gordonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω βρει ένα ποδήλατο από μαγαζί στην Γερμανία αλλά δεν στέλνει ογκώδη δέματα προς Ελλάδα. Έχω δει ότι υπάρχουν μεσάζοντες που καλύπτουν αυτό το κενό. Παραδίδεται το δέμα σε διεύθυνση στην Γερμανία ή το παραλαμβάνουν από το μαγαζί του πωλητή και μετά το στέλνουν Ελλάδα. Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοια μεταφορά; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από gordonas
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 http://expressline.eu5.org/?page_id=60 Έχουν και Αθήνα παράρτημα.Παρε τηλ και ρώτησε τους.
spectaculator Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, jmmys είπε http://expressline.eu5.org/?page_id=60 Έχουν και Αθήνα παράρτημα.Παρε τηλ και ρώτησε τους. Μας δουλεύεις; Ταξιδιωτικό γραφείο δεν είναι αυτό; Διαφήμιση κάνεις;
vagos789 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Αυτες οι υπηρεσιες parcel forwarding συνηθως στοιχιζουν ακριβα Αν ειναι καποιο ακριβο και δυσευρετο ποδηλατο και δεν ειναι θεμα χρηματων,προχωρα Βρες στο ιντερνετ μια εταιρεια (εχει πολλες) με καλα reviews (εχει λιγες) και εισαι ετοιμος
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 42 λεπτά πριν, spectaculator είπε Μας δουλεύεις; Ταξιδιωτικό γραφείο δεν είναι αυτό; Διαφήμιση κάνεις; Μην λες ανοησιες,αν θέλεις να στείλεις δέματα,πακέτα,λάδια,τσίπουρα κλπ. Φορτηγάκια μεταφορών είναι.Φανταζομαι δεν άνοιξες καν το link. Άλλο το γραφείο ταξιδιών,καμμία σχέση,απλή συνωνυμία.
spectaculator Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Μην λες ανοησιες,αν θέλεις να στείλεις δέματα,πακέτα,λάδια,τσίπουρα κλπ. Φορτηγάκια μεταφορών είναι.Φανταζομαι δεν άνοιξες καν το link. Άλλο το γραφείο ταξιδιών,καμμία σχέση,απλή συνωνυμία. Αυτό είναι από το δικό σου λινκ. Σου μοιάζει για φορτηγάκια μεταφορών;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, spectaculator είπε Αυτό είναι από το δικό σου λινκ. Σου μοιάζει για φορτηγάκια μεταφορών; Εγώ πάντως έχω στείλει από Ελλάδα για Γερμανία πολλές φορές λάδι και τσίπουρο,και πράγματα από εκεί για εδώ. Παρομοίως ο φίλος μπορεί να στείλει το ποδήλατο,στην αρχή του λινκ αναγράφονται τα σημεία που περνάει το φορτηγάκι και οι ώρες. Αν έχεις άλλη πρόταση λες την
spectaculator Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Εγώ πάντως έχω στείλει από Ελλάδα για Γερμανία πολλές φορές λάδι και τσίπουρο,και πράγματα από εκεί για εδώ. Παρομοίως ο φίλος μπορεί να στείλει το ποδήλατο,στην αρχή του λινκ αναγράφονται τα σημεία που περνάει το φορτηγάκι και οι ώρες. Αν έχεις άλλη πρόταση λες την Ο φίλος μας θέλει να αγοράσει και να παραλάβει κάποιος το ποδήλατο από Γερμανία και όχι να το στείλει.
terry308 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 forward2me.com Σου κάνει μια διεύθυνση σε κάποιες χώρες και στη Γερμανία πλέον και πάει εκεί το πακέτο, από κει και πέρα έχει και τιμοκατάλογο για να υπολογίσεις τώρα στο περίπου τα έξοδα αποστολής προς Ελλάδα καθώς και με ποιο τρόπο /ποια εταιρεία Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, το είχα back up για αγορές από ebay κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα