Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, 

Έχω την dell s2716dg να πάω στην dell s3220dgf  ή όχι? Η GPU μου είναι η 1070ti , αυτό το 32inch και va  μου φάνηκε καλό, βέβαια θα χάσω το hardware gsync 🤔

Δημοσ.

εγώ προσωπικά δεν θα το άλλαζα για κανένα λόγω με το συγκεκριμένο που προτείνεις, προσωπική άποψη πάντα αφού είχα το μικρότερο αδερφάκι S2417DG και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ThrowDOWN είπε

Καλησπέρα παίδες, 

Έχω την dell s2716dg να πάω στην dell s3220dgf  ή όχι? Η GPU μου είναι η 1070ti , αυτό το 32inch και va  μου φάνηκε καλό, βέβαια θα χάσω το hardware gsync 🤔

εχω την dell s3220dgf και το gsync που εχει ειναι για φαπες................

αμα ψαξεις θα το βρεις............

αμα εχεις ομως μια καλη καρτα και μπορεις και κρατας τα 144 ή τα 165 χωρις gsync ειναι αρκετα καλη σαν οθονη

εχω rtx 2080 gaming oc και βλεπω οτι χρειαζομαι μια 3080 ti για να ειμαι σε ολα τα games ανετος.........

Δημοσ.

Xωρις να εχω γνωμη για το μονιτορ για να ξερω διαφορες κτλ
Θα σου ελεγα να μην πας στο s3220dfg το ειχα ειναι τίμιο, αλλα αν θες σώνει και ντε gsync δεν το υποστηρίζει σωστα και δημιουργεί προβλήματα αρκετα στο ματι σου!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/7/2020 στις 3:10 ΠΜ, alexcrx είπε

εχω την dell s3220dgf και το gsync που εχει ειναι για φαπες................

αμα ψαξεις θα το βρεις............

αμα εχεις ομως μια καλη καρτα και μπορεις και κρατας τα 144 ή τα 165 χωρις gsync ειναι αρκετα καλη σαν οθονη

εχω rtx 2080 gaming oc και βλεπω οτι χρειαζομαι μια 3080 ti για να ειμαι σε ολα τα games ανετος.........

επειδη την κοιταζω για αγορα, και δεν θελω να δεθω με freesync απαραιτητα, εχετε θεματα στα 165? και τι θεμα με το gsync, flicker?

η αν επιλεξετε 144 η ακομα εστω και 120 εκει παιζει κανονικα?

γιατι κατι διαβαζω οτι για gsync θελει απο 144 & κατω, που δε με ενοχλει στα παιχνιδια που θελω. 

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...