Hk2004gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλέον, για μένα, κάθε νέο μοντέλο βγάζει και ένα ανέκδοτο. Κάποτε κάθε μοντέλο ήταν μια μεγάλη αναβάθμιση (πχ 3gs->4 , 4->5 κλπ) και άξιζε η αγορά του. Τα τελευταία χρόνια όλες οι εταιρείες (και όχι μόνο η Apple) μας κοροιδεύουν επειδή η τεχνολογία έχει "κορεστεί". Ακόμα και με 6s θα μπορεί ο καθένας να κάνει και το 2021 άνετα τη χρήση του εκτός από μερικά gizmos που εσκεμμένα θα έχουν κλειδωθεί για να έχουν να λένε για το νέο μοντέλο. Εγώ πάντως το Χ μου θα το αλλάξω όταν παραδώσει πνεύμα, δεν αισθάνομαι οτι υστερεί ή θα υστερεί κάπου. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Hk2004gr 2
tilaverboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Hk2004gr είπε Πλέον, για μένα, κάθε νέο μοντέλο βγάζει και ένα ανέκδοτο. Κάποτε κάθε μοντέλο ήταν μια μεγάλη αναβάθμιση (πχ 3gs->4 , 4->5 κλπ) και άξιζε η αγορά του. Τα τελευταία χρόνια όλες οι εταιρείες (και όχι μόνο η Apple) μας κοροιδεύουν επειδή η τεχνολογία έχει "κορεστεί". Ακόμα και με 6s θα μπορεί ο καθένας να κάνει και το 2021 άνετα τη χρήση του εκτός από μερικά gizmos που εσκεμμένα θα έχουν κλειδωθεί για να έχουν να λένε για το νέο μοντέλο. Εγώ πάντως το Χ μου θα το αλλάξω όταν παραδώσει πνεύμα, δεν αισθάνομαι οτι υστερεί ή θα υστερεί κάπου. Πλέον ούτε στην Αμερική αλλάζουν κινητά. Τα κρατάνε αρκετά χρόνια. Νομίζω η μετάβαση θα αξίζει όταν φύγει το σεμεδάκι. Μέχρι τότε όσο και να το μικρύνουν προσφέρουν το ίδιο κινητό. 1
varatasis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλέον είναι για γέλια άμα ισχύει και ΑΥΤΟ!! Ειμαι iphonakias από το iphone 4, kai κάθε χρόνο πήγαινα στο νέο μοντέλο. Αλλά ρε παιδιά ελεος μια δεν σου εχει φορτιστεί μια δεν σου έχει ακουστικά και τώρα θα σου εχει και χαμηλότερη μπαταρία! Διαβάζω ότι πχ δεν χρειάζεται μεγαλύτερη μπαταρία γιατί το ios εχει χαμηλή κατανάλωση η οθόνη χαμηλό rate! Ειλικρινά αυτά είναι μπούρδες. Αμα είναι να μου εχει και τον φωτισμό τέρμα χαμηλό και να κρατάω φακό για να βλέπω την οθονη και να λεει η apple μα κρατάει το κινητό σου μέχρι το βραδύ. Γιατί να μην μου βάλει μεγαλύτερη μπαταριά? Και να πω μου βγάζει μια μερα ανετά. Δε γίνεται να τα προσπερνάμε όλα χωρις να αντιδράμε. Ειμαι κάτοχος iphone x και περιμένω το iphone 12 pro λόγο νέου design…. ( Αλλα με βλεπω να το κρατάω έναν ακόμα χρόνο ) Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από varatasis 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Ίσως .... δεν μπιππιομαστε λέω εγώ ...πάω για βουτιά...έχει μια θάλασσα μούρλια ....
johncorfas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατάλαβαν ότι το παρακάνανε με τις μπαταρίες στο iphone 11 και είπαν να τις μικρύνουν πάλι... Αντε να πάμε πάλι στα 1800Mah για να πουλήσουμε και καμιά θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία... Επίσης: πώς γίνεται οι ίδιοι άνθρωποι που έγραφαν "μπράβο στην Apple που μεγάλωσε τις μπαταρίες" ή "επιτέλους θα βγάζει μια μέρα άνετα", τώρα να γράφουν "σιγά, δεν πειράζει που θα τις μικρύνουν, το iOS κάνει φοβερή διαχείριση ενέργειας και η μπαταρία κρατάει άνετα"... Όσο καλή διαχείριση και να κάνει το λειτουργικό, γιατί να απορρίπτει κάποιος μία μεγαλύτερη μπαταρία, σε ένα κινητό τέτοιας τιμής; Επιπλέον, σε κάποιο χρονικό διάστημα, που η μπαταρία θα έχει φθαρεί κατά ένα ποσοστό, γιατί να μην έχεις και ένα περιθώριο, προκειμένου να την κρατήσεις λίγο παραπάνω; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από johncorfas 3
Gbax13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 16 ώρες πριν, polaki είπε Aλλά το μεγάλο σούργελο έγινε το 2017 με το Χ. Κατ'αρχην το Χ δεν είναι "εξ" αλλά δέκα. Δηλαδή 10 χρόνια iPhone. Αλλά από το 8 πήγαν στο Χ, δηλαδή στο δέκα. Που διάολο πήγε το 9? Πουθενά, γιατί ενώ δεν υπήρξε 9, πήγαν να κάνουν την εξυπνάδα του Χ, αλλά μετά την επόμενη χρονιά πήγαν στο ΧS, αν και κανονικά έπρεπε να πάνε στο 8s αφού την προηγούμενη γενιά υπήρχε το 8, το 8 Plus και το Χ. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι η Apple και άλλες εταιρίες αγνοούν το 9 γιατί είναι γρουσούζικο νούμερο στην Κίνα...
johncorfas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 58 λεπτά πριν, Gbax13 είπε Είμαι αρκετά σίγουρος ότι η Apple και άλλες εταιρίες αγνοούν το 9 γιατί είναι γρουσούζικο νούμερο στην Κίνα... Xiaomi Mi9, Note 9, redmi 9. Huawei Y9, enjoy 9, mate 9, G9, P9 και άλλα. ΖΤΕ Axon 9, Blade V9, nubia z9 και άλλα που μου έρχονται στο μυαλό στα γρήγορα. Έτσι κι αλλιώς η Apple δεν είναι καν κινέζικη εταιρεία, γιατί να νοιαστεί για το τι θεωρούν γρουσουζια στην Κίνα, όταν οι μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες δεν ασχολούνται;
AtiX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Gbax13 είπε Είμαι αρκετά σίγουρος ότι η Apple και άλλες εταιρίες αγνοούν το 9 γιατί είναι γρουσούζικο νούμερο στην Κίνα... Ήξερα για το 7...
johncorfas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, AtiX είπε Ήξερα για το 7... Εδώ λέει 4 και 14: https://www.travelchinaguide.com/intro/social_customs/lucky_number.htm 1
bringmevictims Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Στις 22/7/2020 στις 4:40 ΜΜ, platanos23 είπε Χωρίς ακουστικά και με μικρότερη μπαταρία θα κάνει πάταγο!! Και χωρίς φορτιστή παρακαλώ ,, μην ξεχνάμε τα βασικά 1 ώρα πριν, johncorfas είπε Εδώ λέει 4 και 14: https://www.travelchinaguide.com/intro/social_customs/lucky_number.htm Εγώ ξέρω για το 4 και το 14 για τη Κίνα όπως γράφεις
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Στις 22/7/2020 στις 5:14 ΜΜ, KostasKri είπε Αν δίνουν την ίδια αυτονομία ποιο το πρόβλημα; Ιστορικά και μόνο, η Apple δεν έχει μειώσει ποτέ αυτονομία στα iPhone από γενιά σε γενιά (χωρητικότητα έχει μειώσει στο παρελθόν) και λογικά δεν θα το κάνει και φέτος. Οπότε όλα καλά. Το ίδιο χαμηλή με τα προηγούμενα δηλαδή ... Θα της έκανε ζημιά το να αυξήσει χωρητικότητα της μπαταρίας ; Ήρεμα ρωτάω .
KostasKri Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 30 λεπτά πριν, vaskor είπε Το ίδιο χαμηλή με τα προηγούμενα δηλαδή ... Θα της έκανε ζημιά το να αυξήσει χωρητικότητα της μπαταρίας ; Ήρεμα ρωτάω . Το iPhone 11 έχει τρομερά καλή μπαταρία. 1 μέρα άνετα και με το pro max έχω βγάλει και 2 με μέτρια χρήση. Ζημιά δεν θα έκανε τρομερή πιθανώς, αλλά όταν έχεις ολόκληρες ομάδες που κάνουν optimize το λειτουργικό καθώς και τον επεξεργαστή και χώνεις χρήμα εκεί από κάπου πρέπει να το πάρεις πίσω. Το ότι εσύ σαν τελικός χρήστης δεν βλέπεις τεράστια νούμερα στο χαρτί δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει δουλειά από πίσω. Και πραγματικά πιστεύω ότι η Apple δεν πρόκειται να βγάλει τηλέφωνο με μικρότερη αυτονομία, δεν το έχει κάνει ποτέ και ελπίζω να μην το κάνει. Πραγματικά, αν δεν υπήρχε τρόπος να δεις την χωρητικότητα της μπαταρίας και ένα τηλέφωνο κρατούσε το ίδιο ή καλύτερα με πέρσι θα είχες κάποιο πρόβλημα; Απλά όλοι τρελαίνονται επειδή νομίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να αξίζει μια αγορά είναι σε ποσότητα specification και καταλήγεις να βλέπεις κάτι android με 4500mah να τα κατουράει το iPhone. 1
DisRaptor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Οι μισοι φανε εδω ειναι μια χαρα με 1 μερα αυτονομια με το ζορι, αρκει να μην μπαινεις πολυ ινστα, και οι αλλοι χαλιουνται που δεν βγηκε αιφον 9.. H apple που διακρινοταν για innovation, γιατι να ασχοληθει με μεγαλυτερη αυτονομια αλλωστε? Μετα μας φταινε οι haters φυσικα Αντε βγαλτε κανα αρθρο ακομα για τις μετοχες και τα εσοδα της apple, να καυχηθουν λιγο οι φανς, δεν εχουν μεινει και πολλα αλλα να χαρουν αυτες τις μερες
Odyss3us Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, DisRaptor είπε Οι μισοι φανε εδω ειναι μια χαρα με 1 μερα αυτονομια με το ζορι, αρκει να μην μπαινεις πολυ ινστα, και οι αλλοι χαλιουνται που δεν βγηκε αιφον 9.. H apple που διακρινοταν για innovation, γιατι να ασχοληθει με μεγαλυτερη αυτονομια αλλωστε? Μετα μας φταινε οι haters φυσικα Αντε βγαλτε κανα αρθρο ακομα για τις μετοχες και τα εσοδα της apple, να καυχηθουν λιγο οι φανς, δεν εχουν μεινει και πολλα αλλα να χαρουν αυτες τις μερες η αληθεια ειναι οτι μετα το iphone Χ δεν εχει βγαλει κατι καινοτομο εκτος απο τα extra features της καμερας, ενω ηδη βλεπεις κινητα χωρις notch (η Apple δε θα εβγαζε ποτε κινητο με τρυπα ή water drop) θα παει κατευθειαν σε λυση με καμερα κατω απο την οθονη ή θα τα στριμωξει ολα στο frame το ιδιο ειχε γινει και απο το iphone 6 εως το 8 οπου το design παρεμενε σχεδον ιδιο αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο για τον τελικο χρηστη γιατι τα τελευταια χρονια καποιος πχ που πηρε το iphone X έχει ενα κινητο με εξαιρετικο λειτουργικο που δεν κολλαει πουθενα και με αποδεδειγμενη αντοχη στο χρονο
DisRaptor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Odyss3us είπε η αληθεια ειναι οτι μετα το iphone Χ δεν εχει βγαλει κατι καινοτομο εκτος απο τα extra features της καμερας, ενω ηδη βλεπεις κινητα χωρις notch (η Apple δε θα εβγαζε ποτε κινητο με τρυπα ή water drop) θα παει κατευθειαν σε λυση με καμερα κατω απο την οθονη ή θα τα στριμωξει ολα στο frame το ιδιο ειχε γινει και απο το iphone 6 εως το 8 οπου το design παρεμενε σχεδον ιδιο αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο για τον τελικο χρηστη γιατι τα τελευταια χρονια καποιος πχ που πηρε το iphone X έχει ενα κινητο με εξαιρετικο λειτουργικο που δεν κολλαει πουθενα και με αποδεδειγμενη αντοχη στο χρονο Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σαν καταναλωτες τρωμε σανο αμασητο, μας φαινεται νορμαλ να εχουμε κινητα που δεν βγαζουν μια μερα χωρις φορτιση, βασικα αξεσουαρ να πουλιουνται χωριστα κτλ. Δεν θελω ινοβεσιον για να λεω... Περιμενω απλα την τεχνολογια να λειτουργησει υπερ μου. Εγω αν εβρισκα κινητο που αντεχει μια βδομαδα (κατι που πριν 10 χρονια ειχα με πολυ φτηνο κινητο), δεν θα με ενοιαζε ουτε νοτς ουτε τζαμι πισω, ουτε πολλαπλες καμερες. Απο οταν βγηκαν τα πρωτα smartphone εχει πεσει η διαρκεια ζωης (λογικο λογω καταναλωσης) και απο τοτε δεν εχει γινει καμια βετιωση στο θεμα διαρκειας. ειναι λες και υπαρχει καποιος αγραφος κανονας ή standard με βαση το οποιο 1 μερα μπαταρια με το ζορι ειναι οκ.. Και ενταξει, δεν περιμενω την apple να δημιουργησει καμια τρελη τεχνολογια που να 5πλασιασει τον χρονο της μπαταριας, αλλα θα περιμενα τουλαχιστον να βελτιωσει την κατασταση εστω και ελαχιστα, δεδομενου οτι η καταναλωση των chips πεφτει Αυτο που βλεπω εδω ειναι οτι καποιοι υπερασπιζονται την αποφαση να μικρηνει η μπαταρια, αρκει να βγαζει μιση μερα οπως το προηγουμενο μοντελο. Αυτα γινονται οταν τις απαιτησεις τις δημιουργει το marketing και οχι οι καταναλωτες. Οποτε για αλλη μια φορα μπραβο στο τμημα μαρκετινγκ της Απλ και συγχαρητηρια σε οσους εχουν επενδυσει με μετοχες κτλ. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από DisRaptor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα