Legolas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Χαιρετώ. Θέλω να μοιραστω μαζι σας τη ταλαιπωρία και το χρόνο που έχασα με αυτή την εταιρία. Τέλος Ιουνίου κάνω αίτηση για νέα γραμμή σταθερού και ίντερνετ σε νέο σπίτι. 30 Ιουνίου κανονίστηκε το πρώτο ραντεβού με τεχνικο (Οτε προφανώς) να με συνδεσει με κατανεμητη. Έπειτα μου είπαν θα έρθει άλλος τεχνικός να κάνει τελική σύνδεση. Φυσικά ο οτε δεν ήρθε ποτέ. Ρωτάω το λόγο που δεν ήρθε κ μου απαντάνε ότι ήρθε και βρήκε κτίριο κλειστό χωρίς κουδούνι... Κάνω έλεγχο οδό, περιοχή κ τ.κ. Ήταν όλα σωστά... Κοιτάω κάμερες, δεν πάτησε ψυχή... Επόμενο ραντεβού 7 Ιουλίου... Ολη μέρα σπιτι. Δν πάτησε ψυχή... Η ίδια απάντηση. Ήρθε οτε κ βρήκε κτίριο κλειστό. Επόμενο ραντεβου 14 Ιουλίου. Ξανά τα ίδια. Κοιτάω κάμερες, δεν πέρασε κάνεις... Ενημερώνω ότι αν στο επόμενο ραντεβού δν έρθει ο ΟΤΕ θα ακυρώσω. 21 Ιουλίου ραντεβού... Περιμένω έξω από το σπίτι από τις 8 έως 2. Δεν πέρασε κάνεις. Μιλάω στο chat και όταν τους λέω τον αριθμό αιτησης με κλείνουν... Στέλνω email και ενημερώνω να ακυρώσουν την αίτηση. Η αίτηση ακυρώθηκε αμέσως... Έχασα ένα μήνα χωρίς τηλέφωνο. Έκανα συμβόλαιο με οτε. Ο τεχνικός θα περάσει Δευτέρα και θα με πάρει τηλέφωνο... Για πιο λόγο το κάνει αυτό η Vodafone ή ο οτε??? Ποιος κάνει κόλπα με τους πελάτες? 2 1
bill27 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Αν ο οτε ειπε στην vodafone πως πηγε και βρηκε κτηριο κλειστο χωρις κουδουνι το ιδιο θα πει και η voda...δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις τα αυτονοητα
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 40 λεπτά πριν, Legolas είπε Χαιρετώ. Θέλω να μοιραστω μαζι σας τη ταλαιπωρία και το χρόνο που έχασα με αυτή την εταιρία. Τέλος Ιουνίου κάνω αίτηση για νέα γραμμή σταθερού και ίντερνετ σε νέο σπίτι. 30 Ιουνίου κανονίστηκε το πρώτο ραντεβού με τεχνικο (Οτε προφανώς) να με συνδεσει με κατανεμητη. Έπειτα μου είπαν θα έρθει άλλος τεχνικός να κάνει τελική σύνδεση. Φυσικά ο οτε δεν ήρθε ποτέ. Ρωτάω το λόγο που δεν ήρθε κ μου απαντάνε ότι ήρθε και βρήκε κτίριο κλειστό χωρίς κουδούνι... Κάνω έλεγχο οδό, περιοχή κ τ.κ. Ήταν όλα σωστά... Κοιτάω κάμερες, δεν πάτησε ψυχή... Επόμενο ραντεβού 7 Ιουλίου... Ολη μέρα σπιτι. Δν πάτησε ψυχή... Η ίδια απάντηση. Ήρθε οτε κ βρήκε κτίριο κλειστό. Επόμενο ραντεβου 14 Ιουλίου. Ξανά τα ίδια. Κοιτάω κάμερες, δεν πέρασε κάνεις... Ενημερώνω ότι αν στο επόμενο ραντεβού δν έρθει ο ΟΤΕ θα ακυρώσω. 21 Ιουλίου ραντεβού... Περιμένω έξω από το σπίτι από τις 8 έως 2. Δεν πέρασε κάνεις. Μιλάω στο chat και όταν τους λέω τον αριθμό αιτησης με κλείνουν... Στέλνω email και ενημερώνω να ακυρώσουν την αίτηση. Η αίτηση ακυρώθηκε αμέσως... Έχασα ένα μήνα χωρίς τηλέφωνο. Έκανα συμβόλαιο με οτε. Ο τεχνικός θα περάσει Δευτέρα και θα με πάρει τηλέφωνο... Για πιο λόγο το κάνει αυτό η Vodafone ή ο οτε??? Ποιος κάνει κόλπα με τους πελάτες? Άλλη δουλειά δεν είχε η Vodafone και η κάθε Vodafone να σου κάνει παιχνίδια. Ο ΟΤΕ πρέπει να φέρει την γραμμή. Δυστυχώς γραφει στα παλιά του παπούτσια τους παρόχους. Σίγουρα θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερη πίεση για την περίπτωση σου απο την Vodafone μετά τα δύο ραντεβού.
Legolas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πέφτουν καμπάνες στον ΟΤΕ από εεετ όταν δν εξυπηρετει τους παροχους μετά τις 3 εργάσιμες... Το ξέρω από όταν ήμουν nova 1 ώρα πριν, bill27 είπε Αν ο οτε ειπε στην vodafone πως πηγε και βρηκε κτηριο κλειστο χωρις κουδουνι το ιδιο θα πει και η voda...δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις τα αυτονοητα Τα αυτονόητα για σενα, δν είναι αυτονοητα για αυτούς... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από Legolas 1
HateMe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δεν φταίει η Vodafone. Κλασικά επειδή βαριούνται (κλπ κλπ) λένε πως πέρασαν και δεν βρήκαν κανέναν και 1002 ψέματα. Η Voda και η κάθε voda, πιέζουν αλλά προφανώς και στα παπάκια τους απ τον ΟΤΕ. Πως αλλιώς θα τους πάρουν τους πελάτες; ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ 1
bill27 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Legolas είπε Πέφτουν καμπάνες στον ΟΤΕ από εεετ όταν δν εξυπηρετει τους παροχους μετά τις 3 εργάσιμες... Το ξέρω από όταν ήμουν nova Τα αυτονόητα για σενα, δν είναι αυτονοητα για αυτούς... εχεις διαβασει ποτε για καμπανα επειδη δεν πηγε ο οτετζης να περασει γραμμη μετα απο 3 εργασιμες μερες???ψαξε και αν βρεις ποσταρε το να το ξερουμε και εμεις.εφοσον οπως λες ησουν νοβα γνωριζεις καποια πραγματα και δεν νομιζω πως με το θεμα που ανοιξες και τον τιτλο που εβαλες θα εμπλουτισεις τις γνωσεις σου Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από bill27 1
HateMe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, bill27 είπε εχεις διαβασει ποτε για καμπανα επειδη δεν πηγε ο οτετζης να περασει γραμμη μετα απο 3 εργασιμες μερες???ψαξε και αν βρεις ποσταρε το να το ξερουμε και εμεις.εφοσον οπως λες ησουν νοβα γνωριζεις καποια πραγματα και δεν νομιζω πως με το θεμα που ανοιξες και τον τιτλο που εβαλες θα εμπλουτισεις τις γνωσεις σου Ισχύει αυτό που λέει. Όντως πέφτουν καμπάνες, απλά όχι στις 3 εργάσιμες, αλλά λίγες παραπάνω.
vasilllis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Legolas είπε Πέφτουν καμπάνες στον ΟΤΕ από εεετ όταν δν εξυπηρετει τους παροχους μετά τις 3 εργάσιμες... Το ξέρω από όταν ήμουν nova Τα αυτονόητα για σενα, δν είναι αυτονοητα για αυτούς... Γιατι δεν τον εξυπηρετησε?Αφου "ηρθε" και δεν βρηκε τον πελατη,τρεις φορες κιολας.
Legolas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vasilllis είπε Γιατι δεν τον εξυπηρετησε?Αφου "ηρθε" και δεν βρηκε τον πελατη,τρεις φορες κιολας. Γιατι είναι μουν.... α 😂 7 ώρες πριν, vasilllis είπε Θυμάμαι πριν 5 χρόνια είχα wind κ μας είχε κοπεί το τηλέφωνο. Περναμε στη wind, δηλώναμε βλάβη, μας έλεγαν είναι από οτε κ ότι το έχουν δώσει βλάβη. περιμέναμε τον οτε 1 μήνα και τίποτα. Μαθαίνω αριθμό βρογχου και πάω στο κέντρο του ΟΤΕ που εξυπηρετεί τη περιοχή μου. Χτυπάω ένα κουδούνι που είχε απέξω. Δν απάντησε κανείς. Από το παράθυρο φώναξα μήπως ακούει κάποιος και ήρθε ένας τυπάς. Του λέω ότι ειμαιβενα μήνα χωρίς τηλ και του δίνω ένα χαρτάκι με την οδό μου, το βρόγχο κ τον σταθερό μου να δει αν του έχει δηλώσει η wind κάποια βλάβη. Πάει και γυρίζει μετά από λίγο. Μ λέει οτι δεν έχει κάποια βλάβη δηλωμένη. Αφού του εξηγώ ξανά ότι είναι ένα μήνα το πρόβλημα , τον παρακάλεσα να στείλει κάποιον να ελέγξει. Όπως και έκανε. Μετά από 2 ώρες είχα σταθερό. Βέβαια θα μ πείτε ότι μπορεί να μ είπε ψέματα ο οτετζης. Ποιος ξερει Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Legolas
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Η κλασσική -και προβλέψιμη για πολλούς- ιστορία όπου από τον πάροχο έχουν δώσει ότι να ναι διεύθυνση στην cosmote.
HateMe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, l337 είπε Η κλασσική -και προβλέψιμη για πολλούς- ιστορία όπου από τον πάροχο έχουν δώσει ότι να ναι διεύθυνση στην cosmote. Δεν ισχύει αυτό αγορίνα. Έχω δουλέψει σε πολλές εταιρίες, και μια χαρά σωστά έδιναν/δίναμε τις διευθύνσεις. Απλά βαριούνται και το κάνουν ΚΑΙ επίτηδες για να βουτάνε πελάτες. Γι'αυτό πολλές φορές γίνονται και συνδυαστικά ραντεβού.
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, HateMe είπε Δεν ισχύει αυτό αγορίνα. Έχω δουλέψει σε πολλές εταιρίες, και μια χαρά σωστά έδιναν/δίναμε τις διευθύνσεις. Απλά βαριούνται και το κάνουν ΚΑΙ επίτηδες για να βουτάνε πελάτες. Γι'αυτό πολλές φορές γίνονται και συνδυαστικά ραντεβού. Γνωρίζω αμέτρητες περιπτώσεις όπου έχει σταλεί λάθος διεύθυνση. Αυτό απλά.
pp6210 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 16 λεπτά πριν, l337 είπε Γνωρίζω αμέτρητες περιπτώσεις όπου έχει σταλεί λάθος διεύθυνση. Αυτό απλά. ..δηλαδή λες οτι ο βρόγχος είχε σωστή διεύθυνση όταν π.χ. ενεργοποιήθηκε αλλά οταν δόθηκε μια βλάβη δόθηκε άλλη διεύθυνση και δεν ήξερε που να παει το συνεργείο να ελέγξει?
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, pp6210 είπε ..δηλαδή λες οτι ο βρόγχος είχε σωστή διεύθυνση όταν π.χ. ενεργοποιήθηκε αλλά οταν δόθηκε μια βλάβη δόθηκε άλλη διεύθυνση και δεν ήξερε που να παει το συνεργείο να ελέγξει? Λέω ότι μέσω συστήματος δίνεται μη αποδεκτή (ή λάθος) διεύθυνση.
prometheas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Ο τίτλος του θέματος έπρεπε να είναι : " Η απόλυτη ξεφτίλα της COSMOTE"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα