Προς το περιεχόμενο

[E-scooter] 2019 Xiaomi Electric Scooter Pro 423€ @ Βanggood CZ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ηλεκτρικό πατίνι του τίτλου στα 423,05€ τελική με free PDM από αποθήκη Τσεχίας με χρήση κωδικού BGBSXM365PCZ πριν το check out. 

Link--->https://www.banggood.com/EU-Direct-2019-Xiaomi-Electric-Scooter-Pro-300W-Motor-3-Speed-Modes-25km-or-h-Max_-Speed-45KM-Mileage-Range-12_8Ah-Battery-Double-Brake-System-EU-Plug-p-1573145.html

Ελλάδα από 575€ πλέον:

https://www.skroutz.gr/s/21186426/Xiaomi-Mijia-Pro.html

Ευρώπη το pro από 564€:

https://geizhals.eu/xiaomi-mi-m365-pro-elektro-roller-fbc4015gl-a2051345.html

m365 pro.jpeg

μ365 προ.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Το ηλεκτρικό πατίνι του τίτλου στα 423,05€ τελική με free PDM από αποθήκη Τσεχίας με χρήση κωδικού BGBSXM365PCZ πριν το check out. 

Δεν έβαλες μυαλό με τους Κινέζους, ε; 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Δεν έβαλες μυαλό με τους Κινέζους, ε; 😋

Δεν θα με πτοήσει ένα μαγαζάκι. :D 

Η αλήθεια είναι ότι με τρώει το χέρι μου κατά καιρούς, καθώς θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή ένα e-scooter αλλά κάποιο δυνατό και αξιόπιστο σε δελεαστική τιμή.

Απ την άλλη δεν θέλω να αφήσω τη χρήση του ποδηλάτου και την άσκηση γιαυτό και δεν έχω προβεί ακόμα σε αγορά.

Κάτι Kuugo S1, S1 pro, Kirin S1, ES2 δεν θα τα κοίταγα καν καθώς φαίνονται παιχνίδια μπροστά στο M365 - M365 pro, δεν είναι άνετα λόγω μικρότερων τροχών και ελαστικών χωρίς αέρα και όχι τόσο ποιοτικά (αν και τα s1 - s1 pro φέρουν ανάρτηση δεν κάνει πολλά πράγματα σε δρόμους όπως οι δικοί μας).

Μετά από πολύ ψάξιμο και διάφορα reviews κατέληξα σαν την πιο καλή επιλογή στο Ninebot G30 max το οποίο είναι βέβαια άλλη κατηγορία και κοστίζει 700+ ευρώ. Και αυτό διότι το m365 pro (που κατασκευάζεται επίσης από την Ninebot) ήταν κατ εμε πολύ ακριβό στα 570€ που ζητούσε Ελλάδα. Στα 423€ όμως από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Banggood το M365 pro δεν έχει πιστεύω αντίπαλο για όποιον ήταν στο ψάξιμο ενός vfm e-scooter στην παρούσα φάση και διαθέτει μεγάλη κοινότητα από πίσω και μεγάλο suppοrt σε αξεσουάρ και ανταλλακτικά.

Κλείνοντας να επισημάνω ότι το μικρό του αδερφάκι M365 είχε παίξει πρόσφατα στα 299 από Public και ήταν καλή προσφορά για τα ελληνικά δεδομένα από μεγάλη αλυσίδα, όμως ανάμεσα στα 2 το pro είναι πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 7
Δημοσ.

Με ψήνει πολύ άσχημα, αλλά σκέφτομαι ότι 1) έχει ξαναπαίξει κοντά σε αυτή την τιμή, δλδ δεν είναι προσφορά του στυλ ξεφτίλα τελείως, και 2) η παρουσίαση και η κυκλοφορία των νέων μοντέλων scooter της xiaomi θα έπρεπε να ρίξει την τιμή του έτσι κι αλλιώς αφού πλέον είναι το "παλιό" μοντέλο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν άξιζει, απλά θα κυκλοφορήσουν καινούρια σύντομα λογικά στις ίδιες τιμές), ίσως και στα ελληνικά καταστήματα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

Και εγώ το ψηνω καιρό... Αλλά νομίζω είναι bad timing οταν πριν λίγο καιρό τοσο είχε Ελλάδα

Όντως πριν 6 μήνες έπαιζε στα 450 αλλά αυξήθηκε κατακόρυφα η τιμή του, όχι μόνο Ελλάδα αλλά γενικά στην Ευρώπη δεν παίζει κάτω από 550 πλέον.

Δεν ξέρω εγώ ψήνομαι αλλά ίσως κάτσω στα αυγά μου περιμένοντας μελλοντικά κάποια προσφορά στο G30 max που ήταν και η αρχική μου επιλογή. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Η αλήθεια είναι ότι με τρώει το χέρι μου κατά καιρούς, καθώς θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή ένα e-scooter αλλά κάποιο δυνατό και αξιόπιστο σε δελεαστική τιμή.

Απ την άλλη δεν θέλω να αφήσω τη χρήση του ποδηλάτου και την άσκηση γιαυτό και δεν έχω προβεί ακόμα σε αγορά.

Κάτι Kuugo S1, S1 pro, Kirin S1, ES2 δεν θα τα κοίταγα καν καθώς φαίνονται παιχνίδια μπροστά στο M365 - M365 pro, δεν είναι άνετα λόγω μικρότερων τροχών και ελαστικών χωρίς αέρα και όχι τόσο ποιοτικά (αν και τα s1 - s1 pro φέρουν ανάρτηση δεν κάνει πολλά πράγματα σε δρόμους όπως οι δικοί μας).

Μετά από πολύ ψάξιμο και διάφορα reviews κατέληξα σαν την πιο καλή επιλογή στο Ninebot G30 max το οποίο είναι βέβαια άλλη κατηγορία και κοστίζει 700+ ευρώ. Και αυτό διότι το m365 pro (που κατασκευάζεται επίσης από την Ninebot) ήταν κατ εμε πολύ ακριβό στα 570€ που ζητούσε Ελλάδα. Στα 423€ όμως από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Banggood το M365 pro δεν έχει πιστεύω αντίπαλο για όποιον ήταν στο ψάξιμο ενός vfm e-scooter στην παρούσα φάση και διαθέτει μεγάλη κοινότητα από πίσω και μεγάλο suppοrt σε αξεσουάρ και ανταλλακτικά.

Κλείνοντας να επισημάνω ότι το μικρό του αδερφάκι M365 είχε παίξει πρόσφατα στα 299 από Public και ήταν καλή προσφορά για τα ελληνικά δεδομένα από μεγάλη αλυσίδα, όμως ανάμεσα στα 2 το pro είναι πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς. 

Μην τα κοιτας καν, εγω παντως πηρα το s1 pro 310ευρο για τον μικρο και οποιος το καβαλησε και το ειδε γελαει με τα xiaomi. Μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει συνδεση με εφαρμογη και ειναι λιγο κουμουτσα ο προβολεας με την οθονη, αλλα κλαιν. Σε ανηφορα βγαζει 18-19 χιλομετρα με τα 107 κιλα μου. Το 365 ειναι παιχνιδακι μπροστα του για τρεντουλιαριδες, το s1 μοιαζει σαν ειναι εργαλειο. 

Επεξ/σία από Miaou7
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miaou7 είπε

Μην τα κοιτας καν, εγω παντως πηρα το s1 pro 310ευρο για τον μικρο και οποιος το καβαλησε και το ειδε γελαει με τα xiaomi. Μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει συνδεση με εφαρμογη και ειναι λιγο κουμουτσα ο προβολεας με την οθονη, αλλα κλαιν. Σε ανηφορα βγαζει 18-19 χιλομετρα με τα 107 κιλα μου. Το 365 ειναι παιχνιδακι μπροστα του για τρεντουλιαριδες, το s1 μοιαζει σαν ειναι εργαλειο. 

https://www.skroutz.gr/s/20759515/Kugoo-S1-Pro-362116.html#reviews

Αυτό είναι δω εννοείς? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Axelq είπε

Καλύτερα να το παραγγείλεις από geekbuying

Η μόνη ένσταση που έχω είναι τα λάστιχα χωρίς αέρα, έχω οδηγήσει ένα και αν ο δρόμος είναι περίεργος έχει πολλούς κραδασμούς. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ισως  το Aerlang H6 να ειναι πιο ολοκληρωμενη λυση (συμφωνα απο τα reviews που εχουν γινει, δεν εχω προσωπικη εμπειρια)
10 ιντσες ελαστικα που ειναι αρκετα σημαντικο για τους δρομους που εχουμε, 500w μοτερ που τραβαει καλα και η τιμη με κουπονι καπου στα 419€ νομιζω ειναι καλυτερη λυση.
Απλα ξηλωνεις τα λεντακια στο πλαι...

https://www.banggood.com/Aerlang-H6-V2-500W-48V-17_5A-Folding-Electric-Scooter-10inch-40km-or-h-Top-Speed-50-60km-Mileage-Range-Max_-Load-120kg-Two-Wheels-Electric-Scooter-p-1583011.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

BGBSARLH6CN

Δημοσ.
15 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Δες το Kugoo M4. Κάτοχος, πολύ ευχαριστημένος

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, link67 είπε

Η μόνη ένσταση που έχω είναι τα λάστιχα χωρίς αέρα, έχω οδηγήσει ένα και αν ο δρόμος είναι περίεργος έχει πολλούς κραδασμούς. 

Ακριβώς αυτό, λάστιχα χωρίς αέρα = κραδασμοί και βάρος.

άσε που όταν περάσει καιρός, τα λάστιχα χωρίς αέρα σκληραίνουν παραπάνω και είναι σαν πέτρα.

Όμως είχα σκάσιμο με τον αέρα κάθε μήνα που είναι κόστος...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Miaou7 είπε

Αυτο ειναι;

https://www.geekbuying.com/item/KUGOO-S1-Folding-Electric-Scooter-350W-Motor-8-0-Inch-Tire-Black-416025.html

Βγαινουν τα 2 κομματια με μια ψευτοεκπτωση "NEWUSERS" στα 462. Αξιζει έναντι του φθηνου xiaomi? Ανταλλακτικα βρισκεις;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Όντως πριν 6 μήνες έπαιζε στα 450 αλλά αυξήθηκε κατακόρυφα η τιμή του, όχι μόνο Ελλάδα αλλά γενικά στην Ευρώπη δεν παίζει κάτω από 550 πλέον.

Δεν ξέρω εγώ ψήνομαι αλλά ίσως κάτσω στα αυγά μου περιμένοντας μελλοντικά κάποια προσφορά στο G30 max που ήταν και η αρχική μου επιλογή. 

Θυμασαι το g30 max ποσο εχει πεσει στο παρελθον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...