CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 1 hour ago, DisRaptor said: Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σαν καταναλωτες τρωμε σανο αμασητο, μας φαινεται νορμαλ να εχουμε κινητα που δεν βγαζουν μια μερα χωρις φορτιση, βασικα αξεσουαρ να πουλιουνται χωριστα κτλ. Δεν θελω ινοβεσιον για να λεω... Περιμενω απλα την τεχνολογια να λειτουργησει υπερ μου. Εγω αν εβρισκα κινητο που αντεχει μια βδομαδα (κατι που πριν 10 χρονια ειχα με πολυ φτηνο κινητο), δεν θα με ενοιαζε ουτε νοτς ουτε τζαμι πισω, ουτε πολλαπλες καμερες. Απο οταν βγηκαν τα πρωτα smartphone εχει πεσει η διαρκεια ζωης (λογικο λογω καταναλωσης) και απο τοτε δεν εχει γινει καμια βετιωση στο θεμα διαρκειας. ειναι λες και υπαρχει καποιος αγραφος κανονας ή standard με βαση το οποιο 1 μερα μπαταρια με το ζορι ειναι οκ.. Και ενταξει, δεν περιμενω την apple να δημιουργησει καμια τρελη τεχνολογια που να 5πλασιασει τον χρονο της μπαταριας, αλλα θα περιμενα τουλαχιστον να βελτιωσει την κατασταση εστω και ελαχιστα, δεδομενου οτι η καταναλωση των chips πεφτει Αυτο που βλεπω εδω ειναι οτι καποιοι υπερασπιζονται την αποφαση να μικρηνει η μπαταρια, αρκει να βγαζει μιση μερα οπως το προηγουμενο μοντελο. Αυτα γινονται οταν τις απαιτησεις τις δημιουργει το marketing και οχι οι καταναλωτες. Οποτε για αλλη μια φορα μπραβο στο τμημα μαρκετινγκ της Απλ και συγχαρητηρια σε οσους εχουν επενδυσει με μετοχες κτλ. Υπάρχουν ακόμα κινητά που κρατάνε μια βδομάδα, μπορείς να πάρεις ένα. Spoiler Επίσης, αν ένα καινούριο iPhone κάποιου τού βγάζει μισή μέρα, το πρόβλημα (κατά πάσα πιθανότητα) δεν είναι ότι τρώει σανό αλλά τη ζωή του σε μια οθόνη. Ξέρω, υπάρχουν και εξαιρέσεις «επαγγελματιών» που δουλεύουν πολλές ώρες με το κινητό. 1
Odyss3us Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DisRaptor είπε Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σαν καταναλωτες τρωμε σανο αμασητο, μας φαινεται νορμαλ να εχουμε κινητα που δεν βγαζουν μια μερα χωρις φορτιση, βασικα αξεσουαρ να πουλιουνται χωριστα κτλ. Δεν θελω ινοβεσιον για να λεω... Περιμενω απλα την τεχνολογια να λειτουργησει υπερ μου. Εγω αν εβρισκα κινητο που αντεχει μια βδομαδα (κατι που πριν 10 χρονια ειχα με πολυ φτηνο κινητο), δεν θα με ενοιαζε ουτε νοτς ουτε τζαμι πισω, ουτε πολλαπλες καμερες. Απο οταν βγηκαν τα πρωτα smartphone εχει πεσει η διαρκεια ζωης (λογικο λογω καταναλωσης) και απο τοτε δεν εχει γινει καμια βετιωση στο θεμα διαρκειας. ειναι λες και υπαρχει καποιος αγραφος κανονας ή standard με βαση το οποιο 1 μερα μπαταρια με το ζορι ειναι οκ.. Και ενταξει, δεν περιμενω την apple να δημιουργησει καμια τρελη τεχνολογια που να 5πλασιασει τον χρονο της μπαταριας, αλλα θα περιμενα τουλαχιστον να βελτιωσει την κατασταση εστω και ελαχιστα, δεδομενου οτι η καταναλωση των chips πεφτει Αυτο που βλεπω εδω ειναι οτι καποιοι υπερασπιζονται την αποφαση να μικρηνει η μπαταρια, αρκει να βγαζει μιση μερα οπως το προηγουμενο μοντελο. Αυτα γινονται οταν τις απαιτησεις τις δημιουργει το marketing και οχι οι καταναλωτες. Οποτε για αλλη μια φορα μπραβο στο τμημα μαρκετινγκ της Απλ και συγχαρητηρια σε οσους εχουν επενδυσει με μετοχες κτλ. εξηγησα παραπανω οτι το δικο μου ινοβεισον που αγορασα πριν 2 χρονια και ειναι ηδη τεχνολογιας 2017 με υπερκαλυπτει στα 2 χρονια που το battery health επεσε απο το 100 στο 93% το software εχει βελτιωθει τοσο ωστε να μη διακρινω τη διαφορα, ενω ο μονο λογος που κανω reboot ειναι για τα updates, αυτο για μενα ειναι κατι παραπανω απο ινοβεισον αν καταλαβα καλα εσυ εισαι της συνωμοσιας των μπαταριων οπου εχουν τεχνολογια και μας κρυβουν/δινουν με το σταγονομετρο Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από Odyss3us
DisRaptor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Υπάρχουν ακόμα κινητά που κρατάνε μια βδομάδα, μπορείς να πάρεις ένα. Απόκρυψη περιεχομένων Επίσης, αν ένα καινούριο iPhone κάποιου τού βγάζει μισή μέρα, το πρόβλημα (κατά πάσα πιθανότητα) δεν είναι ότι τρώει σανό αλλά τη ζωή του σε μια οθόνη. Ξέρω, υπάρχουν και εξαιρέσεις «επαγγελματιών» που δουλεύουν πολλές ώρες με το κινητό. Μιλας για smartphone?
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 1 minute ago, DisRaptor said: Μιλας για smartphone? Όχι, μιλάω γι’ αυτό που είχες πριν 10 χρόνια, όπως ανέφερες.
DisRaptor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Odyss3us είπε εξηγησα παραπανω οτι το δικο μου ινοβεισον που αγορασα πριν 2 χρονια και ειναι ηδη τεχνολογιας 2017 με υπερκαλυπτει στα 2 χρονια που το battery health επεσε απο το 100 στο 93% το software εχει βελτιωθει τοσο ωστε να μη διακρινω τη διαφορα, ενω ο μονο λογος που κανω reboot ειναι για τα updates, αυτο για μενα ειναι κατι παραπανω απο ινοβεισον αν καταλαβα καλα εσυ εισαι της συνωμοσιας των μπαταριων οπου εχουν τεχνολογια και μας κρυβουν/δινουν με το σταγονομετρο Σε παρακαλω μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα για μενα, δεν ειμαι συνωμοσιολογος, απλα ψηφιζω με το πορτοφολι μου. Αν εισαι εισαι ικανοποιημενος με μπαταρια 2.227mAh και αυτονομια 1 μερα και ουτε στο 2020, συνεχισε να παιρνεις Apple. Ο καθενας μας εχει αλλες απαιτησεις και προτεραιότητες. 5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Όχι, μιλάω γι’ αυτό που είχες πριν 10 χρόνια, όπως ανέφερες. Εγω όμως μλαω για smartphone. Στα 10+ χρονια που περασαν απο τοτε που βγηκε το 1ο smartphone, ναι μεν οι εφαρμογες που τρεχουμε εχουν βαρυνει, αλλα οι επεξεργαστες και οι οθονες εχουν εξελιχθει πολυ σε καταναλωση, το μεγεθος του κινητου (αρα και το μεγεθος της μπαταριας) εχει μεγαλωσει, τα λειτουργικα εχουν βελτιωθει. Η αυτονομια ποσο εχει βελτιωθει σε αυτο το διαστημα? Ειμαι παραλογος που περιμενω να δω την αυτονομια να βελτιωνεται? Ηρεμα ρωταω 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Υπάρχουν ακόμα κινητά που κρατάνε μια βδομάδα, μπορείς να πάρεις ένα. Απόκρυψη περιεχομένων Επίσης, αν ένα καινούριο iPhone κάποιου τού βγάζει μισή μέρα, το πρόβλημα (κατά πάσα πιθανότητα) δεν είναι ότι τρώει σανό αλλά τη ζωή του σε μια οθόνη. Ξέρω, υπάρχουν και εξαιρέσεις «επαγγελματιών» που δουλεύουν πολλές ώρες με το κινητό. Εδω λεμε οτι βγαζει μια μερα αντε μιαμιση με moderate use, η το χρησιμοποιουν ολοι λαθος τοσο καιρο?
Odyss3us Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, DisRaptor είπε Σε παρακαλω μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα για μενα, δεν ειμαι συνωμοσιολογος, απλα ψηφιζω με το πορτοφολι μου. Αν εισαι εισαι ικανοποιημενος με μπαταρια 2.227mAh και αυτονομια 1 μερα και ουτε στο 2020, συνεχισε να παιρνεις Apple. Ο καθενας μας εχει αλλες απαιτησεις και προτεραιότητες. Εγω όμως μλαω για smartphone. Στα 10+ χρονια που περασαν απο τοτε που βγηκε το 1ο smartphone, ναι μεν οι εφαρμογες που τρεχουμε εχουν βαρυνει, αλλα οι επεξεργαστες και οι οθονες εχουν εξελιχθει πολυ σε καταναλωση, το μεγεθος του κινητου (αρα και το μεγεθος της μπαταριας) εχει μεγαλωσει, τα λειτουργικα εχουν βελτιωθει. Η αυτονομια ποσο εχει βελτιωθει σε αυτο το διαστημα? Ειμαι παραλογος που περιμενω να δω την αυτονομια να βελτιωνεται? Ηρεμα ρωταω Εδω λεμε οτι βγαζει μια μερα αντε μιαμιση με moderate use, η το χρησιμοποιουν ολοι λαθος τοσο καιρο? ξαναρωταω υπαρχει κατασκευαστης που εχει εξελιξει τις μπαταριες και ολοι οι αλλοι μενουν πισω; υπαρχει τεχνολογια που μας κρυβουν; στους περισσοτερους δε φτανει καλα καλα η μπαταρια μεσα στην ημερα κι εσυ θες να κραταει μια βδομαδα; πας καλα τυπε;
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 10 minutes ago, DisRaptor said: Εγω όμως μλαω για smartphone. «Εγω αν εβρισκα κινητο που αντεχει μια βδομαδα (κατι που πριν 10 χρονια ειχα με πολυ φτηνο κινητο)» Εδώ για Smartphone μιλάς; Ποιο Smartphone πριν 10 χρόνια κρατούσε μια βδομάδα; Εγώ κατάλαβα ότι δεν μιλάς για Smartphone και σου είπα ότι υπάρχουν τέτοια ακόμα. Εσύ προφανώς θέλεις όλα τα καλούδια του Smartphone με αυτονομία 3310. Είσαι έτοιμος να πληρώσεις το κόστος; (Πολύ ακριβότερο ή πολύ παχύτερο π.χ.) Οι περισσότεροι δεν είναι και οι εταιρείες το ξέρουν. Το ότι ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες είναι γνωστό. Τι θες να κάνουν οι εταιρείες; Να φτιάχνουν κινητά κατά παραγγελία (όχι ότι δεν γίνεται αλλά εκεί να δεις κόστος) ή να προσπαθήσουν να πετύχουν τον «μέσο» καταναλωτή; Λες να έχουν τη δυνατότητα για μια βδομάδα μπαταρία και να μην το κάνουν; Η σχέση πάχους/βάρους - αυτονομίας είναι κάτι που είναι δουλειά των κατασκευαστών και σκοπός τους είναι να ικανοποιήσουν την πληοψηφία, όχι εσένα.
DisRaptor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Odyss3us είπε ξαναρωταω υπαρχει κατασκευαστης που εχει εξελιξει τις μπαταριες και ολοι οι αλλοι μενουν πισω; υπαρχει τεχνολογια που μας κρυβουν; στους περισσοτερους δε φτανει καλα καλα η μπαταρια μεσα στην ημερα κι εσυ θες να κραταει μια βδομαδα; πας καλα τυπε; Που ακριβως μιλησα για συνομοσιες και μυστικες τεχνολογιες ρε 'τυπε' πας καλα? Αν κρατουσε ιδια χωρητικοτητα μπαταριας απλα, θα βελτιωνοταν εστω 5% η αυτονομια. Αλλα φαινεται δεν χρειαζεται, ας μικρηνει η μπαταρια, δεν χρειαζομαστε πανω απο μια μερα, στο κατω κατω εχουμε και power banks. Αυτη την νοοτροπια καταναλωτη κατακρινω, αλλα μαλλον ειναι επειδη ειμαι hater. Δεν κατακρινω την Apple που μικραινει την μπαταρια, κερδος θα βγαλει με την μικροτερη μπαταρια. Κατακρινω τον οπαδισμο που σε κανει να πιστευεις οτι ειναι οκ να μικραινει η μπαταρια, και οποιος διαφωνει με σενα ειναι συνωμοσιολογος 31 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε «Εγω αν εβρισκα κινητο που αντεχει μια βδομαδα (κατι που πριν 10 χρονια ειχα με πολυ φτηνο κινητο)» Εδώ για Smartphone μιλάς; Ποιο Smartphone πριν 10 χρόνια κρατούσε μια βδομάδα; Εγώ κατάλαβα ότι δεν μιλάς για Smartphone και σου είπα ότι υπάρχουν τέτοια ακόμα. Εσύ προφανώς θέλεις όλα τα καλούδια του Smartphone με αυτονομία 3310. Είσαι έτοιμος να πληρώσεις το κόστος; (Πολύ ακριβότερο ή πολύ παχύτερο π.χ.) Οι περισσότεροι δεν είναι και οι εταιρείες το ξέρουν. Το ότι ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες είναι γνωστό. Τι θες να κάνουν οι εταιρείες; Να φτιάχνουν κινητά κατά παραγγελία (όχι ότι δεν γίνεται αλλά εκεί να δεις κόστος) ή να προσπαθήσουν να πετύχουν τον «μέσο» καταναλωτή; Λες να έχουν τη δυνατότητα για μια βδομάδα μπαταρία και να μην το κάνουν; Η σχέση πάχους/βάρους - αυτονομίας είναι κάτι που είναι δουλειά των κατασκευαστών και σκοπός τους είναι να ικανοποιήσουν την πληοψηφία, όχι εσένα. Δεν διαφωνω ρε φιλε, ουτε ειπα οτι ενα smartphone μπορει να αντεξει οσο ενα nokia με τεχνολογια 20 ετιας. Θα περιμενα μονο να δω μια βελτιωση εστω και μικρη, αντι για στασιμοτητα, εφοσων η τεχνολογια το επιτρεπει. Εσυ πιστευεις οτι ηταν καλη αποφαση να μικρινει η μπαταρια? Πιστευεις οτι οτι η αυτονομια που εχουν τα smartphone ειναι υπεραρκετη, και δεν χρειαζεται βελτιωση? Μαλλον μπερδεψα την συζητηση με την αναφορα στο nokia. Λάθος μου. Το εφερα σαν ενα παραδειγμα οτι ειχαμε καλυτερη αυτονομια, και θα ηταν καλο να τη ξαναδουμε, η να ξαναπλησιασουμε. Υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης, αυτο ειναι ολο Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από DisRaptor
Odyss3us Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) την αυτονομια τη βελτιωνει μεσω software, ετσι 7% degradation σε βαθος 2 χρονων δεν ειναι ορατο, εσυ προτιμας μια μπαταρια που στην αρχη να κραταει 2 μερες και μετα απο 6 μηνες να πεφτει στο μισο; τη μπαταρια δε τη κοβει για το κερδος αλλα για το μεγεθος, δε θελω να κραταω μια χοντρη γκουμουτσα στο χερι, εσενα αυτο σου ειναι αδιαφορο και κραζεις οκ, ενα κινητο ειναι μια συνισταμενη δεκαδων πραγματων.. που πρεπει να ειναι συμπαγη, ευπαρουσιαστα και καλουνται να λειτουργουν αψογα! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από Odyss3us
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, DisRaptor said: Εσυ πιστευεις οτι ηταν καλη αποφαση να μικρινει η μπαταρια? Πιστευεις οτι οτι η αυτονομια που εχουν τα smartphone ειναι υπεραρκετη, και δεν χρειαζεται βελτιωση? Καλή για την Apple δεν ξέρω, θα δείξουν οι πωλήσεις και δεν καίγομαι κιόλας. Δική της απόφαση, δικό της το ρίσκο. Για τους χρήστες, σε πρώτη ανάγνωση όχι, δεν είναι καλή αλλά χωρίς να ξέρεις τις ανάγκες του καθενός μας είναι δύσκολο να κρίνεις. Κάποιοι μπορεί να χαρούν πολύ με ένα ελαφρύτερο ή λεπτότερο κινητό ή με όποιο άλλο είναι το «κέρδος» της μικρότερης μπαταρίας. Υπέρ-αρκετή σίγουρα δεν είναι και φυσικά χρειάζεται βελτίωση, γενικότερα όμως η τεχνολογία μπαταρίας, όχι μόνο των κινητών. Το θέμα είναι, όπως ξαναείπα, ποιο είναι το κόστος σε χρήμα ή σε σχεδιασμό. Να σου πω την αλήθεια, απ’ τη Samsung την περίμενα την «επανάσταση» των μπαταριών μετά την ιστορία του Note αλλά δεν έγινε κάτι. Υπάρχουν πραγματικές και αντικειμενικές δυσκολίες στο θέμα μπαταρία, γι’ αυτό και βλέπεις πολύ περισσότερο R&D για μικρότερη κατανάλωση (cpu κλπ) παρά για αύξηση την χωρητικότητας των μπαταριών. Ακόμα και η γρήγορη φόρτιση ως αντίμετρο έχει τα θεματάκια της. Τέλος, δεν πιστεύω ότι η Apple το κάνει για να μειώσει το κόστος της. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από CheOnWeb
DisRaptor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, Odyss3us είπε την αυτονομια τη βελτιωνει μεσω software, ετσι 7% degradation σε βαθος 2 χρονων δεν ειναι ορατο, εσυ προτιμας μια μπαταρια που να κραταει 2 μερες και μετα απο 6 μηνες να πεφτει στο μισο; τη μπαταρια δε τη κοβει για το κερδος αλλα για το μεγεθος, δε θελω να κραταω μια χοντρη γκουμουτσα στο χερι, εσενα αυτο σου ειναι αδιαφορο και κραζεις οκ, ενα κινητο ειναι μια συνισταμενη δεκαδων πραγματων.. που πρεπει να ειναι συμπαγη, ευπαρουσιαστα και καλουνται να λειτουργουν αψογα! Δεν ειδα καπου να αναφερεται μειωση διαστασεων. Ποσο πιστευεις οτι θα μικρυνει το iphone 12 σε σχεση με το 11,λογω μικροτερης μπαταριας; Αν μικρυνει εστω και 1mm, θα παραδεχτω το λαθος μου. Το degredation ειναι αλλο θεμα, δεν αναφερθηκα καθολου εκει, δεν με ενδιαφερει, και απ οσο ξερω δεν εχει σχεση με την χωρητικοτητα (mAh)
AtiX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) @DisRaptor έχεις αναλογιστεί πόσο θα κράταγαν τα σημερινά κινητά αν είχαν τις αντίστοιχες μπαταρίες με τις συσκευές πριν 10 χρόνια??? Γιατί τα σημερινά κινητά τα συγκρίνεις με τα κινητά πριν 10 χρόνια και όχι με τα laptop πριν 10 χρόνια? Τα σημερινά κινητά είναι πιο κοντά στους φορητούς παρά στα κινητά, στους φορητούς γιατί δεν έχει αλλάξει η αυτονομία?? Και εν πάση περιπτώσει που είναι το κακό να φορτίζεις κάθε βράδυ το κινητό σου? ΥΓ: Το 12 θα είναι με οθόνη 5.4 ιντσών και διαστάσεις λίγο μικρότερες από το 6, 7 & 8... θυμάσαι τι μπαταρία είχαν??? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από AtiX
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, DisRaptor said: Δεν ειδα καπου να αναφερεται μειωση διαστασεων. Ούτως ή άλλως για φήμες μιλάμε. Θα δείξει. Παρά ταύτα, οι φήμες λένε για iPhone 5.4”, που είναι μικρότερο, αν δεν κάνω λάθος, και ψήνει κι εμένα που είμαι φαν του SE (1st gen). Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από CheOnWeb
DisRaptor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, AtiX είπε @DisRaptor έχεις αναλογιστεί πόσο θα κράταγαν τα σημερινά κινητά αν είχαν τις αντίστοιχες μπαταρίες με τις συσκευές πριν 10 χρόνια??? Γιατί τα σημερινά κινητά τα συγκρίνεις με τα κινητά πριν 10 χρόνια και όχι με τα laptop πριν 10 χρόνια? Τα σημερινά κινητά είναι πιο κοντά στους φορητούς παρά στα κινητά, στους φορητούς γιατιβδεν έχει αλλάξει η αυτονομία?? Και εν πάση περιπτώσει που είναι το κακό να φορτίζεις κάθε βράδυ το κινητό σου? Το 12 Θα είναι με οθόνη 5.4 ιντσών και διαστάσεις λίγο μικρότερες από το 6, 7 & 8... θυμάσαι τι μπαταρία είχαν??? Οκ, πολυ ωραια αναλογια. Τα laptops εχουν γινει πιο μικρα, πιο ισχυρα, πιο ελαφρια, και εχουν πολυ καλυτερη αυτονομια σε σχεση με πριν 10 χρονια. Τα smartphone γιατι οχι? Οταν το κινητο μου αντεχε μερες αντι για ωρες, μπορουσα να κοιμηθω χωρις να το φορτισω καθε μερα, και δεν κουβαλουσα power bank για να την βγαλω ενα ΣΚ η μια ημερησια εκδρομη. Εκανε την ζωη μου λιγο καλυτερη. Εσυ τι κακο βρισκεις στο να βελτιωθει η αυτονομια? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από DisRaptor
AtiX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, DisRaptor είπε Οκ, πολυ ωραια αναλογια. Τα laptops εχουν γινει πιο μικρα, πιο ισχυρα, πιο ελαφρια, και εχουν πολυ καλυτερη αυτονομια σε σχεση με πριν 10 χρονια. Τα smartphone γιατι οχι? Και τα κινητά αντίστοιχα έχουν γίνει πιο δυνατά, έχουν μεγαλύτερες οθόνες, λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, έχουν αντικαταστήσει ουσιαστικά την χρήση των φορητών υπολογιστών για τις περισσότερες εργασίες και έχουν καλύτερη αυτονομία από τα σημερινά laptop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα