Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα πρέπει να αλλάξεις την πηγή με μια επώνυμη. Από και και πέρα θα πρέπει να δεις τι τύπο ηχείων χρειάζεσαι για την κάθε θέση γιατί άλλες είναι οι ιντσες στις πόρτες άλλες πίσω στην εταζέρα (αν έχει). 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

50W ανα ηχειο ειναι μια χαρα, βρισκεις και 2 50W απο αυτα που σου εστειλα την προηγουμενη φορα και εισαι αρχοντας (αυτα που εχεις τωρα ειναι απλου χαρτιου οποτε θα ελεγα να τα βγαλεις).

Δημοσ.

Τέλεια !Σαν σκεπτικό λέω να πάρω πρώτα την πηγή,μιας και δεν έχω τρελές απαιτήσεις,να δω αν με καλύψει μόνο η αλλαγή της πηγής με τα ηχεία που έχω,και αν δεν είμαι ακόμα ικανοποιημένος,να πάρω ένα άλλο σετάκι ηχείων επίσης!Απόψεις;

Επίσης,η εγκατάσταση πηγής είναι εύκολη; Το ίδιο μέγεθος πρέπει να έχω και τώρα,έτσι φαίνεται,εκτός αν βγαίνουν με μικροδιαφορές,αρα δεν νομιζω να πρέπει να "πάρω" καθολου πλαστικό για να μπει.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Punker είπε

Τέλεια !Σαν σκεπτικό λέω να πάρω πρώτα την πηγή,μιας και δεν έχω τρελές απαιτήσεις,να δω αν με καλύψει μόνο η αλλαγή της πηγής με τα ηχεία που έχω,και αν δεν είμαι ακόμα ικανοποιημένος,να πάρω ένα άλλο σετάκι ηχείων επίσης!Απόψεις;

Επίσης,η εγκατάσταση πηγής είναι εύκολη; Το ίδιο μέγεθος πρέπει να έχω και τώρα,έτσι φαίνεται,εκτός αν βγαίνουν με μικροδιαφορές,αρα δεν νομιζω να πρέπει να "πάρω" καθολου πλαστικό για να μπει.

Ισως να χρειαστεις καλωδια εξτρα, σε αυτη την περιπτωση συμφερει να πας σε ενα μαγαζι και να βαλεις και ραδιο και ηχεια (καποια ισως να μην σε χρεωσουν καν για την εγκατασταση αλλα αν ναι τοτε θα ειναι 1 φορα η χρεωση και οχι 2 αν αλλαξεις και ηχεια). Τα ηχεια που εχει το αμαξι σου τωρα ειναι χαρτινα, εν ολιγοις μιλαμε για 6ε ηχεια.

Δημοσ.

Αν πιανουν λιγο τα χερια σου, δεν ειναι δυσκολο.   συνηθως εχουν πισω φισες ISO.     

σε αυτη την περιπωση θα ειναι απλα "βγαλε-βαλε"..!!   σε διαφορετικη περιπτωση  μπορει να λυσει το θεμα σου με εναν απλο ανταπτορα......... Π.Χ  https://www.electronio.gr/el/iso-fissa-radio-cd-pioneer-autokinitou-16pin-s116.html?gclid=CjwKCAjw0_T4BRBlEiwAwoEiAR6FtGWIatas8DAABx7l0SohryPDHw8DNsQxAax3pBP32SNTbrnA-xoCXD8QAvD_BwE 

αλλιως θα αποτανθεις σε εναν ειδικο, να σου φτιαξει μια φισα ISO, να μην ξαναεχεις θεμα..!!! 

ISO.jpg

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ! ^_^
Πάντα νόμιζα πως θα χρειαζόμουν πάνω από 200-300 ευρώ για να έχω ποιοτικό ήχο!Θα το τρέξω και θα ενημερώσω !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Punker είπε

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ! ^_^
Πάντα νόμιζα πως θα χρειαζόμουν πάνω από 200-300 ευρώ για να έχω ποιοτικό ήχο!Θα το τρέξω και θα ενημερώσω !

Στην εποχη μας πρωτα εχεις καλο ηχο, μετα δυνατο ηχο και μετα ποιοτικο ηχο (υπαρχουν ηχεια εκει εξω που μονο τα μπροστα διαιρουμενα κοστιζουν μερικες χιλιαδες ευρω).

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Στην εποχη μας πρωτα εχεις καλο ηχο, μετα δυνατο ηχο και μετα ποιοτικο ηχο (υπαρχουν ηχεια εκει εξω που μονο τα μπροστα διαιρουμενα κοστιζουν μερικες χιλιαδες ευρω).

Στην φάση που είμαι,δίνω στην λέξη "ποιοτικός" την έννοια της απουσίας παρασίτων :D 

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα αυτά έχω λίγο μπερδευτεί.... όπως λένε πιο πάνω αν αυτό που θες είναι φοβερά ποιοτικό και δυνατό ήχο βάζεις το χέρι βαθειά στην τσέπη και απευθύνεσαι σε έναν επαγγελματία.... αλλά σε αυτοκίνητο 2000 μοντέλο φίλε μου δίνεις λιγότερα από 100€ Αλλάζεις τα ηχεία γιατί λογικά θα έχουν κοπεί μετά από τόσα χρόνια και θα Είσαι  μια χαρα. Σε διαγωνισμό Ήχου πάντως σίγουρα δεν θα κατέβεις....αλλά τουλάχιστον θα ακούς καλά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lakou είπε

Διαβάζοντας όλα αυτά έχω λίγο μπερδευτεί.... όπως λένε πιο πάνω αν αυτό που θες είναι φοβερά ποιοτικό και δυνατό ήχο βάζεις το χέρι βαθειά στην τσέπη και απευθύνεσαι σε έναν επαγγελματία.... αλλά σε αυτοκίνητο 2000 μοντέλο φίλε μου δίνεις λιγότερα από 100€ Αλλάζεις τα ηχεία γιατί λογικά θα έχουν κοπεί μετά από τόσα χρόνια και θα Είσαι  μια χαρα. Σε διαγωνισμό Ήχου πάντως σίγουρα δεν θα κατέβεις....αλλά τουλάχιστον θα ακούς καλά.

μάλλον δεν είχες hyundai τα μεγάφωνα αυτά δεν κόβονται από μόνα τους

4 ώρες πριν, Punker είπε

Στην φάση που είμαι,δίνω στην λέξη "ποιοτικός" την έννοια της απουσίας παρασίτων :D 

αυτό που λες παράσιτα λέγετε παραμόρφωσή

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lakou είπε

Δυστυχως στην Ελλαδα οι "επαγγελματιες" του χωρου δεν βαζουν ποιοτικο, βαζουν δυνατο ηχο. Βεβαια λογικο ειναι, οταν παει ο πιτσιρικος και λεει εχω 2-3 χιλιαρικα και θελω να γεμισω το Smart μου ηχεια δεν μπορει να βαλει ηχεια απο γυαλι πχ η απο ενισχυμενο κεβλαρ γιατι για να βγαλει τα watt που θελει με αυτα θελει τα πολλαπλασια. Γιαυτο εξαλλου εχουμε γεμισει και με τετοια αυτοκινητα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...