Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού που να είναι της προκοπής. Δίνω μεταξύ 20-40 ευρώ (άντε, μέχρι 50 αν αξίζει πραγματικά τον κόπο). Τι έχετε να προτείνετε; Kατά προτίμηση όχι της Logitech, έχω κακή εμπειρία με ποντίκι της Logitech (που είναι και wired) και γενικά βλέπω ότι έχει αρκετές αρνητικές κριτικές. Kι εννοείται μακριά από Turbo X και Microsoft. 

Αγορές μόνο από Ελληνικά καταστήματα (online και μη).

Δημοσ.

Για τι χρήση τα θέλεις; Για γενική χρήση, browsing, casual gaming εγώ έχω πάρει από το jumbo το ασύρματο ποντίκι τους στο laptop και είμαι ευχαριστημένος. Στο desktop έχω ένα ενσύρματο της a4tech x7 (στο λινκ το καινούργιο μοντέλο) το οποίο το είχα πάρει για την πλάκα πριν αρκετά χρόνια αλλά έχει αποδειχτεί σκυλί και σε απλή χρήση και σε σκληρό gaming.

Το πληκτρολόγιο γιατί το θέλεις ασύρματο; Για σταθερό υπολογιστή εμένα μου φαίνεται άχρηστο και τζάμπα μπαταρίες. Για ασύρματο δεν έχω κάτι να προτείνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σετάκι ωραίο και είναι unifying (με το κόκκινο άστρο στο στικάκι και στο σετ) που σημαίνει ότι ακόμα και να καεί το usb ή να χαλάσει το ποντίκι παίρνεις άλλο και μπορείς να συνδέσεις μέχρι 6 unified συσκευές της logitech στο ίδιο usb.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Αμα παρω ξεχωριστα ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι αντι για σετ, υπαρχει κανα μειονεκτημα? ή είναι το ίδιο πράμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι για όλα, μόνο για τα unifuing μο τον πορτοκαλί ήλιο (ή ότι άλλο είναι αυτό το σύμβολο).

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για την ώρα κατέληξα να πάρω μόνο ποντίκι (πληκτρολόγιο δεν το χρειαζόμουν τόσο πολύ, το τωρινό μου είναι ακόμα μια χαρά). Πήρα το Xiaomi Mi Dual Mode Silent Black από το οποιό είμαι ικανοποιημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...