cabdik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) η ενταση του ηχου και η ποιοτητα του ηχου ειναι 2 διαφορετικες παραμετροι του ιδιου πραγματος. το ενα δεν αναιρει το αλλο, αλλα ουτε και το ενα ειναι απαραιτητη προυποθεση για το αλλο. Μπορεις να εχεις ποιοτικο ηχο, χαμηλης (σχετικα) εντασης με ενα βατο μπατζετ (οχι φυσικα με 100-200-300€....!!!), αλλα αν θες ΚΑΙ ποιοτικο, ΚΑΙ δυνατο ηχο, εκει εκτινασσονται τα μπατζετ, σε επιπεδα αγορα νεου αυτοκινητου.....!!!!!! το παιδι απο ο,τι καταλαβα, δεν θελει ΤΟΝ Α++++++++ ποιοτικο ηχο, απλα να ακουει καθαρα και σωστα, χωρις πολλες παραμορφωσεις. τουλαχιστον αντιληπτες..!!! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από cabdik 1
Punker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Ναι παιδιά,όπως είπα ,το μόνο που θέλω είναι να ακούω μουσική χωρίς να αλλοιώνεται ο ήχος,σε ένταση όπου θα ακούω ! Όπως είπα παραπάνω,στην φάση που είμαι ,για να μην αλλοιώνεται ο ήχος πρέπει να είναι τόσο χαμηλά που αν ανοίξω το παράθυρο, στα 50-60 km/h δεν ακούς πλέον μουσική,μόνο αέρα! Τόνισα πως δεν έχω καμία τρελή απαίτηση,απλά να ακούω μουσική! Bolted γιατί κυριολεκτικά αυτές οι δύο λέξεις. 1. Να ακούω 2. Να είναι μουσική ! 😁 1
cabdik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 28/7/2020 στις 12:55 ΜΜ, Punker είπε Ναι παιδιά,όπως είπα ,το μόνο που θέλω είναι να ακούω μουσική χωρίς να αλλοιώνεται ο ήχος,σε ένταση όπου θα ακούω ! Όπως είπα παραπάνω,στην φάση που είμαι ,για να μην αλλοιώνεται ο ήχος πρέπει να είναι τόσο χαμηλά που αν ανοίξω το παράθυρο, στα 50-60 km/h δεν ακούς πλέον μουσική,μόνο αέρα! Τόνισα πως δεν έχω καμία τρελή απαίτηση,απλά να ακούω μουσική! Bolted γιατί κυριολεκτικά αυτές οι δύο λέξεις. 1. Να ακούω 2. Να είναι μουσική ! 😁 γι αυτο σου εδωσα και τις γενικες κατευθυνσεις. κοιταξε, ψαξε και αναλογα με το μπατζετ σου, αγορασε και βαλε. υπαρχουν πολλες, επωνυμες και καλες λυσεις. ξεκινα απο την πηγη και μετα πας σε ηχεια...!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα