Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, belray είπε

εγω που λογω περιορισμων, εκανα χρηση ντεξ συνεχεια, πολυ απλα μου εσπασε το νευρικο συστημα, γιατι ζεσταινοταν με το παραμικρο, με αποτελεσμα να κλεινει τις εφαρμογες απο μονο του.....

Καλά ναι. Αυτο που έγραψα ειναι καθαρα για μενα. Καταλαβαίνω ποσο εκνευριστικο μπορει να ειναι γιατι εχεις αλλες αναγκες και χρησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Και ότι διαβάζεις και βλέπεις εκεί σου προσφέρει μια ωραία παραμόρφωση. Μακάρι να τελειώσει ο καρκίνος που λέγεται edge screen 

Παρεμπιπτόντως εάν το note 10 lite φορούσε τον 855 όπως και το S10 lite έστω με ένα πενηντάρικο παραπάνω από ότι είναι τωρα στο σκρουτζ θα τους είχε πάρει όλους τα σωβρακα η σαμμυ... 

2 ώρες πριν, Gioandro είπε

Επίσης, η αίσθηση του να πατιούνται πράγματα καταλάθος είναι μακράν καλύτερη...

Αν τα ακριανά bezel δεν είναι κοφτερά αλλά καμπυλωτά, η αίσθηση του swipe παραμένει το ίδιο καλή. Για παράδειγμα, δες τα xperia xz, xz1 (αναφέρω αυτά λόγω εμπειρίας), τα οποία έχουν επίπεδη οθόνη, αλλά η αίσθηση swipe που προσφέρουν είναι το ίδιο καλή με καμπυλωμένη οθόνη.

Επιπλέον, όπως είπε ο φίλος παραπάνω, η γεωμετρία του περιεχομένου που προβάλλεται στα καμπυλωμένα σημεία παραμορφώνεται.

Οι καμυλωτές οθόνες είναι καθαρά μαρκετίστικο gimmick με αρνητική μάλιστα επίδραση στην εμπειρία χρήσης.

"Κείμενο" στην άκρη της οθόνης? "Παραμορφώσεις" που θες μικροσκόπιο να δεις,  "πατιούνται" κουμπιά κατα λάθος, τι άλλο θα διαβάσω... sorry αλλά εδώ και μια 5ετια+ με καμπυλωτές ουδέποτε είχα τέτοια θέματα να με ενοχλούν στην πράξη, αντιθέτως απολαμβάνω την αίσθηση και την αισθητική μιας EDGE οθόνης σε σημείο που μου κακοφαίνεται αν πιάνω άλλη συσκευή. 
Γούστα ειναι αυτά, όλες οι απόψεις αποδεκτές και σωστό ή λάθος δεν υπάρχει. Όμως το χέρι πάντα θα θέλει την καμπύλη...  if you know what i mean ;) 

Επεξ/σία από pentraks
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, pentraks είπε

"Κείμενο" στην άκρη της οθόνης? "Παραμορφώσεις" που θες μικροσκόπιο να δεις,  "πατιούνται" κουμπιά κατα λάθος, τι άλλο θα διαβάσω... sorry αλλά εδώ και μια 5ετια+ με καμπυλωτές ουδέποτε είχα τέτοια θέματα να με ενοχλούν στην πράξη, αντιθέτως απολαμβάνω την αίσθηση και την αισθητική μιας EDGE οθόνης σε σημείο που μου κακοφαίνεται αν πιάνω άλλη συσκευή. 
Γούστα ειναι αυτά, όλες οι απόψεις αποδεκτές και σωστό ή λάθος δεν υπάρχει. Όμως το χέρι πάντα θα θέλει την καμπύλη...  if you know what i mean ;) 

Παραμορφώσεις που θες μικροσκόπιο να δεις; Γρήγορα στον οφθαλμίατρο! Αν δεν βλέπεις με ευκολία τις παραμορφώσεις που προκαλεί σε βίντεο και φωτογραφίες, κάτι παίζει. Αν τις βλέπεις και σου αρέσουν, αυτό είναι άλλο. Τεχνικά πάντως τα οπτικοακουστικά υλικά δεν "προβλέπεται" να παραμορφώνονται.

Επίσης τα καταλάθος πατήματα στην οθόνη τα αναφέρουν και άτομα που είναι υποστηρικτές των καμπυλωτών οθονών. Μου αρέσει που σου φάνηκε και παράξενο. Τώρα πώς εσύ σε τόσα χρόνια χρήσης δεν έχεις δει τέτοια θέματα, δεν ξέρω τι παίζει. Μήπως έχεις το κινητό όλη μέρα σε ένα stand και κάθεσαι και το κοιτάς;

Τέλος, όντως γούστα είναι αυτά. Όμως υπάρχει το τεχνικά σωστό και λάθος. Όταν κάτι είναι "πιασάρικο" και μοδάτο, αλλά τεχνικά λάθος, αυτό είναι θυσία της χρηστικότητας για το μάρκετινγκ. Αυτό λοιπόν είναι οι καμπυλωτές οθόνες.

Επεξ/σία από Gioandro
  • Like 2
Δημοσ.

Παραμόρφωση σε video και φωτό? σε οθόνη 6.Χ'' επειδή ειναι κυρτή στα άκρα? Κοροιδευόμαστε μου φαίνεται.... 
Πιασάρικο και μοδάτο ΔΕΝ ειναι, ειναι άκρως λειτουργική η κυρτή οθόνη στα άκρα. Τώρα αν δε σου αρέσει μπορείς να σκαρφιστείς 1000 πράγματα να πεις κι εγώ άλλα 1000 να τα αντικρούσω.
Ευτυχώς -για εμάς τους υπέρ-  και μέχρι στιγμής, οι εταιρίες επιμένουν να το έχουν στις premium συσκευές. 

Και ΟΧΙ δε το έχω σε stand, λιώνω το Samsung note 9... και ΟΧΙ δε πατάω οτι ναναι πάνω στην οθόνη παρόλο που έχω χονδρά δάκτυλα. τι σχέση εχει η κυρτότητα με τα μενού των εφαρμογών και  του κινητου ???? Τίποτα δεν υπάρχει στα  άκρα για να πατήσεις, αντιθέτως κάνεις swipe όλη την ώρα κι εκεί βολεύει η καμπύλη καθώς "χαιδευεις" το κινητό απο σελίδα σε σελίδα.

Περι ορέξεως αγαπητέ... ;)

Δημοσ.

Το καλυτερο κινητο ειναι αυτο που κανει αυτα που χρειαζεσαι. Η εμφανιση / ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη και στον καθενα μπορει να αρεσει ή να μην αρεσει.

Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο οταν λεει καποιος την γνωμη του, αρχιζουν διαφοροι και τα χωνουν, λες και αυτος που εγραψε αρχικα ειναι μετοχος της εκαστοτε εταιρειας.

Θα επρεπε πιστευω, μετα απο τοσο πολυ καιρο, να εχετε καταλαβει οτι καθε χρονο νεα μοντελα με ελαχιστες ουσιαστικες διαφορες ειναι απλως τεχνικες marketing και οσο συνεχιζετε να αγοραζετε νεα τοσο συχνα, τοσο οι τιμες θα ανεβαινουν κι αλλο. Οι συσκευες εδω και σχεδον 3 χρονια θα ελεγα, ειναι τοσο υψηλα τεχνολογικα, που οι απαιτησεις του μεσου χρηστη εχουν καλυφθει απο τοτε.

Προσωπικα πιστευω ότι αλλαγη σε κινητο πρεπει να κανεις όταν είτε χαλασει το παλιο, ειτε κατι για το οποιο το χρησιμοποιεις αρχίζει να γινεται βαρυ και κατ'επεκταση δυσχρηστο για εσενα. Όχι γιατι έχει απλως αλλη μια καμερα, λιγο πιο κυρτη οθονη ή 100mAmp μεγαλυτερη μπαταρια και παραλληλα πλεον κοστιζει οσο ενα πολυ καλο laptop.

Δημοσ.

1.η δεύτερη φώτο είναι ίδια με το χιαομι χ2α

2.αν είναι να γίνει στενή σχέση σαν την νοκια με μαικροσοφτ να ξέρουμε να ψάχνουμε από τώρα επόμενη μάρκα μιας και θα κλείσει και αυτή πριν την ώρα της. Το καλό ότι κρατάει σδ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...