Asevastos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα. Έχω μια πτήση αυτή τη Παρασκευή. Έλαβα email πριν λίγο από το kiwi.com (πτήση μέσω wizzair) ότι δε μπορεί να μου πραγματοποιήσει το check in(!) και ότι πρέπει να το κάνω στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, όπως φαντάζεστε, εκεί χρεώνεται. Το email που έστειλαν λέει ότι μπορώ να κρατήσω την απόδειξη και να κάνω request για επιστροφή χρημάτων μέσω μιας σελίδας. Σε αυτή τη σελίδα όμως λέει όρους όπως refund as much as possible και πράσινα άλογα οπότε φοβάμαι θα δώσω ένα σωρό λεφτά για το check in και δε θα πάρω τίποτα, χώρια τη ταλαιπωρία. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; *Τηλεφωνική υποστήριξη 1.5ευρώ/λεπτό...
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 34 λεπτά πριν, Asevastos είπε Καλησπέρα. Έχω μια πτήση αυτή τη Παρασκευή. Έλαβα email πριν λίγο από το kiwi.com (πτήση μέσω wizzair) ότι δε μπορεί να μου πραγματοποιήσει το check in(!) και ότι πρέπει να το κάνω στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, όπως φαντάζεστε, εκεί χρεώνεται. Το email που έστειλαν λέει ότι μπορώ να κρατήσω την απόδειξη και να κάνω request για επιστροφή χρημάτων μέσω μιας σελίδας. Σε αυτή τη σελίδα όμως λέει όρους όπως refund as much as possible και πράσινα άλογα οπότε φοβάμαι θα δώσω ένα σωρό λεφτά για το check in και δε θα πάρω τίποτα, χώρια τη ταλαιπωρία. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; *Τηλεφωνική υποστήριξη 1.5ευρώ/λεπτό... Εν πρώτης να σου γίνει μάθημα να μην κλείνεις μέσω πρακτορείων. Απο το ΕλΒεν πετάς;Αν το κάνεις απο τα μηχανήματα που έχει εκεί πάλι χρεώνει; Αλλιώς θα πληρώσεις. 1
Asevastos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτά τα πρακτορεία συνεργάζονται όμως με τις αεροπορικές, δε μπορεί η αεροπορική να μη προσφέρει κάποιου είδους κάλυψη στους πελάτες της. Όχι, από το Μακεδονία πετάω. Θα πάω αύριο στο helpdesk της αεροπορικής να παραπονεθώ Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Asevastos
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Asevastos είπε Αυτά τα πρακτορεία συνεργάζονται όμως με τις αεροπορικές, δε μπορεί η αεροπορική να μη προσφέρει κάποιου είδους κάλυψη στους πελάτες της. Όχι, από το Μακεδονία πετάω. Θα πάω αύριο στο helpdesk της αεροπορικής να παραπονεθώ Γιατι να μην κλείσεις απευθείας και να βάζεις μεσάζοντες;Θα έκανες μια χαρά το check in απο την εφαρμογή και θα ξένοιαζες.Ενω τώρα ο μεσάζοντας σε κρεμάει. Το ποσο καλά συνεργάζονται το είδα και με την ryanair που μπλόκαραν τις επιστροφες απο τις ακυρωμένες πτήσεις.
Asevastos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Γιατί βρήκα τα εισιτήρια φτηνά μέσω skyscanner το οποίο παρείχε τις καλυτερες τιμές μέσω kiwi.com Ας προβληματιστεί η ίδια η αεροπορική για αυτό. Οι πελάτες όσο τους αφήνουν άμοιρους ευθυνών και δε κάνουν μαζικά παράπονά τους δίνουν δικαίωμα για τέτοιες συμπεριφορές. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Asevastos είπε Γιατί βρήκα τα εισιτήρια φτηνά μέσω skyscanner το οποίο παρείχε τις καλυτερες τιμές μέσω kiwi.com Ας προβληματιστεί η ίδια η αεροπορική για αυτό. Οι πελάτες όσο τους αφήνουν άμοιρους ευθυνών και δε κάνουν μαζικά παράπονά τους δίνουν δικαίωμα για τέτοιες συμπεριφορές. Ποσο φτηνότερα απο το να τα έκλεινες κατευθείαν απο την wizz?Οσες φορες το έχω ψάξει ποτε δεν ήταν φτηνότερα,τουλάχιστον για/από Αγγλία.Που και να πληρώσεις κάτι παραπανω δεν θα έχεις το πρόβλημα που έχεις τώρα.
Asevastos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε γνωρίζω πολλά αλλά νομίζω μέσω skyscanner βρίσκει τις καλύτερες τιμές, οπότε λογικά ναι φτηνότερα. Και ήταν 3 εισιτηρια, οπότε και 10-15€ παραπάνω να ήταν μέσω του σάιτ τους απευθείας είναι 30-45€ πάνω, λογικό δεν είναι να πάω μέσω του μεσάζοντα(ο οποίος ξανά λέω συνεργάζεται άμεσα με την εταιρεία και μου παρέχει login credentials στα συστήματα της); Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Asevastos
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Τωρα θες 30€ για check in στο αεροδρόμιο. https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/all-services-fees Και όχι δεν είναι πάντα φτηνότερα απο skyscanner ή kayak.Δεν είναι δύσκολο να κοιτάς και κατευθείαν στην εταιρία να συγκρίνεις.Ειδικά τωρα που βγάζουν συνέχεια εκπτώσεις.
Asevastos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εν πασει περιπτώσει, θα μου γίνει μάθημα. Δε δίνω 30€, είμαι 2 μέρες πριν τη πτήση, έχω login credentials για το check in system της(στο ίδιο το site της wizzair) και δε μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω λέγοντας ότι δεν είναι available(ενώ συνδέονται, τα στοιχεία σύνδεσης είναι valid). Οφείλει να μου παρέχει τρόπο να κάνω check in δωρεάν μόνος μου τόσες ώρες πριν τη πτήση. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Asevastos
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Asevastos είπε Εν πασει περιπτώσει, θα μου γίνει μάθημα. Δε δίνω 30€, είμαι 2 μέρες πριν τη πτήση, έχω login credentials για το check in system της(στο ίδιο το site της wizzair) και δε μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω λέγοντας ότι δεν είναι available(ενώ συνδέονται, τα στοιχεία σύνδεσης είναι valid). Οφείλει να μου παρέχει τρόπο να κάνω check in δωρεάν μόνος μου τόσες ώρες πριν τη πτήση. Tην πτήση/κράτηση σου την βρίσκεις στην wizz? Εχεις αγοράσει κάθισμα; Κοιτα τι λέει https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/booking-information/check-in-and-boarding Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Ukforthemoment
Asevastos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι τη βρίσκω αφού σου λέω συνδέομαι, βγάζει πτήση ώρες ονοματεπώνυμο κλπ αλλά εκεί που πρέπει να εμφανίζει το button για να κάνω το τσεκ ιν λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για αυτή τη πτήση. Έχω δει τη σελίδα, αυτό λέω δε με αφήνει να κάνω το άτιμο το online check in. Επειδή έχω κλείσει και για άλλο άτομο με άλλη κάρτα, άλλο email εκεί κανονικά συνδέομαι και με αφήνει να κάνω τσεκ ιν. Στο σύστημα της kiwi όμως μου το έχει ακόμη ως "waiting for airline" οπότε λέω να μη πάρω πρωτοβουλία μόνος στο σάιτ της εταιρείας να κάνω τσεκ ιν και μπλεχτεί με τα της kiwi. Ελπίζω να μη ξυπνήσω το πρωι και να έχω και εκεί το ίδιο πρόβλημα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Asevastos
elenikedi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Στις 23/7/2020 στις 2:54 ΠΜ, Asevastos είπε Ναι τη βρίσκω αφού σου λέω συνδέομαι, βγάζει πτήση ώρες ονοματεπώνυμο κλπ αλλά εκεί που πρέπει να εμφανίζει το button για να κάνω το τσεκ ιν λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για αυτή τη πτήση. Έχω δει τη σελίδα, αυτό λέω δε με αφήνει να κάνω το άτιμο το online check in. Επειδή έχω κλείσει και για άλλο άτομο με άλλη κάρτα, άλλο email εκεί κανονικά συνδέομαι και με αφήνει να κάνω τσεκ ιν. Στο σύστημα της kiwi όμως μου το έχει ακόμη ως "waiting for airline" οπότε λέω να μη πάρω πρωτοβουλία μόνος στο σάιτ της εταιρείας να κάνω τσεκ ιν και μπλεχτεί με τα της kiwi. Ελπίζω να μη ξυπνήσω το πρωι και να έχω και εκεί το ίδιο πρόβλημα. Τι έγινε τελικα με το check in?
Asevastos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Επικοινώνησα με το support και μου τα στείλανε αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα