SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dpolal είπε Βγάλε την υδρόψυξη, βάλε την μαμά ψύκτρα του 2600 και δοκίμασε το. 99% έχει αρχίσει να τα φτύνει η υδρόψυξη. Ωραια εδω ειμαστε. Για καποιο λογο το argus monitor κοβει τα rpm της υδροψυξης (της αντλιας). Το εκανα restart το argus και εφτιαξε παλι (1350-1400). Δεν ξερω τι φαση, αλλα τουλαχιστον ξερω τωρα τι να ψαξω. Πριν ειχα κανει restore το προφιλ μου στο argus, οποτε λογικο να μεταφερει και καποια λαθος ρυθμιση. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από SabotazNic 1
snbblp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Από χθες σου λέμε ότι είναι πρόβλημα ψύξης και εσύ έχεις κάνει ΟΛΑ τα υπόλοιπα εκτός αυτού που σου λέμε. Κάνε ότι καταλαβαίνεις. Σε βάζω ignore. 3
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε Από χθες σου λέμε ότι είναι πρόβλημα ψύξης και εσύ έχεις κάνει ΟΛΑ τα υπόλοιπα εκτός αυτού που σου λέμε. Κάνε ότι καταλαβαίνεις. Σε βάζω ignore. Προφανώς ήταν θέμα software. Δεν πειράζει, δεν χάνω κάτι. 😊 1 1
duffyduck Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Εχεις κάνει overclock. Γυρνα το BIOS στα defaults, αυτο σημαινει οτι και οι μνημες θα τρεξουν στα 2133.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Παρατήρησε το σύστημα χωρίς το argus να δεις. Κυρίως κοίτα με το corsair link τις στροφές της αντλίας και τις θερμοκρασίες εκει πέρα. έχει τύχει σε φίλο στο ακύρο να σταματάει η αντλία και με ρισταρτ να φτιάχνει για λίγο μέχρι που απλά σταμάτησε να γυρνάει! Αντίστοιχα, παρατήρησε τις θερμοκρασίες στους σωλήνες της Η50. Αν η μια ειναι ζεστή και η αλλη κρύα, έχει χάσει υγρά και χρήζει αντικατάστασης (αυτό το έχω πάθει εγώ με την Η100i) 2
elpenor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Uninstall Argus και μετά τσέκαρε ασταμάτητα την αντλία γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι εξίσου πιθανό να είναι στα τελευταία της. 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Παρατήρησε το σύστημα χωρίς το argus να δεις. Κυρίως κοίτα με το corsair link τις στροφές της αντλίας και τις θερμοκρασίες εκει πέρα. έχει τύχει σε φίλο στο ακύρο να σταματάει η αντλία και με ρισταρτ να φτιάχνει για λίγο μέχρι που απλά σταμάτησε να γυρνάει! Αντίστοιχα, παρατήρησε τις θερμοκρασίες στους σωλήνες της Η50. Αν η μια ειναι ζεστή και η αλλη κρύα, έχει χάσει υγρά και χρήζει αντικατάστασης (αυτό το έχω πάθει εγώ με την Η100i) Ειναι 100% το argus. Εχει παιχτει καποιο bug με τις ενδειξεις (και χθες πηρε και Update η εφαρμογη, ισως και προχθες). Τοσο καιρο ο ελεγχος της αντλιας γινοταν απο το cpu opt (το cpu fan ελεγχε και τo cpu_fan και cpu_opt της mb). Παρατηρησε οτι στο cpu opt παρολο που το εχω στο 0% (προφανως πατησα apply) στο hwinfo φαινεται η αντλια να δουλευει οκ, οπως και στο argus, παρολο που η ρυθμιση ειναι στο 0% θα επρεπε να το σταματησει (φαινονται τα rpm στην ιδια σειρα). Τωρα αν το βαλω αυτο 100% και το fan 6 στο 0%, η αντλια σταματαει. Και στις 2 περιπτωσεις, η τιμη του fan 6 ειναι 0 rpm 21 λεπτά πριν, elpenor είπε Uninstall Argus και μετά τσέκαρε ασταμάτητα την αντλία γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι εξίσου πιθανό να είναι στα τελευταία της. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από SabotazNic
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι υπο κανονικές συνθήκες η corsair δεν σου δίνει επιλογή να κλείσεις την αντλία. 🤣 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι υπο κανονικές συνθήκες η corsair δεν σου δίνει επιλογή να κλείσεις την αντλία. 🤣 ισχυει αυτο και οποτε πειραζα το cpu opt, και 0% να το ειχα (που πιθανον ετσι το ειχα πριν το update), ποτε δεν σταματουσε ή και για οποιαδηποτε αλλη τιμη που εβαζα, παντα 1400 Το αστειο ειναι οτι τωρα μπορω να ορισω οποιαδηποτε τιμη 😛 Φανταζομαι λογικο, μιας και το software ριχνει το ρευμα στην συγκεκριμενη θυρα, χωρις να υπολογιζει οτι ειναι για αντλιες Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα