το kayano ωςτο πιο κατάλληλο/ σχεδιασμένο.. Εξαρτάται το είδος πατήματος. Εγώ που έχω ουδέτερο πάτημα, πατάω δηλαδή με ολόκληρο το πέλμα, πρότεινα το gt2000 που είναι για αυτό. Το kayano είναι νομίζω για heel πάτημα. Σε τέτοια θέματα καλύτερα να πάει κάποιος σε ένα κέντρο εργομέτρησης ή έστω σε κάποιο απο τα μαγαζιά αθλητικών παπουτσιών που κάνουν πελματογράφημα. Συνήθως έχουν και επαγγελματίες και σε βάζουν στο διάδρομο για να δουν το πάτημα σου και να προτείνουν το ιδανικό παπούτσι. Εγώ είχα πάει στην saucony στην Κηφισίας και ο άνθρωπος που με βοήθησε ήταν 36ος στον τερματισμό του μαραθωνίου αθήνας οπότε ήξερε ακριβώς τι χρειάζομαι. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από zx1234r 2
Abudi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 14 ώρες πριν, zx1234r είπε Εξαρτάται το είδος πατήματος. Εγώ που έχω ουδέτερο πάτημα, πατάω δηλαδή με ολόκληρο το πέλμα, πρότεινα το gt2000 που είναι για αυτό. Το kayano είναι νομίζω για heel πάτημα. Σε τέτοια θέματα καλύτερα να πάει κάποιος σε ένα κέντρο εργομέτρησης ή έστω σε κάποιο απο τα μαγαζιά αθλητικών παπουτσιών που κάνουν πελματογράφημα. Συνήθως έχουν και επαγγελματίες και σε βάζουν στο διάδρομο για να δουν το πάτημα σου και να προτείνουν το ιδανικό παπούτσι. Εγώ είχα πάει στην saucony στην Κηφισίας και ο άνθρωπος που με βοήθησε ήταν 36ος στον τερματισμό του μαραθωνίου αθήνας οπότε ήξερε ακριβώς τι χρειάζομαι. Έχεις καμιά πρόταση για κατάστημα που έχουν αυτά τα μηχανήματα που λες, προς τα βόρεια; Δηλαδη από το κατάστημα της saucony και πάνω. Αν δε θες να γράψεις εδώ, στείλε pm
zx1234r Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Abudi είπε Έχεις καμιά πρόταση για κατάστημα που έχουν αυτά τα μηχανήματα που λες, προς τα βόρεια; Δηλαδη από το κατάστημα της saucony και πάνω. Αν δε θες να γράψεις εδώ, στείλε pm Δυστυχώς μόνο με το συγκεκριμένο είχα πάρε δώσε. Δεν το είχα ψάξει περισσότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα