DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Υπάρχει κάτι σαν Sata to M2 adaptor για λαπτοπ ; Ας πούμε ένας εικονικός δίσκος/θήκη που τον βάζεις στο laptop στη θέση του Sata σκληρού και μέσα μπορείς να βάλεις M2 "σκληρό/σκληρούς" . Έχω ένα laptop που έχει spare θέση για SATA σκληρό (ο 1ος είναι Μ2) και θα ήθελα να βάλω έναν 2ο αλλά όχι μηχανικό δίσκο. Υπάρχει τέτοια ή κάποια παρόμοια λύση ;
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, DrLo είπε Υπάρχει κάτι σαν Sata to M2 adaptor για λαπτοπ ; Ας πούμε ένας εικονικός δίσκος/θήκη που τον βάζεις στο laptop στη θέση του Sata σκληρού και μέσα μπορείς να βάλεις M2 "σκληρό/σκληρούς" . Έχω ένα laptop που έχει spare θέση για SATA σκληρό (ο 1ος είναι Μ2) και θα ήθελα να βάλω έναν 2ο αλλά όχι μηχανικό δίσκο. Υπάρχει τέτοια ή κάποια παρόμοια λύση ; Βάλε sata ssd όχι m2 αφού έχεις είδη έναν 😁
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Υπ' όψη, ο M.2 δίσκος πρέπει και πάλι να χρησιμοποιεί SATA πρωτόκολλο για την επικοινωνία του, αλλιώς με NVME τέτοιοι αντάπτορες δεν θα δουλέψουν. Θα πρότεινα έναν απλό 2.5" SATA SSD, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να βάλεις nvme και θα χρησιμοποιηθεί και σαν δεύτερος... 1 1
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Μπορεις να δεις και για κατι τετοιο Ναι μπράβο, αυτό φανταζόμουν. Δεν ήξερα ότι υπάρχει. 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Υπ' όψη, ο M.2 δίσκος πρέπει και πάλι να χρησιμοποιεί SATA πρωτόκολλο για την επικοινωνία του, αλλιώς με NVME τέτοιοι αντάπτορες δεν θα δουλέψουν. Θα πρότεινα έναν απλό 2.5" SATA SSD, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να βάλεις nvme και θα χρησιμοποιηθεί και σαν δεύτερος... Χρήσιμη συμβουλή, δε θα φανταζόμουν από μόνος μου αυτό το σημείο Σχεφτόμουν αυτό γιατι τον 2ο τον έχω ήδη από κάπου που περισσεψε ... τώρα πρέπει αν είναι όπως το λες, αλλιώς μάλλον θα κάνω αυτό που λες με απλό SATA SSD Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από DrLo
50EuroUser Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει αλλά μόνο για M2 SATA SSD, NVME PCIE δεν θα παίξουν. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από 50EuroUser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα