Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 9 Pro, 6GB/128GB, 199,26€ @ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς από Hong Kong, όχι από Ευρώπη, με το κουπόνι BGN9P2186

https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-Global-Version-6_67-inch-64MP-Quad-Camera-6GB-128GB-5020mAh-NFC-Snapdragon-720G-Octa-core-4G-Smartphone-p-1675538.html

Αυτή είναι η καλή τιμή για όλους. Υπάρχει μία ακόμα καλύτερη τιμή για όσους παίξατε το παιχνίδι με τις κάρτες και πήρατε το κουπόνι έκπτωσης (Allowance)) 15$. Η τιμή τότε γίνεται 186,04€

Είναι η Pro έκδοση με τον SD 720G. Τεράστια μπαταρία 5020 mah. Και B20 για 4G.

Skroutz από 245€ + έξοδα: https://www.skroutz.gr/s/23272547/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-128GB-Interstellar-Gray.html

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο λέει ο τίτλος. 199,26€ έχοντας αφαιρέσει στο checkout τις ασφάλειες για το shipping και τη σπασμένη οθόνη.

Η άλλη τιμή είναι για όσους πήγαν εδώ: https://www.banggood.com/promotion-summer-prime-sale-2020-12030.html , έπαιξαν το παιχνίδι με τις κάρτες που πέφτουν και κέρδισαν το allance των 15$ . Έχει και άλλα κουπόνια που μπορείς να κερδίσεις για να ρίξεις την τιμή (αν αφορούν κινητά).

Από το 8 Pro όχι, δε θεωρώ ότι αξίζει. Αν και με τον Helio, είναι πολύ αξιόλογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά οποίος πάει και κάνει Join στο bottom prices event χωρίς κουπόνι βγαίνει 195.72€

Σε αυτό στακαρει και το κουπονακι της έκπτωσης που αναφέρει ο TS 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Billator είπε

Γενικά οποίος πάει και κάνει Join στο bottom prices event χωρίς κουπόνι βγαίνει 195.72€

Σε αυτό στακαρει και το κουπονακι της έκπτωσης που αναφέρει ο TS 

Τι πρεπει να κανεις στο bottom prices event για να παρεις την τιμη που αναφερεις;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, TheDay2012 είπε

Τι πρεπει να κανεις στο bottom prices event για να παρεις την τιμη που αναφερεις;

Να σου είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα πως γίνεται, απλά πατησα σε ένα Promo που μου πέταξε.
Δεν ασχολήθηκα πολύ πολύ γιατί έτυχε να πατήσω στο κινητό reserved και να το αγοράσω κ όλας.

https://www.banggood.com/banggood-2020-Summer-Price-Storm.html

image.png.3dbcc302a7a591eb96d2bc145cef873d.png

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Να σου είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα πως γίνεται, απλά πατησα σε ένα Promo που μου πέταξε.
Δεν ασχολήθηκα πολύ πολύ γιατί έτυχε να πατήσω στο κινητό reserved και να το αγοράσω κ όλας.

https://www.banggood.com/banggood-2020-Summer-Price-Storm.html

image.png.3dbcc302a7a591eb96d2bc145cef873d.png

Σ ευχαριστω για την απαντηση. Βρηκα την τιμη που λες αλλα δε δεχεται κανενα κουπονι. Αλλαζει και παει στην αρχικη τιμη.  Ποσο σου βγηκε με το τροπο που λες;

Και κατι ακομα, reserved πως κανεις; 

Οπως βλεπεις, εχω πολλες αποριες. Και παλι σ ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξερετε ομως οτι ουσιαστικα δεν υπαρχει εγγυηση απο Banggood.

Αν δεν σας πειραζει αυτο, τοτε ειναι καλη προσφορα.

Επεξ/σία από nek4d
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nek4d είπε

Να ξερετε ομως οτι ουσιαστικα δεν υπαρχει εγγυηση απο Banggood.

Αν δεν σας πειραζει αυτο, τοτε ειναι καλη προσφορα.

Από πια άποψη το λες; Προσωπικά με το banggood δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Σε DOA δίνουν full refund πολλές φορές και χωρίς επιστροφή, αν χρειαστεί επιστροφή σου καλύπτουν τα μεταφορικά.
Σε περίπτωση εγγύησης στέλνεις το προϊόν πίσω (οκ με δικά σου έξοδα), και στο στέλνουν μόλις το φτιάξουν, σου δίνουν και την επιλογή να σου καλύψουν το κόστος επισκευής αν θες να το φτιάξεις στην Ελλάδα.

Προσωπικά επειδή έτυχε ουκ ολίγες φορές να τα χρησιμοποιήσω ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 

1 ώρα πριν, TheDay2012 είπε

Σ ευχαριστω για την απαντηση. Βρηκα την τιμη που λες αλλα δε δεχεται κανενα κουπονι. Αλλαζει και παει στην αρχικη τιμη.  Ποσο σου βγηκε με το τροπο που λες;

Και κατι ακομα, reserved πως κανεις; 

Οπως βλεπεις, εχω πολλες αποριες. Και παλι σ ευχαριστω.

Το allowance που προσφέρει από το Promo που είπε ο TS δεν είναι ακριβώς κουπόνι, κάνει την έκπτωση αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Billator είπε

Από πια άποψη το λες; Προσωπικά με το banggood δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Σε DOA δίνουν full refund πολλές φορές και χωρίς επιστροφή, αν χρειαστεί επιστροφή σου καλύπτουν τα μεταφορικά.
Σε περίπτωση εγγύησης στέλνεις το προϊόν πίσω (οκ με δικά σου έξοδα), και στο στέλνουν μόλις το φτιάξουν, σου δίνουν και την επιλογή να σου καλύψουν το κόστος επισκευής αν θες να το φτιάξεις στην Ελλάδα.

Προσωπικά επειδή έτυχε ουκ ολίγες φορές να τα χρησιμοποιήσω ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 

6 μήνες δεν είναι η κάλυψη του PayPal; Μετά υπάρχει πιθανότητα να μην σε εξυπηρετήσουν αν χρειαστεί κάτι και νομίζω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σε αυτή την περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, neosstoforum είπε

6 μήνες δεν είναι η κάλυψη του PayPal; Μετά υπάρχει πιθανότητα να μην σε εξυπηρετήσουν αν χρειαστεί κάτι και νομίζω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σε αυτή την περίπτωση.

Μην μπερδευόμαστε, μίλησα για την εγγύηση του καταστήματος όχι για το buyer protection του paypal. 

Προσωπικά (ειδικά σε tablet που έβγαζαν συχνά προβλήματα) έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές την εγγύηση στους 10-12 μήνες, δλδ προς το τελείωμα την εγγύησης που παρέχουν.
Οπότε είναι από τα καταστήματα που προσωπικά δεν με νοιάζει και πολύ το paypal protection. 

Το θέμα είναι αν θες να έχεις το support όπως βολεύει εσένα και όχι όπως υποστηρίζουν/δουλεύουν αυτοί προφανώς δεν θα σε εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Billator είπε

Μην μπερδευόμαστε, μίλησα για την εγγύηση του καταστήματος όχι για το buyer protection του paypal. 

Προσωπικά (ειδικά σε tablet που έβγαζαν συχνά προβλήματα) έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές την εγγύηση στους 10-12 μήνες, δλδ προς το τελείωμα την εγγύησης που παρέχουν.
Οπότε είναι από τα καταστήματα που προσωπικά δεν με νοιάζει και πολύ το paypal protection. 

Το θέμα είναι αν θες να έχεις το support όπως βολεύει εσένα και όχι όπως υποστηρίζουν/δουλεύουν αυτοί προφανώς δεν θα σε εξυπηρετήσουν.

Είχα την εντύπωση ότι μόλις λήξει η κάλυψη του PayPal θα βρουν εκατό δικαιολογίες για να μην δεχτούν πίσω τη συσκευή (μιλάω για το Banggood). Αλλά μάλλον δεν ισχύει αυτό που πίστευα, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Με 230 ευρω το παίρνεις στα χέρια σου σε 3 ημερουλες απο Ελλαδα και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο με δυο χρονια εγγυηση Xiaomi

https://www.bestprice.gr/item/2156111601/xiaomi-redmi-note-9-pro-6gb-128gb.html

Για 30 ευρω δεν μπλεκω με το Banggood ουτε να με παρακαλάς.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Με 230 ευρω το παίρνεις στα χέρια σου σε 3 ημερουλες απο Ελλαδα και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο με δυο χρονια εγγυηση Xiaomi

https://www.bestprice.gr/item/2156111601/xiaomi-redmi-note-9-pro-6gb-128gb.html

Για 30 ευρω δεν μπλεκω με το Banggood ουτε να με παρακαλάς.

2 χρόνια εγγύηση δεν έχεις γιατί και αυτά τα καταστήματα τα παραγγέλνουν από Κίνα και όχι από την επίσημη αντιπροσωπεία. Αλλά ισχύει ότι τυπικά δεν έχουμε προσφορά για 25-30€. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...