Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζα ότι θα παρουσιάσουν και το fold? Έτσι δεν είχε γραφτεί σε μια είδηση;

Επεξ/σία από glenngould
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AtiX είπε

Μ'αρέσει που κάποιοι στο θέμα του iPhone 12 λέγανε για τις ονομασίες του... εδώ όμως μοκο, τσιμουδιά, δεν τρέχει τίποτα...

Λογικό είναι. 10 χρόνια iPhone 3 καλά πραγματα εχει κανει η Apple. Updates, CPU και ονομα. Οπότε τώρα που τα εκανε γελοια ασχολουμαστε. Η Samsung τα κάνει σκατά με την ονοματοδοσία τοσα χρονια που πλεον συζητηση θα ειναι αν δεν το κανει. Εγω περιμενω την στιγμή που θα παω Κωτσοβολο να ζητησω το Samsung Galaxy Note 24 Pro Ultra Max Fan Edition και ο υπάλληλος θα βάλει τα κλάμματα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι ρε Samsung, κάνε τα βήματα μπροστά. Δώσε τα φώτα σου οδήγησε μας στη Νέα εποχή! Μόνο εσύ μπορείς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε

Το s10 lite σπέρνει! 

Πρέπει να είναι πολύ καλό, αν είχε θύρα ακουστικών και πιστοποίηση IP68 θα ήταν ολοκληρωμένο.

Από το S10 που έχει Exynos και xeros ίσως να το προτιμούσα λόγω cpu+gpu.Ομως το S10/S10+ κερδίζει σε κάποια σημεία.Στις κάμερες, στην θύρα Type-C, έχει stereo speakers και θύρα ακουστικών.Ομως χάνει σε αυτονομία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που όλοι κράζουν το παίζουν δήθεν και μετά τρέχουν να τα αγοράσουν....Με ξεπερνάει.κι ας καταλάβουν κάποιοι ότι είτε έτσι είτε αλλιως αν θέλουν Θα βγαλουν και 500 συσκευές με ένα τρις ονόματα δεν ειναι χαζοί κάτι παραπάνω ξέρουν από το κοινο αλλιώς θα είχαν πάει κατά διαόλου πριν την ώρα τους.και το να γράφουμε σχόλιο απλά και μόνο για να που με κατι-δεν έχουν κυκλοφορήσει-οπότε τι να κραξουμε τι να κραξουμε....ααα το βρήκα τα ονόματα....Ναι ναι ξέρω με τέτοιο όνομα θα δυσκολευτείτε να το ζητησετε.το σχολιο μου απευθύνεται σε όλους και έχει να κάνει με όλες τις εταιρείες από apple μέχρι xiaomi

Επεξ/σία από sabrewulf
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sabrewulf είπε

Αυτό που όλοι κράζουν το παίζουν δήθεν και μετά τρέχουν να τα αγοράσουν....Με ξεπερνάει.κι ας καταλάβουν κάποιοι ότι είτε έτσι είτε αλλιως αν θέλουν Θα βγαλουν και 500 συσκευές με ένα τρις ονόματα δεν ειναι χαζοί κάτι παραπάνω ξέρουν από το κοινο αλλιώς θα είχαν πάει κατά διαόλου πριν την ώρα τους.και το να γράφουμε σχόλιο απλά και μόνο για να που με κατι-δεν έχουν κυκλοφορήσει-οπότε τι να κραξουμε τι να κραξουμε....ααα το βρήκα τα ονόματα....Ναι ναι ξέρω με τέτοιο όνομα θα δυσκολευτείτε να το ζητησετε.το σχολιο μου απευθύνεται σε όλους και έχει να κάνει με όλες τις εταιρείες από apple μέχρι xiaomi

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να κράξει το iPhone και μετά να το αγοράσει .

οι περισσότεροι που κράζουν αν τους δεις έχουν xiaomi.

Νταξ και σαμσουνγκ

Δημοσ.

"Σε κάθε περίπτωση, το event απέχει κάτι παραπάνω από έναν μήνα" 

Α ωραία! ένας μήνας επιπλέον καλοκαίρι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

""Σε κάθε περίπτωση, το event απέχει κάτι παραπάνω από έναν μήνα""

Καπου χάσατε της μέρες ....2βδομαδες ... Έμειναν ...!!!

Επεξ/σία από Dmspolys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...