fytotech Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Το ήθελα όσο τίποτα αυτό το κινητό. Κι αυτό εδώ άλλος ένας λόγος. Αλλά με Exynos δεν το αγοράζω, που να βάλουν και φορτιστή μέσα. 1
GeneralHarobi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, kirileman είπε Μακάρι, έχεις κάποιο σχετικό λινκ; Γιατί εγώ διαβάζω για 990 (σε σχέση με τον 865+ που θα πάρει ο υπόλοιπος κόσμος). Nope, απο κατι benchmarks πριν κατι μηνες, αλλα απο οσο ειδα στο reddit 990 θα εχει, οποτε απογοητευση...
kirileman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, GeneralHarobi είπε Nope, απο κατι benchmarks πριν κατι μηνες, αλλα απο οσο ειδα στο reddit 990 θα εχει, οποτε απογοητευση... Εμ, τα βλέπεις; ΆΠΑΤΟ!
kostasfil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Με τις τιμές τις οποίες διατίθενται πλέον, έχουν ξεφύγει από κάθε όριο και αδιαφορώ πλήρως για ότι συσκευή βγαίνει με 500+ ευρώ. 2
hayatevo9 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Voodooman είπε Για πρώτη φορά μετά το Note 4 σκέφτομαι να επιστρέψω στην σειρά. Αν το """Μικρό""" Note 20 είναι κοντά στις διαστάσεις του S10 και δεν είναι κουτσουρεμένη έκδοση σε σχέση με το μεγάλο, θα το συζητήσω. Αλλά μάλλον τίποτα από τα δύο δεν θα συμβεί, οπότε δεν. Καλύτερα να μείνεις όπως είσαι. Το 4 ήταν το τελευταίο αληθινό note. Κάτοχος note 10+ και όλων των note από το 3 και μετά πλην του 7 που κάηκε. Στο δια ταύτα, εφόσον θα έρθει με εξινος είναι μεγάλο fail. Επίσης αφού έκαναν τεράστιο το σημείο που είναι οι κάμερες ας το έκαναν πιο χοντρό σαν συσκευή ώστε να χωρέσει μια πραγματικά μεγάλη μπαταρία και να φαίνεται και πιο μικρό το bumper Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από hayatevo9 3
belray Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, GeneralHarobi είπε Καλυτερα να μην βιαζομαστε, πολυ πιθανον να εχει radeon graphics. ούτε κατά διάνοια, η σαμσουνγκ αυτοκτόνησε παγκοσμίως πλην κορεας(γιατι αραγε) και ηπα. 1 ώρα πριν, hayatevo9 είπε Καλύτερα να μείνεις όπως είσαι. Το 4 ήταν το τελευταίο αληθινό note. Κάτοχος note 10+ και όλων των note από το 3 και μετά πλην του 7 που κάηκε. Στο δια ταύτα, εφόσον θα έρθει με εξινος είναι μεγάλο fail. Επίσης αφού έκαναν τεράστιο το σημείο που είναι οι κάμερες ας το έκαναν πιο χοντρό σαν συσκευή ώστε να χωρέσει μια πραγματικά μεγάλη μπαταρία και να φαίνεται και πιο μικρό το bumper πραγματικα, αυτο το πραμα που φτιαχνουν καρουμπαλα διαφορων σχηματων, μην μεγαλώνοντας την πλάτη, ώστε να μπει μπαταρία ή κατι αλλο, ειναι εντελως μα εντελως απολυτως βλακωδες. 3
gripoulas1983 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Καλα ας υποστηριξει πρωτα το λογισμικο γενικα και μετα ας καλογραψει κανα παιχνιδι απο αυτα που ηδη υπαρχουν...🐑🐑🐑🐑
Nvidiaman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μας τα έχει κάνει τσουρέκια η Samsung με την Microsoft τελευταία. Ας εγκαταλείψει την Google να ηρεμήσουμε. 2
gripoulas1983 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, GeneralHarobi είπε Καλυτερα να μην βιαζομαστε, πολυ πιθανον να εχει radeon graphics. Και ραντεον γκραφικς να εχει λογισμικο για να υποστιριξει κατι τετοιο δεν εχει αρα...Σαπιο οπως παντα... 1
Voodooman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, hayatevo9 είπε Καλύτερα να μείνεις όπως είσαι. Το 4 ήταν το τελευταίο αληθινό note. Κάτοχος note 10+ και όλων των note από το 3 και μετά πλην του 7 που κάηκε. Στο δια ταύτα, εφόσον θα έρθει με εξινος είναι μεγάλο fail. Επίσης αφού έκαναν τεράστιο το σημείο που είναι οι κάμερες ας το έκαναν πιο χοντρό σαν συσκευή ώστε να χωρέσει μια πραγματικά μεγάλη μπαταρία και να φαίνεται και πιο μικρό το bumper O κύριος λόγος που με ψήνει (σε κανένα χρόνο από σήμερα, όχι πιο νωρίς) είναι ότι επιστρέφουν στις επίπεδες οθόνες, έστω σε κάποια μοντέλα. Επανέφεραν τις SD card slots, επαναφέρουν τις επίπεδες οθόνες, γενικά ακούνε εκεί που άλλοι δεν δίνουν σημασία.
pentraks Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Gioandro είπε Πάλι βλέπω καμπυλωμένη οθόνη. Δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από αυτήν την κατάρα; Εγώ πάλι δε θέλω να χρησιμοποιώ κινητό δίχως καμπυλωμένη οθόνη, Η αίσθηση αφής swipe ειναι μακράν καλύτερη. 2 1 1
kostasfalcon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 50 λεπτά πριν, pentraks είπε Εγώ πάλι δε θέλω να χρησιμοποιώ κινητό δίχως καμπυλωμένη οθόνη, Η αίσθηση αφής swipe ειναι μακράν καλύτερη. Και ότι διαβάζεις και βλέπεις εκεί σου προσφέρει μια ωραία παραμόρφωση. Μακάρι να τελειώσει ο καρκίνος που λέγεται edge screen Παρεμπιπτόντως εάν το note 10 lite φορούσε τον 855 όπως και το S10 lite έστω με ένα πενηντάρικο παραπάνω από ότι είναι τωρα στο σκρουτζ θα τους είχε πάρει όλους τα σωβρακα η σαμμυ... 1
Gioandro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pentraks είπε Εγώ πάλι δε θέλω να χρησιμοποιώ κινητό δίχως καμπυλωμένη οθόνη, Η αίσθηση αφής swipe ειναι μακράν καλύτερη. Επίσης, η αίσθηση του να πατιούνται πράγματα καταλάθος είναι μακράν καλύτερη... Αν τα ακριανά bezel δεν είναι κοφτερά αλλά καμπυλωτά, η αίσθηση του swipe παραμένει το ίδιο καλή. Για παράδειγμα, δες τα xperia xz, xz1 (αναφέρω αυτά λόγω εμπειρίας), τα οποία έχουν επίπεδη οθόνη, αλλά η αίσθηση swipe που προσφέρουν είναι το ίδιο καλή με καμπυλωμένη οθόνη. Επιπλέον, όπως είπε ο φίλος παραπάνω, η γεωμετρία του περιεχομένου που προβάλλεται στα καμπυλωμένα σημεία παραμορφώνεται. Οι καμυλωτές οθόνες είναι καθαρά μαρκετίστικο gimmick με αρνητική μάλιστα επίδραση στην εμπειρία χρήσης. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από Gioandro 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 To θέμα για μενα ειναι ο Exynos να εχει ιδια αυτονομια. Και να μην χανει υπερβολικά στην ποιοτητα φωτογραφιας. Τώρα αν ειναι χειροτερος σε benchmarks ή αν ζεστενεται μετα απο 30 λεπτα PUBG μου ειναι αδιάφορο. Το μονο game στο κινητο μου ειναι ενα puzzle. Τα benchmarks στην καθημερινη χρηση δεν λενε τιποτα. Αυτονομια και καμερα με ενδιαφερουν. Αν ειναι ΟΚ εκει το πηρα
belray Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, NamelessDead είπε To θέμα για μενα ειναι ο Exynos να εχει ιδια αυτονομια. Και να μην χανει υπερβολικά στην ποιοτητα φωτογραφιας. Τώρα αν ειναι χειροτερος σε benchmarks ή αν ζεστενεται μετα απο 30 λεπτα PUBG μου ειναι αδιάφορο. Το μονο game στο κινητο μου ειναι ενα puzzle. Τα benchmarks στην καθημερινη χρηση δεν λενε τιποτα. Αυτονομια και καμερα με ενδιαφερουν. Αν ειναι ΟΚ εκει το πηρα εγω που λογω περιορισμων, εκανα χρηση ντεξ συνεχεια, πολυ απλα μου εσπασε το νευρικο συστημα, γιατι ζεσταινοταν με το παραμικρο, με αποτελεσμα να κλεινει τις εφαρμογες απο μονο του.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα