Mhlogiatros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα τι γίνεται . Εχω 5700ΧΤ σε 55 ρα με ανάλυση τέρμα και 60 Hz σα μονιτορ και 1440 144 hz monitor 1 . o Chrome δε μου εμφανίζει tabs που πετάει εκτός κάδρου και στο 1 και στο 2 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntoner77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 20 ώρες πριν, polaki είπε Εκπληκτικά fail, τόσο μεγάλα που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι καπνό φουμάρουν εκεί και γιατί δεν απολύεται κανένας εδώ και χρόνια. Προσωπικά εδώ και κάνα μήνα στα Windows έχω μεταβεί σε new Edge και δεν έχω κοιτάξει πίσω. Σε 16GB RAM i7 μηχάνημα να σέρνεται επειδή έχω καμιά 30αριά tabs ανοικτά εν έτει 2020 είναι όχι τραγικό, απλά ασυγχώρητο. Να μην ανοίγεις τόσα tab, δεν είναι σημειωματάριο ο browser 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, ntoner77 είπε Να μην ανοίγεις τόσα tab, δεν είναι σημειωματάριο ο browser Ευχαριστώ για την πρότασή σου, αλλά πλέον με τον Edge ο οποίος επίσης δεν είναι σημειωματάριο μπορώ και ανοίγω και 40 αλλά και 50 χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Η λέξη κλειδί στην είδηση είναι τα Windows. Με apple και Mac ξεχνάς τι θα πει RAM και σύρσιμο στο σερφαρισμα. Εναλλακτικά υπάρχει και το Linux που είναι τζάμπα. Θα σου πω ενα μυστικό, αλλά μη βγεί παραέξω. Τo macos χρειάζεται τη διπλάσια μνήμη από τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntoner77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, polaki είπε Ευχαριστώ για την πρότασή σου, αλλά πλέον με τον Edge ο οποίος επίσης δεν είναι σημειωματάριο μπορώ και ανοίγω και 40 αλλά και 50 χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα. Μπορείς πάντα να κατεβάσεις το ever note η το one note κτλ. Κ ν κνς την δουλειά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, georgepppo είπε Βαλε firefox η πιο πολυ ραμ, εγω και οι περθσσοτεροι απλοι ανθρωποι που δουλευουν μεχρι 5 ταμπς μια χαρα ειμαστε,20-30 με visual studio η εισαι ειδικη (υπερσπανια) περιπτωση η τα παραλες Καθόλου σπάνια. Έχω και FFox. Στη δουλειά χρειάζομαι cross browser πράγματα. Στο σπίτι μόνο FFox. Και παραπάνω μνήμη να βάλεις πάλι θάλασσα θα τα κάνει ο Chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Θα σου πω ενα μυστικό, αλλά μη βγεί παραέξω. Τo macos χρειάζεται τη διπλάσια μνήμη από τα windows. Ναι, αλλά το mac είναι mac. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι, αλλά το mac είναι mac. Γουστάρω τις ταυτολογίες. Και τα windows είναι....windows. Και το λοιπόν? Για ram μίλησες, είχες λάθος, πάμε παρακατώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, ntoner77 είπε Μπορείς πάντα να κατεβάσεις το ever note η το one note κτλ. Κ ν κνς την δουλειά σου Excuse me, αλλά το είπες πραγματικά το προηγούμενο ότι δεν είναι σημειωματάριο ο browser? Γιατί να κατεβάσω το evernote ή το onenote, τί να τα κάνω, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ σημειωματάρια. Χρειάζομαι 45 tabs ανοικτά όμως, γιατί θέλω να έχω ανοικτά τα 3 email μου, 3 ειδησεογραφικά, 2 αθλητικά, 1 της ΑΕΚ και (απ'όσο μετράω τώρα) τουλάχιστον 5-6 ανοικτά tabs στο insomnia από μόνο του!! Μετά από αυτά τα "πάγια" tabs, ξεκινάμε τα "κανονικά"... Και ξαναλέω, το θέμα δεν είναι αν έχω εγώ φετίχ να έχω 100 tabs ανοικτά ή όχι. Ο Firefox αλλά και ο Edge ΔΕΝ μου κολλάνε το μηχάνημα. Άρα γιατί να αλλάξω εγώ τις συνήθειες μου (κακές/καλές δεν έχει σημασία) ενώ μπορώ να αλλάξω τον browser? 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Γουστάρω τις ταυτολογίες. Και τα windows είναι....windows. Και το λοιπόν? Για ram μίλησες, είχες λάθος, πάμε παρακατώ. Τα windows είναι ένα σπασμένο τζάμι με σαπιες ξεχαρβαλομενες κασες, από το οποίο περνάει το νερό και ο αέρας. Το mac είναι ένα σύγχρονο συμπαγές και αεροστεγες παράθυρο με διπλα αλεξίσφαιρα τζάμια και θερμοδιακοπη. Υπάρχει βέβαια και ο πιγκουίνος μην τον ξεχασουμε. 😁 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από Βασίλης_29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 50 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τα windows είναι ένα σπασμένο τζάμι με σαπιες ξεχαρβαλομενες κασες, από το οποίο περνάει το νερό και ο αέρας. Το mac είναι ένα σύγχρονο συμπαγές και αεροστεγες παράθυρο με διπλα αλεξίσφαιρα τζάμια και θερμοδιακοπη. Υπάρχει βέβαια και ο πιγκουίνος μην τον ξεχασουμε. 😁 Nαι, οτι πιεις. Αλλα για την ram μιλησες που καταναλωνουν μπολικη τα windows, ενω εισαι λαθος. Τα mac καταναλωνουν παραπανω. Από αυτό και μονο καταναλαβαινω ποσα γνωριζεις περι των λειτουργικων, οποτε παιρνω εξισου σοβαρα και την αναλογια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Καθόλου σπάνια. Έχω και FFox. Στη δουλειά χρειάζομαι cross browser πράγματα. Στο σπίτι μόνο FFox. Και παραπάνω μνήμη να βάλεις πάλι θάλασσα θα τα κάνει ο Chrome. Τι καθολου σπανια ρε φιλε 20-30 tabs ειπαμε λογο δουλειας πολυ συγκεκριμενες εργασιες! Σιγα μην προσαρμοστει ο chrome για ενα μικρο ποσοστο του ποσοστου,βαλε ff,opera ,safari οτι αλλο θες και μην γκρινιαζεις 😛 φιλικα παντα 3 ώρες πριν, polaki είπε Ευχαριστώ για την πρότασή σου, αλλά πλέον με τον Edge ο οποίος επίσης δεν είναι σημειωματάριο μπορώ και ανοίγω και 40 αλλά και 50 χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα. Και? Θα ανοιγεις 40-50 tabs καθε μερα ταυτοχρονα ? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από georgepppo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, spectaculator είπε Το άρθρο της wiki είναι λάθος! Chromium δεν είναι browser, αλλά μηχανή που μπορείς να την κάνεις compile σε browser. O Chrome είναι βασισμένος σε αυτό, ή μάλλον αναπτύχθηκε πάνω σε αυτό. Δες εδώ: https://www.chromium.org/ Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Στο link που έδωσες, κυριολεκτικά στην τρίτη σειρά: Αναφορά σε κείμενο Chromium is an open-source browser project that... Εμ αμφισβητείς το wiki, εμ δεν διαβάζεις τι στέλνεις. Ο Chromium είναι browser. Τον έχω χρησημοποιήσει πολλές φορές. Σε αυτόν βασίζεται ο Chrome και άλλοι browser. Η μηχανή που αναφέρεις λέγεται Blink και είναι η rendering engine που χρησιμοποιεί ο Chromium και όλοι όσοι βασίζονται σε αυτόν. https://www.chromium.org/blink https://en.wikipedia.org/wiki/Blink_(browser_engine) Τα είπα για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Gioandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Ξαναγύρισα σε firefox εδώ και 6 μήνες περίπου. Πολύ βαρύς πλέον...Άσε που με ζάλιζαν και τα ανεμιστηράκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Στις 21/7/2020 στις 10:40 ΜΜ, polaki είπε Εκπληκτικά fail, τόσο μεγάλα που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι καπνό φουμάρουν εκεί και γιατί δεν απολύεται κανένας εδώ και χρόνια. Προσωπικά εδώ και κάνα μήνα στα Windows έχω μεταβεί σε new Edge και δεν έχω κοιτάξει πίσω. Σε 16GB RAM i7 μηχάνημα να σέρνεται επειδή έχω καμιά 30αριά tabs ανοικτά εν έτει 2020 είναι όχι τραγικό, απλά ασυγχώρητο. Τραγικό και ασυγχώρητο είναι οτι δεν αντιλαμβάνεστε τα αυτονόητα. Κάθε TAB είναι είναι sandboxed VM. Πρέπει να έχει χωριστή μνήμη για την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ασφάλεια. Πρέπει κάθε ΤΑΒ να μην επικοινωνεί με το άλλο. Δεν μπορείς να αφήσεις τον κώδικα που κατεβάζεις στην σελίδα που βλέπεις, να σου γκρεμίσει όλο τον υπολογιστή. Κάθε σελίδα είναι ένα μικρό λειτουργικό χωριστό το ένα από το άλλο. Λύση ΔΕΝ υπάρχει στο θέμα της μνήμης. Πρέπει κάθε ΤΑΒ να είναι απομονωμένο. Σε ένας μικρός χωριστός υπολογιστής. Το να θέλουμε να έχουμε 30-50 ΤΑΒ ανοιχτά και να θέλουμε να πετάει το σύμπαν δεν γίνεται. Ειδικά αν τα μισά έχουν βίντεο πάνω τους. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ΠΟΤΕ. Η απαιτήσεις για μνήμη θα είναι πάντα ανάλογες των ΤΑΒ'ς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα