djtaz13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Καλημέρα σας. Έχω μια οθόνη με μια μικρή γρατσουνιά (μοιάζει με χτύπημα αλλά όχι με βάθος). Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει και ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο να αφαιρεθεί αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ.
MTX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Κάνε ότι δεν υπάρχει , γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις
VIRUSD Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Φίλος αν είναι στο γυαλί τις οθόνης βάλε λίγο βαζελίνη σε μια μπατονετα και με κυκλικές κινήσεις περνά πάνω από την γρατζουνιά στρώσε την και λίγο με το δάκτυλο μέχρι να μην φαίνεται και άφησε το..θα στεγνώσει και η βαζελίνη και Ολα καλά..απλώς οπότε την καθαρίσεις την οθόνη θα πρέπει να το ξανά κανείς
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 23/7/2020 στις 9:05 ΠΜ, djtaz13 είπε Καλημέρα σας. Έχω μια οθόνη με μια μικρή γρατσουνιά (μοιάζει με χτύπημα αλλά όχι με βάθος). Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει και ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο να αφαιρεθεί αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ. Με τίποτα, ξέχνα το
ASFE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Και γω ζω με την γρατζουνια 2 χρονια περιπου. Μια με ενοχλει μια δεν την βλεπω. Αλλα αν θες να πουλησεις την οθονη μελλοντικα αυτο ειναι ενα μεγαλο μειον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα