Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν πόνος στο πόδι το αριστερό, σχεδόν όλο το πόδι πονάει και κουράζεται εύκολα. 

Καμια πρόταση για φυσιοθεραπεία σε καλό κέντρο μέσω ΕΦΚΑ όμως. ( Θεσσαλονίκη ανατολικά κυρίως) 

Επίσης τι λύσεις προτείνεται πριν την επέμβαση.... Δισκεκτομης.;;; 

*** πόνος υπάρχει και στο αριστερό χέρι ο οποίος έρχεται από τον αυχενα μάλλον, δεν έκανα μαγνητική εκεί ακόμα. 

Στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης έχει έναν παππού ο οποίος λένε ότι είναι κορυφή χειροπρακτικος.... Λένε ότι μπορεί να εξαφανίσει τις κήλες. Υπάρχει άποψη για τον συγκεκριμένο; 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.

1. Την διάγνωση την έκανες μόνος σου ή πηγές σε ορθοπεδικο; Αν δεν πήγες, κλείσε πρώτα ενα ραντεβού με κάποιον και ανάλογα τα ευρήματα την διάγνωση και τυχόν μεθόδους ίασης θεραπείας που θα σου πει, προχωράς αναλόγως. 

2. Η κηλη είναι παθολογική κατάσταση που εξαφανίζεται μόνο με χειρουργείο, ο φυσικοθεραπευτης και ο χειροπρακτης απλά εφαρμόζουν μεθόδους μείωσης και ανακούφισης από τα συμπτώματα της κατάστασης δηλαδή τον πόνο και τυχόν άλλες δυσκολιες χωρίς να διορθώνουν την παθολογική κατάσταση. 

3. Να απευθυνθείς μόνο σε πτυχιούχους φυσικοθεραπευτες. Για χειροπρακτη μόνο αν έχει εμπειρία και πτυχιο χειροπρακτικης από πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Μακριά από διάφορους που τα εχουν μάθει εμπειρικά και σου λένε ήμουν βοηθός του τάδε η δίπλα στον άλλον και εχουν ένα γήπεδο από γνωστούς που θα σου πουν ότι είναι ο καλύτερος και οτι έγινα καλά σε αυτον. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

1. Την διάγνωση την έκανες μόνος σου ή πηγές σε ορθοπεδικο; Αν δεν πήγες, κλείσε πρώτα ενα ραντεβού με κάποιον και ανάλογα τα ευρήματα την διάγνωση και τυχόν μεθόδους ίασης θεραπείας που θα σου πει, προχωράς αναλόγως. 

2. Η κηλη είναι παθολογική κατάσταση που εξαφανίζεται μόνο με χειρουργείο, ο φυσικοθεραπευτης και ο χειροπρακτης απλά εφαρμόζουν μεθόδους μείωσης και ανακούφισης από τα συμπτώματα της κατάστασης δηλαδή τον πόνο και τυχόν άλλες δυσκολιες χωρίς να διορθώνουν την παθολογική κατάσταση. 

3. Να απευθυνθείς μόνο σε πτυχιούχους φυσικοθεραπευτες. Για χειροπρακτη μόνο αν έχει εμπειρία και πτυχιο χειροπρακτικης από πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Μακριά από διάφορους που τα εχουν μάθει εμπειρικά και σου λένε ήμουν βοηθός του τάδε η δίπλα στον άλλον και εχουν ένα γήπεδο από γνωστούς που θα σου πουν ότι είναι ο καλύτερος και οτι έγινα καλά σε αυτον. 

Ρε Βασίλη πως θα κάνω διάγνωση μόνος; 

Σε ιατρό πήγα και μάλιστα σε δύο. 

Είδαμε το dvd μαζί και μου εξήγησε ο κάθε ένας τις λεπτομεριες. 

Χρειάζομαι νεύρο χειρουργό και μάλιστα ικανό όχι οτιδήποτε. 

Ξεκινάμε με φυσιοθεραπεία και βλέπουμε. 

Το χειρουργείο εφόσον πονάει το πόδι είναι 99.9% σίγουρο όμως 

Θέλω πρόταση για φυσιοθεραπευτιριο μέσω ΕΦΚΑ. 

Πρόταση για πρακτικό. 

Και τέλος πρόταση για τον καλύτερο νεύρο χειρουργό στη θεσσαλονικη. Αν είναι δυνατόν να έχει συνεργασία με εθνική. 

Επίσης υπάρχουν κίνδυνοι και ποιοι κατά την επέμβαση και μετά; υπάρχει κίνδυνος για αναπηρία; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...