Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στν ομάδα...Θα ήθελα να μάθω κάτι...Επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο του προγραμματισμού....Βασικά θέλω να ξεκινήσω μαθήματα στις συγκεκριμένες γλώσσες...PHP HTML CSS SQL Java...πόσο θα μου κοστίσει αυτό το πακέτο...Για ιδιαίτερα μαθήματα...δλδ να ξεκινήσω από το μηδέν...Και πόσο χρόνο θα χρειαστώ για να τα μάθω?? 

Δημοσ.

Κατά κύριο λόγο, δωρεάν. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες πηγές online για να μάθεις και η θέληση σου και το πως σκέφτεσαι είναι ο γνώμονας για το πόσο καιρό θα σου πάρει. 

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι σε ενδιαφέρει περισσότερη η ανάπτυξη ιστοσελιδών, δεν ξέρω τι και αν έχεις υπόβαθρο στον προγραμματισμό ή στην πληροφορική γενικά αλλά όπως είπε και ο Cell_7 υπάρχει αρκετά δωρεάν υλικό για να ξεκινήσεις. Έπειτα, υπάρχουν courses επί πληρωμής επιπέδου της επιλόγης σου, όπως στο udemy (χωρίς να σου δίνεται κάποιο πτυχίου ή πιστοποίηση). Αν μάθεις τα βασικά και αρχίζεις να πειραματίζεσαι θα αποκτήσεις γνώσεις. Ισχύει το Code2Learn.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, billakossss είπε

Καλησπέρα στν ομάδα...Θα ήθελα να μάθω κάτι...Επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο του προγραμματισμού....Βασικά θέλω να ξεκινήσω μαθήματα στις συγκεκριμένες γλώσσες...PHP HTML CSS SQL Java...πόσο θα μου κοστίσει αυτό το πακέτο...Για ιδιαίτερα μαθήματα...δλδ να ξεκινήσω από το μηδέν...Και πόσο χρόνο θα χρειαστώ για να τα μάθω?? 

υπαρχουν εξαιρετικα βιβλια απο την Head First, πολυ επιμελημενα και σε καθοδηγουν σωστα ξεκινα με αυτα για html css και java φανταζομαι θα εννοεις javascript...

https://www.amazon.com/Head-First-Series-Books/b?ie=UTF8&node=8456760011

Εχε υποψη οτι αν κανεις ιδιαιτερα προσεξε γιατι "με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις". Και μην πας σε ΙΕΚ τα προγραμματα σπουδων τους ειναι αθλια και το επιπεδο καταρτισης χαμηλο.

Επεξ/σία από mrkra
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, billakossss είπε

Γενικά αν πάρω βιβλίο είναι καλό να παρω Ελληνικό ή Αγγλικό βιβλίο ??

Αγγλικό εννοείται , με τα Ελληνικά δεν πας μακριά , το μεγαλύτερο ποσοστό της βιβλιογραφίας στους υπολογιστές είναι στα Αγγλικά , αρχικά επειδή βλέπεις σαν στόχο το Web Development , αρχίζεις με Html5 , μετά πας σε Css3 , μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα που γράφεις , δες ένα καλό Tutorial 

πιθανόν να χρειάζεσαι και ένα βιβλίο με Html5 - Css3 που να σου εξηγεί λεπτομέρειες που δεν σου λένε στα Videos , πιο κάτω θα βρεις Free Pdf 

https://www.google.com/search?q=HTML5+and+CSS3+Web+Publishing+in+One+Hour+a+Day%2C+Sams+Teach+Yourself+(7th+Edition)&client=tablet-android-lenovo&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

πήγαινε στο site που σου λέω , κατέβασε στο βιβλίο 😎

Screenshot_20200722-230547.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδιά ...Να είστε καλά...και κάτι τελευταίο...Παίζει ρόλο σε τι λειτουργικό θα προγραμματίσεις??Δλδ είναι καλό να έχω windows ή linux??Γιατί κάπου διάβασα ότι στα linux είναι καλύτερα....τώρα γιατί δεν ξέρω....

Δημοσ.
14 ώρες πριν, billakossss είπε

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδιά ...Να είστε καλά...και κάτι τελευταίο...Παίζει ρόλο σε τι λειτουργικό θα προγραμματίσεις??Δλδ είναι καλό να έχω windows ή linux??Γιατί κάπου διάβασα ότι στα linux είναι καλύτερα....τώρα γιατί δεν ξέρω....

Οχι δεν παιζει ρολο. Αλλα ειναι καλο να μαθεις λιγα πραγματα και απο λινουξ γιατι μεγαλο μερος του ιντερνετ ειναι φτιαγμενο πανω του. Σχετικα με το ποιο ειναι καλυτερο εξαρταται απο το τι θελεις απο το λειτουργικο συστημα (λειτουργιες, προγραμματα), που θα το δουλεψεις (προσωπικη χρηση, server) κτλ.

Δημοσ.

Θέλω να πω αν έχω linux ή windows στο θέμα προγραμματισμού web design και web development...Για παράδειγμα αν φτιάξω ένα site σε linux...Μπορώ αργότερα να μπω από windows και να συνεχίσω από εκεί το coding??

Δημοσ.
On 22/07/2020 at 00:27, billakossss said:

Βασικά θέλω να ξεκινήσω μαθήματα στις συγκεκριμένες γλώσσες...PHP HTML CSS SQL Java...

Νομίζω πάντως ότι εννοείς JavaScript και όχι Java. 

Σχετικά με την ερώτηση σου, ότι είπαν τα παιδιά παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...