musicthe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Σημειωτέον επίσης κάτι για το οποίο δεν γνώριζα εγώ ότι για να έχεις την επιστροφή η αγορά πρέπει να γίνει από φυσικό κατάστημα κ όχι πληρώνοντας online με την κάρτα
fazer 1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 απ οσο ξερω μπαινουν τα χρηματα της επιστροφης και για τις online αγορες απλα κανουν καποιες μερες ενω στο φυσικο καταστημα μπαινουν αμεσα
Kontos82 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 H ενέργεια ισχύει και στις online αγορές από τo e-shop www.germanos.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξόφληση της συναλλαγής να πραγματοποιηθεί μέσω του e-shop. Από τις αγορές σας στο e-shop θα κερδίζετε 15% €πιστροφή, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, τα οποία θα πιστωθούν στην κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μετά από 7 έως 8 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της συναλλαγής.
musicthe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Εγώ προσπάθησα να κάνω παραγγελία χθες το βράδυ πάρθηκαν τα λεφτά το λογαριασμό μου στην ολοκλήρωση της παραγγελίας μου εμφάνισε σελίδα μετά την πληρωμή ότι δεν πραγματοποιηθηκε η συναλλαγή και να ξανά προσπαθήσω Παίρνω τηλέφωνο το πρωί σήμερα να ρωτήσω τι γίνεται και με ενημερώνω ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά και ρωτάω την κοπέλα ότι έκανα την αγορά για να έχω την επιστροφή Και μου λέει ότι αυτή η επιστροφή ισχύει από αγορές στα καταστήματα όχι online εντωμεταξύ επειδή μίλησα με δύο κοπέλες το τηλέφωνο στο Γερμανό στα κεντρικά και οι δύο αυτό μου είπανε Ότι απ’ όσο γνωρίζουν Η επιστροφή ισχύει για αγορά από κατάστημα και της λέω να ακυρώσω την παραγγελία για να πάω σε ένα κατάστημα τότε να κάνω την αγορά ώστε να έχω την επιστροφή Τώρα με αυτό που στείλατε θα ξαναπάρω τηλέφωνο
Achaian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 52 λεπτά πριν, musicthe είπε Εγώ προσπάθησα να κάνω παραγγελία χθες το βράδυ πάρθηκαν τα λεφτά το λογαριασμό μου στην ολοκλήρωση της παραγγελίας μου εμφάνισε σελίδα μετά την πληρωμή ότι δεν πραγματοποιηθηκε η συναλλαγή και να ξανά προσπαθήσω Παίρνω τηλέφωνο το πρωί σήμερα να ρωτήσω τι γίνεται και με ενημερώνω ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά και ρωτάω την κοπέλα ότι έκανα την αγορά για να έχω την επιστροφή Και μου λέει ότι αυτή η επιστροφή ισχύει από αγορές στα καταστήματα όχι online εντωμεταξύ επειδή μίλησα με δύο κοπέλες το τηλέφωνο στο Γερμανό στα κεντρικά και οι δύο αυτό μου είπανε Ότι απ’ όσο γνωρίζουν Η επιστροφή ισχύει για αγορά από κατάστημα και της λέω να ακυρώσω την παραγγελία για να πάω σε ένα κατάστημα τότε να κάνω την αγορά ώστε να έχω την επιστροφή Τώρα με αυτό που στείλατε θα ξαναπάρω τηλέφωνο επειδη το ψηνω κι εγω θα περιμενω feedback....
Kontos82 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, musicthe είπε Εγώ προσπάθησα να κάνω παραγγελία χθες το βράδυ πάρθηκαν τα λεφτά το λογαριασμό μου στην ολοκλήρωση της παραγγελίας μου εμφάνισε σελίδα μετά την πληρωμή ότι δεν πραγματοποιηθηκε η συναλλαγή και να ξανά προσπαθήσω Παίρνω τηλέφωνο το πρωί σήμερα να ρωτήσω τι γίνεται και με ενημερώνω ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά και ρωτάω την κοπέλα ότι έκανα την αγορά για να έχω την επιστροφή Και μου λέει ότι αυτή η επιστροφή ισχύει από αγορές στα καταστήματα όχι online εντωμεταξύ επειδή μίλησα με δύο κοπέλες το τηλέφωνο στο Γερμανό στα κεντρικά και οι δύο αυτό μου είπανε Ότι απ’ όσο γνωρίζουν Η επιστροφή ισχύει για αγορά από κατάστημα και της λέω να ακυρώσω την παραγγελία για να πάω σε ένα κατάστημα τότε να κάνω την αγορά ώστε να έχω την επιστροφή Τώρα με αυτό που στείλατε θα ξαναπάρω τηλέφωνο Εγώ αυτό που έστειλα το έκανα c/p από την εφαρμογή Επιστροφή της Eurobank οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε online αγορά.
musicthe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Αυτό που κατάλαβα πάντως από τα παιδιά που εργάζονται στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης δεν είναι ενημερωμένοι Μίλησα με τρία διαφορετικά άτομα σήμερα και τους έκανα την ίδια ερώτηση και αυτό που μου απαντήσανε (δεν είχα δει από αφέλεια ότι είναι κ για τις on line αγορές η επιστροφή) οι δυο μου είπαν Ότι η επιστροφή ισχύει για αγορές από τα καταστήματα μόνο όπως ήτανε και παλαιότερα,δεν γνωρίζουν άμα έχει αλλάξει κάτι τώρα και ο τρίτος που μίλησα δε γνωρίζε καθόλου και αυτά τα θέματα τα γνωρίζει το λογιστήριο
musicthe Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2020 στις 2:30 ΠΜ, thanos3 είπε https://www.germanos.gr/product/dji-drone-mavic-air-fly-more-combo/20377748/ Για 680€ με τοσα extra ειναι σούπερ. Και το Mavic Mini more combo στα 425€ με την επιστροφή. https://www.germanos.gr/product/dji-drone-mavic-mini-fly-more-combo/20390066/?fname=&fvalue= Εν το μεταξύ από χτες άλλαξαν κ την τιμή στο mavic air combo κ το πήγαν 1049; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από musicthe
ZaxasK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 21 ώρες πριν, musicthe είπε Εν το μεταξύ από χτες άλλαξαν κ την τιμή στο mavic air combo κ το πήγαν 1049; Στα 1049 - τα 157 της επιστροφής δεν νομίζω να αξίζει,έχω το fimi x8 2020(390 από κινα) και στα 650 που έβγαινε το Magic Air Combo το σκεφτόμουν απλά για να το δοκιμάσω.
thanos3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 39 λεπτά πριν, ZaxasK είπε Στα 1049 - τα 157 της επιστροφής δεν νομίζω να αξίζει,έχω το fimi x8 2020(390 από κινα) και στα 650 που έβγαινε το Magic Air Combo το σκεφτόμουν απλά για να το δοκιμάσω. Σίγουρα δεν αξίζει το fly air combo στα 1050€. Μόνο το mini fly more που το έχει ακόμη στα 500 - 15%την επιστροφή. Αν κάποιος θέλει το μεγάλο σίγουρα να δει το fly more 2.
musicthe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Ανέβασαν την τιμή πάντως κ δεν έχει λογική κ εννοείται δεν αξίζει στα λεφτά αυτά το mavic air αφού στην ίδια τιμή είναι το mavic air 2 αναφέρομαι για τις combo εκδόσεις οταν είχατε ανεβάσει τις προσφορές την πρώτη μέρα στα 680 που έβγαινε το mavic air ήταν καλή ευκαιριούλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα