Hommer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Η ερώτηση είναι απλή, τι προτείνετε για συνεργεία και ΚΤΕΟ στην Πάτρα (σίγουρα υποκειμενικό αλλά να πάρω μια ιδέα) για αμάξι (Polo '07). Ευχαριστώ
VonLoutsos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Just now, Hommer said: Καλημέρα σε όλους. Η ερώτηση είναι απλή, τι προτείνετε για συνεργεία και ΚΤΕΟ στην Πάτρα (σίγουρα υποκειμενικό αλλά να πάρω μια ιδέα) για αμάξι (Polo '07). Ευχαριστώ ΚΤΕΟ μπορείς να πας στο Δημόσιο(αν μπορείς πρωινό, σχεδόν σε παίρνουν άμεσα). Για συνεργείο για Volkswagen δεν ξέρω.
Hommer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε ΚΤΕΟ μπορείς να πας στο Δημόσιο(αν μπορείς πρωινό, σχεδόν σε παίρνουν άμεσα). Για συνεργείο για Volkswagen δεν ξέρω. Στο Πανεπιστήμιο δίπλα λες; Καλά δε με νοιάζει για εξουσιοδοτημένο για VW. Γενικά, ένα καλό συνεργείο με σωστούς μάστορες
VonLoutsos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 1 hour ago, Hommer said: Στο Πανεπιστήμιο δίπλα λες; Καλά δε με νοιάζει για εξουσιοδοτημένο για VW. Γενικά, ένα καλό συνεργείο με σωστούς μάστορες Στο Πανεπιστήμιο αλλά από την άλλη μεριά του ποταμιού. Για συνεργείο δεν ξέρω.
alexiko Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Αποστολάτος στην Εθνική. Έχει εξειδίκευση στα γαλλικά αλλά φτιάχνει τα πάντα. Πολύ καλός μάστορας και τίμιος. Για ΚΤΕΟ επειδή έψαξα πρόσφατα την καλύτερη τιμή με δώρο κάρτα καυσαερίων την βρήκα στο δημόσιο κτέο.
Hommer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά πήγα στο δημόσιο. Μια χαρά μου φάνηκε και πολύ φθηνό. Δεν καθυστέρησα καθόλου και μόνο 40 ευρώ μαζί με κάρτα καυσαερίων. Τόσα χρόνια δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από Hommer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα