Doubt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εγω εχω παψει προ καιρου να αγοραζω απο Κινα. Δεν εχει νοημα η ταλαιπωρια της αναμονης, του ελαχιστου κερδους (πια οι τιμες Ελλαδος ειναι σχεδον ιδιες) και κυριως της απιστευτης ταλαιπωριας μολις κατι παει στραβα. Μάλλον θα συμφωνήσω. Από Κίνα μόνο μικροπράγματα που δεν τα βιάζεσαι. (Και δεν θα τα κλάψεις) Εκεί οι διαφορές είναι 100% και παραπάνω σε μερικές περιπτώσεις. 2
ZONIMOV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω TS! Πριν λιγες μερες προλαβα να παρω το κινητο και κανει 191€ με EUR Prolity Line. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από ZONIMOV
oraiustepe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 23/7/2020 στις 4:09 ΜΜ, SeNNinhA είπε Εγω εχω παψει προ καιρου να αγοραζω απο Κινα. Δεν εχει νοημα η ταλαιπωρια της αναμονης, του ελαχιστου κερδους (πια οι τιμες Ελλαδος ειναι σχεδον ιδιες) και κυριως της απιστευτης ταλαιπωριας μολις κατι παει στραβα. Ελάχιστο κέρδος μπορεί να θεωρούνται τα 10-30 ευρώ που έχουν συνήθως τα μικρομεσαία κινητά αλλά όταν πας στις ναυχαρχιδες εκεί οι διαφορές είναι χαώδεις και μπορούν να αγγίξουν ακόμα και τα 100-150 ευρώ...βλέπε Oneplus 7t που κάνει 540 ευρώ στο bestprice το 128 gb ενώ στο banggood είχαν βγάλει 415 ευρώ το 256 gb...Αν θεωρείς αυτήν την διαφορά μικρή τότε τι να πω...Μην κοιτάμε μόνο μεμονωμένα μοντέλα...Ειδικά κοιτώντας τα Oneplus που πια έχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και μέσω banggood (έστω 1 χρόνο) τότε πας με χίλια αν σε απασχολεί η εγγύηση (προσωπικά δεν με απασχολεί, day one είμαι ρουτ και ψάχνω για custom roms αν δεν μου κάνει το λειτουργικό, οπότε και τα 20 ευρώ παρακάτω τα προτιμώ πόσο μάλλον τα 150 ευρώ)
baskon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος.. Δεν είναι μικρή διαφορά τα 100 ευρώ.. Αλλά να δώσεις ένα πεντακοσαρικο στον Κινέζο και όταν κάτσει η στραβή να σου κάνει τον Κινέζο.. Προσωπικά δε με καλύπτει.. Αν είναι να αγοράσω ακριβό κινητό τότε θα το πάρω απο Ευρώπη να είμαι καλυμμένος. Τώρα αν η διαφορά είναι 40-50% δηλαδή το κινητό των 500 ευρώ το βρίσκω 250 από κινα να το σκεφτώ.. 2
imvrios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λείπει ο @matrixxx και χορεύουν τα ποντίκια μου φαίνεται 😊 Μετά από τόσα χρόνια αγορών τα οφέλη και τα ρίσκα αγοράς από Κίνα είναι γνωστά. Σεβαστή η επιλογή και όσων αγοράζουν - και το κάνουν γιατί έχουν δει αυτά τα οφέλη - σεβαστή και η επιλογή όσων διστάζουν γιατί αξιολογούν το ρίσκο ως πολύ μεγάλο. Ο λόγος που το άνοιξα και γιατί θεωρώ ότι είναι προσφορά είναι ότι το >25% έκπτωσης που είχαμε εδώ από το φθηνότερο bestprice-μάγαζο είναι πολύ μεγάλο ποσοστό για ορισμένες κατηγορίες προϊόντων όπως τα κινητά. Τέσπα, η προσφορά δεν υπάρχει πια. Αν υπάρχει ένας λόγος να παραμείνει ανοιχτό το νήμα είναι μόνο για να αναφερθεί αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις παραλαβές. Ίσως να ξεκλειδώσει με σχετικό αίτημα χρήστη. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από imvrios 2
oraiustepe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, baskon είπε Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος.. Δεν είναι μικρή διαφορά τα 100 ευρώ.. Αλλά να δώσεις ένα πεντακοσαρικο στον Κινέζο και όταν κάτσει η στραβή να σου κάνει τον Κινέζο.. Προσωπικά δε με καλύπτει.. Αν είναι να αγοράσω ακριβό κινητό τότε θα το πάρω απο Ευρώπη να είμαι καλυμμένος. Τώρα αν η διαφορά είναι 40-50% δηλαδή το κινητό των 500 ευρώ το βρίσκω 250 από κινα να το σκεφτώ.. Και να σου κάτσει η στραβή τι έγινε; υπάρχει το PayPal.. Τωρα πόσοι χρησιμοποιουν την εγγύηση μετά από τις δύο ή τρεις μέρες που έχουν το κινητό και δουν πως δεν έχει τίποτα.. Δύσκολα να χαλάσει κάτι μετά πέρα από το σπάσιμο στην οθόνη που έτσι κι αλλιώς δεν σε καλύπτει η εγγύηση.. Το μόνο θέμα είναι η πιθανή αναμονή για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω που μπορεί να αγγίξει και τους δύο μήνες...
PaNtErAz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Στις 23/7/2020 στις 2:19 ΜΜ, SeNNinhA είπε Δεν ειναι ολα το ιδιο. Αλλα δινουν αντιπροσωπειας, αλλα δινουν δικη τους. Παραθετω απο το ενα: Αναφερει ΕΓΓΥΗΣΗ Xiaomi και εαν πατησεις στο Link "περισσοτερα" σου βγαζει το παρακατω απο το site της Xiaomi Το επομενο λεει για 2 χρονια εγγυση καταστηματος Σε καθε περιπτωση προτιμω και εμπιστευομαι περισσοτερο τα τοπικα e-shops σαν εξυπηρετηση παρα τους Κινεζους. Γνωμη μου παντα! Προσωπικά θεωρώ ίδια ακριβώς, αν όχι χειρότερη, αξιοπιστία έχουν τα τοπικά skroutzάδικα σε σχέση με τους κινέζους. Επισης όταν λέει εγγύση Xiaomi φυσικά και δεν εννοεί Ελληνικής Αντιπροσωπέιας και για αυτό το έχει αόριστα γραμμένο έτσι... 1
beatshooter Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Καλά, χρυσά τα κουπόνια αυτά καλές τιμές και προσφορές όμως μέχρι να έρθει το κινητό θα πέσει κ άλλο η τιμή και καταλήγεις κοντά σε τιμή Σκρουτζ που το έχεις σε 2-3 μέρες. Την πάτησα και περίμενα 35 ημερολόγιακες μέρες να μ έρθει το συγκεκριμένο τηλέφωνο! Μέχρι να έρθει η τιμή είχε πέσει 40+ ευρώ! 1
deadp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Στις 30/7/2020 στις 6:26 ΜΜ, PaNtErAz είπε Προσωπικά θεωρώ ίδια ακριβώς, αν όχι χειρότερη, αξιοπιστία έχουν τα τοπικά skroutzάδικα σε σχέση με τους κινέζους. Επισης όταν λέει εγγύση Xiaomi φυσικά και δεν εννοεί Ελληνικής Αντιπροσωπέιας και για αυτό το έχει αόριστα γραμμένο έτσι... Όταν πατήσεις σε εκείνο το «περισσότερα», σε πηγαίνει στο site της αντιπροσώπου της Xiaomi, δηλ. Της quest. Το παλικάρι που τα ανέβασε το έδειξε και αυτό.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, deadp είπε Όταν πατήσεις σε εκείνο το «περισσότερα», σε πηγαίνει στο site της αντιπροσώπου της Xiaomi, δηλ. Της quest. Το παλικάρι που τα ανέβασε το έδειξε και αυτό. Εδώ είναι τα καταστήματα που προμηθεύονται από την infoquest και έχουν επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα. https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Ο καθένας φυσικά μπορεί να κάνει copy paste ένα λινκ, δεν σημαίνει ότι εξυπηρετούνται από αυτούς. 1
deadp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Αυτές είναι οι βασικές αλυσίδες... Τα μικρά καταστήματα λιανικής φυσικά και δεν περιλαμβάνονται...
imvrios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) @deadp Πριν αγοράσεις από αυτόν ρώτα εγγράφως για την εγγύηση. Δεν το αμφισβητώ 100% αλλά έχω αμφιβολίες. Αν ισχύει αυτό που γράφει, μαγκιά του που έχει πετύχει τέτοια τιμή από Infoquest και πουλάει τόσο χαμηλά (γι' αυτό και οι αμφιβολίες μου). Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από imvrios 1
TheDay2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και στο mi note 10 lite ακριβως το ιδιο γραφει. To συγκεκριμενο δεν εισαγεται απο την infoquest αρα 100% δεν το καλυπτει. Οποτε μην το δενετε και κομπο οτι καλυπτει και τα 9 pro. https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=19231&ref=bestprice.gr Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από TheDay2012
tiniakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Η τιμή του τιμολογίου που είναι σχεδόν ίδια με την τιμή της λιανικής, άλλο και τούτο.
deadp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως, από άλλο κατάστημα έκανα την παραγγελία μου για ένα φίλο, μέλος της συνομοσπονδίας "Greka". Ελπίζω να του αρέσει η συσκευή. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από deadp
Προτεινόμενες αναρτήσεις