panossar95 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Καλησπερα Από σήμερα το πρωί, σε Redmi Note 4x ο Chrome σε μερικές περιπτώσεις όταν παταω να ανοίξει μου βγάζει είτε τελείως άσπρη σελίδα ή ανοίγει σαν να έχει κόλλησει και δεν μπορώ να πατήσω κατι. (Χωρίς να έχει ανοίξει η σελίδα, απλά βγάζει το url πάνω πάνω) Πρέπει να το κλείσω 2-3 φορές και ξαναμπώ για να ανοίξει κανονικά Έτσι και ανοίξει δεν έχω θέμα, παίζει κανονικά Το έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα? Δούλευε κανονικά εδώ και πολύ καιρό, δεν μου έχει κάνει κάτι ανάλογο
GeorgeR1_700 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, στην θέση σου θα δοκίμαζα μέσα από τις ρυθμίσεις να κάνω διαγραφή cache του Chrome και διαγραφή αποθηκευτικού χώρου (δηλ διαγραφή ενημερώσεων). Μετά θα ξανά άνοιγα το Chrome. 1
panossar95 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα, στην θέση σου θα δοκίμαζα μέσα από τις ρυθμίσεις να κάνω διαγραφή cache του Chrome και διαγραφή αποθηκευτικού χώρου (δηλ διαγραφή ενημερώσεων). Μετά θα ξανά άνοιγα το Chrome. Δεν χάνονται κωδικοί σε σάιτ και τέτοια με αυτό έτσι? Γιατί έχω πολλά χρόνια το κινητό και έχω περασμένους κωδικούς σε σημαντικά πράγματα που τα έχω ξεχάσει
GeorgeR1_700 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Χωρίς να είμαι 100% σιγουρος οι κωδικοί αποθηκεύονται στον λογαριασμό σου. Οπότε λογικά θέμα δεν θα έχεις. Και εγώ οπότε έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τους κωδικούς δεν τους έχανα. Αλλά το έκανα με παλιό android. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε αν και δε νομίζω. Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος για να είσαι σίγουρος. 1
htaccess Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, panossar95 είπε Καλησπερα Από σήμερα το πρωί, σε Redmi Note 4x ο Chrome σε μερικές περιπτώσεις όταν παταω να ανοίξει μου βγάζει είτε τελείως άσπρη σελίδα ή ανοίγει σαν να έχει κόλλησει και δεν μπορώ να πατήσω κατι. (Χωρίς να έχει ανοίξει η σελίδα, απλά βγάζει το url πάνω πάνω) Πρέπει να το κλείσω 2-3 φορές και ξαναμπώ για να ανοίξει κανονικά Έτσι και ανοίξει δεν έχω θέμα, παίζει κανονικά Το έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα? Δούλευε κανονικά εδώ και πολύ καιρό, δεν μου έχει κάνει κάτι ανάλογο Κάνε μία επανεκκίνηση τις συσκευές σου. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές (ips - ssl certificates) και επηρεάζει τους dns servers, μέσα στο επόμενο 24ωρο "θα έχουν στρώσει".
stark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Υπάρχει γενικότερο θέμα νομίζω με τον chrome στο android. Και σε μένα με Huawei P30 κρασάρει σχετικά συχνά τον τελευταίο καιρό. Προσωπικά τον έκανα disable, οπότε πήγε σε παλιά έκδοση (έγιναν uninstall τα updates που είχε κάνει) και μετά κατέβασα την έκδοση 79 από το apkmirror. Διάβασα κάπου ότι αυτή είναι η τελευταία σταθερή χωρίς θέματα. Επίσης απενεργοποίησα το auto-update από το play store για τον chrome ώστε να μην κάνει ξανά update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα