ExecutorS_HACKER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα. Ενώ ανοίγω το pc ακούγονται σαν να τρέχουν όλα, δεν ακούγεται κάποιος ήχος περίεργος εκτός της κάρτας γραφικών τα φανς, δεν έχω καμία εικόνα σε καμία από τις 2 οθόνες. Έχω λύσει όλο το tower το έκανα βίδες άλλαξα πάστα και το έστησα ξανά. Έκανα φορματ έπαιζα κομπλε για κανα 2 μέρες και έπειτα έβαλα Μ2. Ενώ ήταν κουμπωμένος ο Μ2 έπαιζε άνοιγαν όλα φυσιολογικά. Μια μέρα μετά τη δουλειά πάω να ανοίξω και έπεσε η ασφάλεια. Το ξήλωσα ξανά άλλαξα θέσεις σε ραμ τα έβγαλα όλα και μετά τίποτα.. καμία επαφή με την οθόνη ούτε εικόνα έχω αλλά ούτε το πληκτρολόγιο καν δουλεύει. Επειδή είναι RGB το πληκτρολόγιο και κλειστό να ήταν το PC εάν πατούσα καταλαθος κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο άναβαν όλα τα λαμπάκια που έχει σαν να ήταν σε λειτουργία. Τώρα είναι όλα οφφ. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι το πρόβλημα ? Specs: I7-9700K 32GB ram DDR4-3000 RTX 2060 6GB msi gaming Corsair VS650 Corsair hydro 110i Kingston Ssd 500gb M2 Samsung 970 pro Asus Rog strix hero X WiFi
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, ExecutorS_HACKER είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα. Ενώ ανοίγω το pc ακούγονται σαν να τρέχουν όλα, δεν ακούγεται κάποιος ήχος περίεργος εκτός της κάρτας γραφικών τα φανς, δεν έχω καμία εικόνα σε καμία από τις 2 οθόνες. Έχω λύσει όλο το tower το έκανα βίδες άλλαξα πάστα και το έστησα ξανά. Έκανα φορματ έπαιζα κομπλε για κανα 2 μέρες και έπειτα έβαλα Μ2. Ενώ ήταν κουμπωμένος ο Μ2 έπαιζε άνοιγαν όλα φυσιολογικά. Μια μέρα μετά τη δουλειά πάω να ανοίξω και έπεσε η ασφάλεια. Το ξήλωσα ξανά άλλαξα θέσεις σε ραμ τα έβγαλα όλα και μετά τίποτα.. καμία επαφή με την οθόνη ούτε εικόνα έχω αλλά ούτε το πληκτρολόγιο καν δουλεύει. Επειδή είναι RGB το πληκτρολόγιο και κλειστό να ήταν το PC εάν πατούσα καταλαθος κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο άναβαν όλα τα λαμπάκια που έχει σαν να ήταν σε λειτουργία. Τώρα είναι όλα οφφ. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι το πρόβλημα ? Specs: I7-9700K 32GB ram DDR4-3000 RTX 2060 6GB msi gaming Corsair VS650 Corsair hydro 110i Kingston Ssd 500gb M2 Samsung 970 pro Asus Rog strix hero X WiFi Εσύ το συναρμολόγησες;
Aris_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 δοκίμασε και από την onboard μήπως εχει σημα στο monitor , οι hero έχουν ένα q-code led πάνω δεξιά τι κωδικό εχει ?
ExecutorS_HACKER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 39 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Εσύ το συναρμολόγησες; Ναι. Το έχω από τον περασμένο Αύγουστο ! 24 λεπτά πριν, Aris_ είπε δοκίμασε και από την onboard μήπως εχει σημα στο monitor , οι hero έχουν ένα q-code led πάνω δεξιά τι κωδικό εχει ? Όταν το ανοίγω το led γράφει 00. 13 λεπτά πριν, mikevchq είπε Τροφοδοτικό προφανώς Τροφοδοτικό με τι δικαιολογία ? Αφού ανοίγει το πισι κανονικά και υπάρχει ρεύμα παντού. Τα φανς από την κάρτα γραφικών δουλεύουν φουλ. Υπάρχει περίπτωση να μη σηκώνει το τροφοδοτικό αυτά που έχω πάνω στο πισι ?
Aris_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 οχι οταν το ανοίγεις αστο να μετρήσει περιμένεις 1 λεπτο να σταθεροποιηθεί στον τελευταίο κωδικό/κωδικούς και αν ανάβει κάποιο χρώμα led από κάτω
ExecutorS_HACKER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 58 λεπτά πριν, Aris_ είπε οχι οταν το ανοίγεις αστο να μετρήσει περιμένεις 1 λεπτο να σταθεροποιηθεί στον τελευταίο κωδικό/κωδικούς και αν ανάβει κάποιο χρώμα led από κάτω Το έχω ανοιχτό τα τελευταία 5 λεπτά ! Ακόμη το 00 έχει στην ένδειξη ! δεν άλλαξε τίποτα από την αρχή που το άνοιξα, παραμένει στο 00.
Aris_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) το 00 ειναι psu η motherboard η cpu ένα από τα 3 τα έπαιξε πρέπει να τα βάλεις αλλού να δεις ποιο δοκίμασε και αυτό δεν χάνεις τίποτα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από Aris_
snbblp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Τροφοδοτικό 99%. Λείπει μία τάση. Δοκίμασε με ένα άλλο.
mikevchq Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, ExecutorS_HACKER είπε Τροφοδοτικό με τι δικαιολογία ? Αφού ανοίγει το πισι κανονικά και υπάρχει ρεύμα παντού. Τα φανς από την κάρτα γραφικών δουλεύουν φουλ. Υπάρχει περίπτωση να μη σηκώνει το τροφοδοτικό αυτά που έχω πάνω στο πισι ? Σου έριξε ασφάλεια και επίσης δεν ανάβει το πληκτρολόγιο που σημαίνει ότι κάποιο από τα rail του PSU (που τροφοδοτεί και την θύρα του πληκτρολογίου) δεν βγάζει ρεύμα.
masteripper Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δοκίμασε κάτι άλλο...βγάλτα όλα απο το κουτί και δοκίμασε τα στο αέρα.....όσο λιγότερα τόσο καλύτερα...μετά προσθέτεις 1 -1 και βλέπεις. Τις προάλλες είχα 1 εντελώς κουφό θέμα...επειδή "λυθηκε" εντελώς ξαφνικά εικάζω οτι βραχυκύκλωνε το βύσμα της οθόνης που ήταν μεταλλικό με το κουτί (κουφό...αλλα έτσι απλώς και ξαφνικά δούλεψε...1 φορά που έχω δει κάτι τέτοιο) ...οπότε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ακριβώς οπως στα λέω...πρόσεχε μήπως το βύσμα της οθόνης βρίσκει στο κουτί
ExecutorS_HACKER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, masteripper είπε Δοκίμασε κάτι άλλο...βγάλτα όλα απο το κουτί και δοκίμασε τα στο αέρα.....όσο λιγότερα τόσο καλύτερα...μετά προσθέτεις 1 -1 και βλέπεις. Τις προάλλες είχα 1 εντελώς κουφό θέμα...επειδή "λυθηκε" εντελώς ξαφνικά εικάζω οτι βραχυκύκλωνε το βύσμα της οθόνης που ήταν μεταλλικό με το κουτί (κουφό...αλλα έτσι απλώς και ξαφνικά δούλεψε...1 φορά που έχω δει κάτι τέτοιο) ...οπότε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ακριβώς οπως στα λέω...πρόσεχε μήπως το βύσμα της οθόνης βρίσκει στο κουτί Δεν βρίσκει απλά στην οθόνη μου βγάζει μήνυμα no signal detected. Η οθόνη δουλεύει κανονικά καθώς την σύνδεσα σε άλλο πισι. Και δεν είναι μια οθόνη αλλά δυο. Περίεργο ! 10 ώρες πριν, Aris_ είπε το 00 ειναι psu η motherboard η cpu ένα από τα 3 τα έπαιξε πρέπει να τα βάλεις αλλού να δεις ποιο δοκίμασε και αυτό δεν χάνεις τίποτα Εάν το psu τα έπαιξε δεν θα έπρεπε να δίνει ρεύμα καθόλου θεωρητικά. Εκτός και εάν έχει συμβεί αυτό που ανέφερε 2 ώρες πριν, mikevchq είπε Σου έριξε ασφάλεια και επίσης δεν ανάβει το πληκτρολόγιο που σημαίνει ότι κάποιο από τα rail του PSU (που τροφοδοτεί και την θύρα του πληκτρολογίου) δεν βγάζει ρεύμα. Ωραία θα αλλάξω τροφοδοτικό με ένα άλλο που έχω να δω τι θα συμβεί. Επίσης στην μητρική παρατήρησα ότι έχουν σπάσει 2-3 πινάκια που είναι για την θύρα των usb 3.0 που βγαίνει πάνω από το κουτί δίπλα στο reset button. ASUS η μητρική λες να είναι αυτός ο λόγος ? 10 ώρες πριν, Aris_ είπε το 00 ειναι psu η motherboard η cpu ένα από τα 3 τα έπαιξε πρέπει να τα βάλεις αλλού να δεις ποιο δοκίμασε και αυτό δεν χάνεις τίποτα Το τροφοδοτικό δεν θα έπρεπε να δίνει ρεύμα καθόλου εάν εκεί ήταν το θέμα εκτός και εάν είναι αυτό που αναφέρει ο mike. Από την άλλη παρατήρησα ότι είναι 2-3 σπασμένα πινάκια από την θύρα των usb 3.0 που βγαίνουν πάνω από το κουτί δίπλα στο reset button. Λες να είναι αυτό το πρόβλημα ? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από ExecutorS_HACKER
mikevchq Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Τις χρησιμοποιείς αυτές τις θύρες USB; Τα pins έχουν κοπεί ή έχουν λυγίσει και παίζει να βραχυκυκλώνουν; Αν έχεις ένα πολύμετρο μέτρησε την τάση σε όλα τα rail του PSU. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις και με το εφεδρικό PSU. Απλά βεβαιώσου ότι δεν είναι τα pin στην mobo βραχυκυκλωμένα
ExecutorS_HACKER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mikevchq είπε Τις χρησιμοποιείς αυτές τις θύρες USB; Τα pins έχουν κοπεί ή έχουν λυγίσει και παίζει να βραχυκυκλώνουν; Αν έχεις ένα πολύμετρο μέτρησε την τάση σε όλα τα rail του PSU. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις και με το εφεδρικό PSU. Απλά βεβαιώσου ότι δεν είναι τα pin στην mobo βραχυκυκλωμένα Έχουν κοπεί και δεν είναι κάπου πάνω στην μητρική. Ίσως να βραχυκυκλωσαν όταν μου έριξε την ασφάλεια αλλά πλέον δεν έχω κάτι τέτοιο ως θέμα. Τώρα δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, ανοίγει και λέει no signal detected. όχι δεν τις χρησιμοποιώ. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από ExecutorS_HACKER
Coppermine Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, masteripper είπε εικάζω οτι βραχυκύκλωνε το βύσμα της οθόνης που ήταν μεταλλικό με το κουτί (κουφό...αλλα έτσι απλώς και ξαφνικά δούλεψε...1 φορά που έχω δει κάτι τέτοιο) Kαι ούτε θα το ξαναδείς γιατί απλά δεν γίνεται, κάτι άλλο συνέβη και το απέδωσες εκεί λόγω άγνοιας, πιθανότατα να έχεις multirail τροφοδοτικό και να μην εκκινούσε λόγω ocp, και χίλια δυό άλλα μπορεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα