Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια πτήση αυτή τη Παρασκευή. Έλαβα email πριν λίγο από το kiwi.com (πτήση μέσω wizzair) ότι δε μπορεί να μου πραγματοποιήσει το check in(!) και ότι πρέπει να το κάνω στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, όπως φαντάζεστε, εκεί χρεώνεται. Το email που έστειλαν λέει ότι μπορώ να κρατήσω την απόδειξη και να κάνω request για επιστροφή χρημάτων μέσω μιας σελίδας. Σε αυτή τη σελίδα όμως λέει όρους όπως refund as much as possible και πράσινα άλογα οπότε φοβάμαι θα δώσω ένα σωρό λεφτά για το check in και δε θα πάρω τίποτα, χώρια τη ταλαιπωρία.

Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά;

*Τηλεφωνική υποστήριξη 1.5ευρώ/λεπτό...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Καλησπέρα. Έχω μια πτήση αυτή τη Παρασκευή. Έλαβα email πριν λίγο από το kiwi.com (πτήση μέσω wizzair) ότι δε μπορεί να μου πραγματοποιήσει το check in(!) και ότι πρέπει να το κάνω στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, όπως φαντάζεστε, εκεί χρεώνεται. Το email που έστειλαν λέει ότι μπορώ να κρατήσω την απόδειξη και να κάνω request για επιστροφή χρημάτων μέσω μιας σελίδας. Σε αυτή τη σελίδα όμως λέει όρους όπως refund as much as possible και πράσινα άλογα οπότε φοβάμαι θα δώσω ένα σωρό λεφτά για το check in και δε θα πάρω τίποτα, χώρια τη ταλαιπωρία.

Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά;

*Τηλεφωνική υποστήριξη 1.5ευρώ/λεπτό...

Εν πρώτης να σου γίνει μάθημα να μην κλείνεις μέσω πρακτορείων.

Απο το ΕλΒεν πετάς;Αν το κάνεις απο τα μηχανήματα που έχει εκεί πάλι χρεώνει;

Αλλιώς θα πληρώσεις.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα πρακτορεία συνεργάζονται όμως με τις αεροπορικές, δε μπορεί η αεροπορική να μη προσφέρει κάποιου είδους κάλυψη στους πελάτες της. Όχι, από το Μακεδονία πετάω.

Θα πάω αύριο στο helpdesk της αεροπορικής να παραπονεθώ

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Asevastos είπε

Αυτά τα πρακτορεία συνεργάζονται όμως με τις αεροπορικές, δε μπορεί η αεροπορική να μη προσφέρει κάποιου είδους κάλυψη στους πελάτες της. Όχι, από το Μακεδονία πετάω.

Θα πάω αύριο στο helpdesk της αεροπορικής να παραπονεθώ

Γιατι να μην κλείσεις απευθείας και να βάζεις μεσάζοντες;Θα έκανες μια χαρά το check in απο την εφαρμογή και θα ξένοιαζες.Ενω τώρα ο μεσάζοντας σε κρεμάει.

Το ποσο καλά συνεργάζονται το είδα και με την ryanair που μπλόκαραν τις επιστροφες απο τις ακυρωμένες πτήσεις.

Δημοσ.

Γιατί βρήκα τα εισιτήρια φτηνά μέσω skyscanner το οποίο παρείχε τις καλυτερες τιμές μέσω kiwi.com

Ας προβληματιστεί η ίδια η αεροπορική για αυτό. Οι πελάτες όσο τους αφήνουν άμοιρους ευθυνών και δε κάνουν μαζικά παράπονά τους δίνουν δικαίωμα για τέτοιες συμπεριφορές.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Asevastos είπε

Γιατί βρήκα τα εισιτήρια φτηνά μέσω skyscanner το οποίο παρείχε τις καλυτερες τιμές μέσω kiwi.com

Ας προβληματιστεί η ίδια η αεροπορική για αυτό. Οι πελάτες όσο τους αφήνουν άμοιρους ευθυνών και δε κάνουν μαζικά παράπονά τους δίνουν δικαίωμα για τέτοιες συμπεριφορές.

Ποσο φτηνότερα απο το να τα έκλεινες κατευθείαν απο την wizz?Οσες φορες το έχω ψάξει ποτε δεν ήταν φτηνότερα,τουλάχιστον για/από Αγγλία.Που και να πληρώσεις κάτι παραπανω δεν θα έχεις το πρόβλημα που έχεις τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε γνωρίζω πολλά αλλά νομίζω μέσω skyscanner βρίσκει τις καλύτερες τιμές, οπότε λογικά ναι φτηνότερα. Και ήταν 3 εισιτηρια, οπότε και 10-15€ παραπάνω να ήταν μέσω του σάιτ τους απευθείας είναι 30-45€ πάνω, λογικό δεν είναι να πάω μέσω του μεσάζοντα(ο οποίος ξανά λέω συνεργάζεται άμεσα με την εταιρεία και μου παρέχει login credentials στα συστήματα της);

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.

Τωρα θες 30€ για check in στο αεροδρόμιο. https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/all-services-fees

Και όχι δεν είναι πάντα  φτηνότερα απο skyscanner ή kayak.Δεν είναι δύσκολο να κοιτάς και κατευθείαν στην εταιρία να συγκρίνεις.Ειδικά τωρα που βγάζουν συνέχεια εκπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν πασει περιπτώσει, θα μου γίνει μάθημα. Δε δίνω 30€, είμαι 2 μέρες πριν τη πτήση, έχω login credentials για το check in system της(στο ίδιο το site της wizzair) και δε μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω λέγοντας ότι δεν είναι available(ενώ συνδέονται, τα στοιχεία σύνδεσης είναι valid). Οφείλει να μου παρέχει τρόπο να κάνω check in δωρεάν μόνος μου τόσες ώρες πριν τη πτήση.

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Εν πασει περιπτώσει, θα μου γίνει μάθημα. Δε δίνω 30€, είμαι 2 μέρες πριν τη πτήση, έχω login credentials για το check in system της(στο ίδιο το site της wizzair) και δε μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω λέγοντας ότι δεν είναι available(ενώ συνδέονται, τα στοιχεία σύνδεσης είναι valid). Οφείλει να μου παρέχει τρόπο να κάνω check in δωρεάν μόνος μου τόσες ώρες πριν τη πτήση.

Tην πτήση/κράτηση σου την βρίσκεις στην wizz?

Εχεις αγοράσει κάθισμα;

Κοιτα τι λέει https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/booking-information/check-in-and-boarding

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τη βρίσκω αφού σου λέω συνδέομαι, βγάζει πτήση ώρες ονοματεπώνυμο κλπ αλλά εκεί που πρέπει να εμφανίζει το button για να κάνω το τσεκ ιν λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για αυτή τη πτήση. Έχω δει τη σελίδα, αυτό λέω δε με αφήνει να κάνω το άτιμο το online check in.

Επειδή έχω κλείσει και για άλλο άτομο με άλλη κάρτα, άλλο email εκεί κανονικά συνδέομαι και με αφήνει να κάνω τσεκ ιν. Στο σύστημα της kiwi όμως μου το έχει ακόμη ως "waiting for airline" οπότε λέω να μη πάρω πρωτοβουλία μόνος στο σάιτ της εταιρείας να κάνω τσεκ ιν και μπλεχτεί με τα της kiwi. Ελπίζω να μη ξυπνήσω το πρωι και να έχω και εκεί το ίδιο πρόβλημα.

Επεξ/σία από Asevastos
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/7/2020 στις 2:54 ΠΜ, Asevastos είπε

Ναι τη βρίσκω αφού σου λέω συνδέομαι, βγάζει πτήση ώρες ονοματεπώνυμο κλπ αλλά εκεί που πρέπει να εμφανίζει το button για να κάνω το τσεκ ιν λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για αυτή τη πτήση. Έχω δει τη σελίδα, αυτό λέω δε με αφήνει να κάνω το άτιμο το online check in.

Επειδή έχω κλείσει και για άλλο άτομο με άλλη κάρτα, άλλο email εκεί κανονικά συνδέομαι και με αφήνει να κάνω τσεκ ιν. Στο σύστημα της kiwi όμως μου το έχει ακόμη ως "waiting for airline" οπότε λέω να μη πάρω πρωτοβουλία μόνος στο σάιτ της εταιρείας να κάνω τσεκ ιν και μπλεχτεί με τα της kiwi. Ελπίζω να μη ξυπνήσω το πρωι και να έχω και εκεί το ίδιο πρόβλημα.

Τι έγινε τελικα με το check in?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...