Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 9 Pro, 6GB/128GB, 199,26€ @ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν και τυπικά είναι προσφορά (>10%) αλλά με τις διάφορες προωθητικές μπορείς να το ρίξεις ως 186€.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν και off topic  να πω κάτι για την εγγύηση του Bangood  , μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω . Έχω κάνει αρκετές αγορές , δεν είχα ποτέ πρόβλημα . Δεν θα έλεγα το ίδιο για το Gearbest πχ . Μία φορά , ένα "smartwatch" του 30€ρου σταμάτησε να δουλεύει στο 7μηνο περίπου . Τους έστειλα μέιλ κι ένα βιντεάκι και μου έκαναν refund , χωρίς να το ζητήσουν πίσω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

2 χρόνια εγγύηση δεν έχεις γιατί και αυτά τα καταστήματα τα παραγγέλνουν από Κίνα και όχι από την επίσημη αντιπροσωπεία. Αλλά ισχύει ότι τυπικά δεν έχουμε προσφορά για 25-30€. 

Δεν ειναι ολα το ιδιο. Αλλα δινουν αντιπροσωπειας, αλλα δινουν δικη τους.

Παραθετω απο το ενα:

image.png.e8ec9f29dfbf6ef18c9849ddc510b05e.png

Αναφερει ΕΓΓΥΗΣΗ Xiaomi και εαν πατησεις στο Link "περισσοτερα" σου βγαζει το παρακατω απο το site της Xiaomi

image.png.9c7ab05fb772a002ee47ba9e0c36c8a9.png

Το επομενο λεει για 2 χρονια εγγυση καταστηματος

image.png.6dd441020fca4d61dff8b409aad760b5.png

Σε καθε περιπτωση προτιμω και εμπιστευομαι περισσοτερο τα τοπικα e-shops σαν εξυπηρετηση παρα τους Κινεζους.

Γνωμη μου παντα!

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Σε καθε περιπτωση προτιμω και εμπιστευομαι περισσοτερο τα τοπικα e-shops σαν εξυπηρετηση παρα τους Κινεζους.

Γνωμη μου παντα!

Ελληνικά Eshop στο skroutz δεν ήταν αυτά που έκλεψαν χιλιάδες Έλληνες επειδή δεν παρέδωσαν ποτέ τα κινητά που ο κόσμος παρήγγειλε και τους έβαλαν λουκέτο; 
Και ο κόσμος που πλήρωσε με κατάθεση σε τράπεζα δεν θα πάρει λογικά ποτέ τα λεφτά του πίσω.

Ωραία εμπιστοσύνη δημιουργούν. :) 

Το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές και στην πράξη καμία δεν είναι καλύτερη από την άλλη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Billator είπε

Ελληνικά Eshop στο skroutz δεν ήταν αυτά που έκλεψαν χιλιάδες Έλληνες επειδή δεν παρέδωσαν ποτέ τα κινητά που ο κόσμος παρήγγειλε και τους έβαλαν λουκέτο; 
Και ο κόσμος που πλήρωσε με κατάθεση σε τράπεζα δεν θα πάρει λογικά ποτέ τα λεφτά του πίσω.

Το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές και στην πράξη καμία δεν είναι καλύτερη από την άλλη. 

Αυτό το δεν θα τα πάρει λογικά που το στηρίζεις; Γιατί στο άλλο θέμα με το mobile point ένας ένας τα παίρνει πίσω. 

Δεν λέω ότι ήταν ωραίο το όλο σκηνικό αλλά αυτή η άτοπη τρομολαγνια μάλλον σκοπιμότητα εξυπηρετεί. 

Edit: το skroutz είναι μηχανή αναζήτησης, δεν είναι όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα τα ίδια. 

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Οποιος προπληρώνει για παραγγελια μηνα για ενα προιον με τιμη πολυ κατω απο καθε αλλη στην αγορα παιρνει και το ρισκο του.

Αυτο τι σχεση εχει με τα υπολοιπα μαγαζια? Εχω δει και το "support" του Κινεζου. Εγω εχω παψει προ καιρου να αγοραζω απο Κινα. Δεν εχει νοημα η ταλαιπωρια της αναμονης, του ελαχιστου κερδους (πια οι τιμες Ελλαδος ειναι σχεδον ιδιες) και κυριως της απιστευτης ταλαιπωριας μολις κατι παει στραβα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που βάλατε πριν , το πρώτο  με τα 226 ευρω , ειναι τιμή τιμολογίου χωρις φπα  (άρθρο 39 , το λέει καθαρά )    , με φπα βγαίνει 226 χ 1,24 = 280 ...

Επεξ/σία από chrismoute
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, imvrios είπε

Εγγύηση καταστήματος έχεις, όχι InfoQuest. Αν θες InfoQuest είναι 330€: https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Redmi-Note-9-Pro.aspx

5 ώρες πριν, neosstoforum είπε

2 χρόνια εγγύηση δεν έχεις γιατί και αυτά τα καταστήματα τα παραγγέλνουν από Κίνα και όχι από την επίσημη αντιπροσωπεία. Αλλά ισχύει ότι τυπικά δεν έχουμε προσφορά για 25-30€. 

Υπαρχουν πολλα απο τα  καταστηματα στο Σκρουτζ που δινουν ελληνικη εγγυηση Infoquest. Προσφατα αγορασα απο ενα τετοιο την Xiaomi mi Robot Mop Pro.

Χαμηλοτερη τιμη ετοιμοπαραδοτου Skroutz τοτε στα 330€, τιμη You / Plaisio / miStore κλπ στα 499€ (LOL) και την αγορασα τελικα απο καταστημα σκρουτζ στα 350€ με 2 χρονια εγγυηση απο Infoquest.

Πριν ρωτησετε, πηρα και τηλεφωνο δινοντας το ΙΜΕΙ και το καλυπτουν κανονικα με 2ετη.

Επεξ/σία από N3M3SiS
Δημοσ.

Το Note 9 pro εινα ενα συνολικα καλο τηλεφωνο, με φουλ εξοπλισμο. Εαν δεν υπαρχει λογος βιασυνης η τιμη του θα πεσει αρκετα απο Σεπτεμβρη. Εχει ηδη ανακοινωθει το redmi note 10.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει παλια να ειχε εγγυηση το Banggood, πλεον δεν εχει.

Οπως εγραψα και σε αλλο θεμα, προσφατα παθων σε συνηθισμενο κινητο (xiaomi redmi note 7/128, οχι κανα περιεργο), αγορας 168 € που δεν ειχε κλεισει χρονο και το καλυτερο που προτειναν, μετα απο διαδικασιες με βιντεο κλπ, ηταν 75 € επιστροφη, η οποια δεν εχει γινει εδω και ενα μηνα…

Και για να μην ρωτατε, εννοειται οτι ζητησα πολλες φορες να τους το στειλω πισω και δεν δεχτηκαν.

Οτι παρετε, με δικη σας ευθυνη. Και γω ξαναψωνισα αλλο κινητο που ειχε πολυ μεγαλη διαφορα με τιμη Ελλαδας, αλλα πλεον γνωριζω οτι δεν υπαρχει εγγυηση.

Φανταζομαι θα το διαβασετε και σε ξενα σαιτ κριτικης μαγαζιων.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrismoute είπε

Αυτό που βάλατε πριν , το πρώτο  με τα 226 ευρω , ειναι τιμή τιμολογίου χωρις φπα  (άρθρο 39 , το λέει καθαρά )    , με φπα βγαίνει 226 χ 1,24 = 280 ...

Αυτα ειναι λαμογιες που κανουν δυστυχως τα περισσοτερα e-shop. Αλλη τιμη με αποδειξη και αλλη με τιμολογιο. Προφανως γιατι τις αποδειξεις τις καινε και δεν τις εμφανιζουν στην εφορια ενω τα τιμολογια δηλωνονται. Προσωπικα αυτους προσπαθω να τους αποφευγω οχι κογω εμπιστοσυνης αλλα επειδη δεν μου αρεσουν αυτα τα νταβατζιλικια που εαν τα καταγγειλεις ειναι και εντελως παρανομα. Η τιμη ειναι μια και εχεις δικαιωμα να ζητησεις οτι παραστατικο θελεις (τιμολογιο ή αποδειξη) χωρις διαφοροποιηση.

Εαν δεν θελεις τιμολογιο η τελικη τιμη ειναι η τιμη Web 226,23€

43 λεπτά πριν, nek4d είπε

Μπορει παλια να ειχε εγγυηση το Banggood, πλεον δεν εχει.

Οπως εγραψα και σε αλλο θεμα, προσφατα παθων σε συνηθισμενο κινητο (xiaomi redmi note 7/128, οχι κανα περιεργο), αγορας 168 € που δεν ειχε κλεισει χρονο και το καλυτερο που προτειναν, μετα απο διαδικασιες με βιντεο κλπ, ηταν 75 € επιστροφη, η οποια δεν εχει γινει εδω και ενα μηνα…

Και για να μην ρωτατε, εννοειται οτι ζητησα πολλες φορες να τους το στειλω πισω και δεν δεχτηκαν.

Οτι παρετε, με δικη σας ευθυνη. Και γω ξαναψωνισα αλλο κινητο που ειχε πολυ μεγαλη διαφορα με τιμη Ελλαδας, αλλα πλεον γνωριζω οτι δεν υπαρχει εγγυηση.

Φανταζομαι θα το διαβασετε και σε ξενα σαιτ κριτικης μαγαζιων.

Ετσι ειναι. Ειχα προβλημα με Smartwatch  και μου εδιναν πισω 5€ για να το κρατησω. Το επεστρεψα οπως συμφωνησαμε στην διευθυνση που συμφωνήσαμε με δικα μου εξοδα και δεν το παρελαβαν ποτε. Το ρολοι μου γυρισε πισω μετα απο 3 μηνες!!!! Χαμενα λεφτα και επικοινωνια κουκουρουκου στην χαση και στην φεξη. Και το Banggood ειναι απο τους καλους!!!!! Φαντασου οι υπολοιποι! Τις παραγγελιες απο Κινα τις εχω κοψει. Δεν αξιζουν τον κοπο και τις περισσοτερες φορες βρισκω τις ιδιες τιμες απο Ελλαδα (καμια φορα και καλυτερες).

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrismoute είπε

Γράφει τιμή web, δηλαδή κανονικά με απόδειξη. Επίσης, το vivastore το έχει στη χαμηλότερη τιμή, 222€ με 2 έτη εγγύηση καταστήματος.

7 ώρες πριν, imvrios είπε

Καταρχήν και τυπικά είναι προσφορά (>10%) αλλά με τις διάφορες προωθητικές μπορείς να το ρίξεις ως 186€.

Όταν αγοράζουμε από Κίνα δεν συγκρίνουμε τιμές με Ελλάδα, δηλαδή δεν αρκεί να έχει 10% έκπτωση για να αποτελεί προσφορά. Το έχουμε πει και σε άλλα θέματα παλαιότερα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Όταν αγοράζουμε από Κίνα δεν συγκρίνουμε τιμές με Ελλάδα, δηλαδή δεν αρκεί να έχει 10% έκπτωση για να αποτελεί προσφορά. Το έχουμε πει και σε άλλα θέματα παλαιότερα.

Τώρα το κουράζουμε χωρίς λόγο:

https://ibb.co/DkQk0yp]https://i.ibb.co/92W2QLt/chrome-Vbyn-ZFj-UK1.pngspacer.png

Μέχρι αύριο αυτή η τιμή με τον τρόπο που εξήγησα στο πρώτο post. Για όσους δεν είναι ικανοποιητικά τα 40€  (τεράστιο ποσό έκπτωσης για τεχνολογικό προϊόν όταν μιλάμε για 230€) αγοράζουν από όπου αλλού θέλουν. Αλλά προσφορά είναι.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, imvrios είπε

Τώρα το κουράζουμε χωρίς λόγο:

https://ibb.co/DkQk0yp]imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583https://i.ibb.co/92W2QLt/chrome-Vbyn-ZFj-UK1.pngspacer.png

Μέχρι αύριο αυτή η τιμή με τον τρόπο που εξήγησα στο πρώτο post. Για όσους δεν είναι ικανοποιητικά τα 40€  (τεράστιο ποσό έκπτωσης για τεχνολογικό προϊόν όταν μιλάμε για 230€) αγοράζουν από όπου αλλού θέλουν. Αλλά προσφορά είναι.

Συμφωνώ, να μην το κουράζουμε. Σε αυτή τη τιμή είναι προσφορά, αφού στο AliExpress παίζει γύρω στα 210€ χωρίς τα μεταφορικά, αλλά στη τιμή του τίτλου όχι. Άσχετα αν από το AliExpress στέλνουν Ελλάδα ή έχουμε τελωνεία κτλ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το κόστος του προϊόντος. 

Και για να προσθέσω σε αυτό που είπα, ότι δεν συγκρίνουμε τιμές Κίνας με Ελλάδα όταν υπάρχει μικρή διαφορά, μπορείς να διαβάσεις αυτό που είχε γράψει κάποτε ο matrixxx.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για την εξυπηρέτηση του banggood θα πω πολύ απλά ότι αν σου κάτσει δε βγάζεις άκρη με το κινεζομαγαζο τους.. Αν σου κάτσει ξαναλέω. 

Και ναι είμαι από αυτούς που έκατσε ελαττωματικό.. Το γύρισα πίσω βάση οδηγιών ακριβώς με ΕΛΤΑ κλπ.. Και κόλλησε στο κινέζικο τελωνείο για πάντα. Μετά από χίλια μυνηματα πήρα πίσω τα λεφτά από το PayPal και όχι από το banggood που το παιζε Κινέζος. 

Για 30 ευρώ στα 200 εννοείται το παίρνω από σκρουτζομαγαζα με κλειστά μάτια και όχι από τον Κινέζο. Αν έχει σοβαρή έκπτωση 40-50% οκ να το σκεφτώ.. 

Επεξ/σία από baskon
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...