Soki11 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Καλημέρα σας, Έχω μια εφαρμογή που τρέχει σε Windows ,μπορώ να την κάνω διαχείριση από Android; Δεν μου κάνει τα προγράμματα απομακρυσμένης διαχείρισης επιφάνεια εργασίας.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Για ποιο πρόγραμμα είναι? Θα έχεις οπτική επαφή με την οθόνη του υπολογιστή ή όχι (το λέω για την περίπτωση του να κάνεις το κινητό σου ασύρματο ποντίκι)? Δύσκολα χωρίς remote desktop εκτός και αν το ίδιο το πρόγραμμα έχει τέτοια δυνατότητα. Δοκίμασες με Chrome Remote Desktop?
Soki11 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Για ποιο πρόγραμμα είναι? Θα έχεις οπτική επαφή με την οθόνη του υπολογιστή ή όχι (το λέω για την περίπτωση του να κάνεις το κινητό σου ασύρματο ποντίκι)? Δύσκολα χωρίς remote desktop εκτός και αν το ίδιο το πρόγραμμα έχει τέτοια δυνατότητα. Δοκίμασες με Chrome Remote Desktop? Είναι ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης 54 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Μήπως με το Teamviewer; Δεν μου κάνει,. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Soki11 είπε Είναι ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης Επειδή δεν έχω ασχοληθεί, μπορείς να μου δώσεις μια εικόνα του προγράμματος. Θα βοηθούσε να μου πεις ποιο πρόγραμμα είναι για να πάρω μια καλύτερη εικόνα και επίσης θα βοηθούσε να μου απαντούσες και τις άλλες μου ερωτήσεις 😉 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από GeorgeR1_700
Soki11 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Επειδή δεν έχω ασχοληθεί, μπορείς να μου δώσεις μια εικόνα του προγράμματος. Θα βοηθούσε να μου πεις ποιο πρόγραμμα είναι για να πάρω μια καλύτερη εικόνα και επίσης θα βοηθούσε να μου απαντούσες και τις άλλες μου ερωτήσεις 😉 Soft1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Βλέπω πως υπάρχει το app soft1 360, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και αν μπορείς να το συγχρονίσεις με τον υπολογιστή. Είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις εσύ. Αλλά κατά την γνώμη μου θα μπορούσες να κάνεις μια δοκιμή με Chrome Remote Desktop. Δες εδώ ένα παράδειγμα για να δεις πόσο βολικό είναι. Από όσο ξέρω μπορείς και να το περιστρέψεις κιόλας. Είναι πιο γρήγορο από το team viewer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα