Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, χθες έκανα την αναβάθμιση του υπολογιστή και άλλαξα μητρική, Cpu, gpu και μνήμες. Ήταν η πρωτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο μόνος μου και νόμιζα ότι τα έκανα όλα σωστά, αλλά προφανώς ξέχασα τους ssd και το raid. Από θέμα συνδεσμολογιας νομίζω δεν έχω αφήσει κάτι (ένα sata καλώδιο δεν πρέπει να έχω συνδεδεμένο στο sata 1 port?) αλλά λογικά κάτι θα πρέπει να κάνω για να αναγνωρίσει το raid και τον hdd. Καμία ιδέα? Η μητρική είναι η MSI B450M pro VHD max. Υπάρχουν κάποια καλώδια που δεν έχω συνδέσει (δεξιά και κάτω της gpu) αλλά κάποια από αυτά δεν φτάνουν και τα άλλα δεν βρίσκω που θα μπορούσαν να συνδεθούν, άρα λογικά δεν πρέπει κιόλας. Νομίζω το πρόβλημα είναι στο raid. 

Screenshot_20200722_140158_com.android.gallery3d.jpg

15953559240466083200545734442743.jpg.39176d16c4eeae706d0578a02d709a75.jpg

Επεξ/σία από Junior22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ssd έχω, πριν την αναβάθμιση δούλευε κανονικά το raid, απλά επειδή άλλαξα μητρική λογικά θα θέλει ρυθμίσεις ή εγκατάσταση στον hdd και μετά να κάνω το raid. Απλά δεν ξέρω πως γίνεται ή αν φταίει αυτό ή αν κάποιο καλώδιο δεν έχω συνδέσει. Και οι 2 είναι ιδιοι, αυτοι που έχω στo σύστημα στην υπογραφή μου. 

Επεξ/σία από Junior22

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...