Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Έχω μια εφαρμογή που τρέχει σε Windows ,μπορώ να την κάνω διαχείριση από Android; 

Δεν μου κάνει τα προγράμματα απομακρυσμένης διαχείρισης επιφάνεια εργασίας.

Δημοσ.

Για ποιο πρόγραμμα είναι?

Θα έχεις οπτική επαφή με την οθόνη του υπολογιστή ή όχι (το λέω για την περίπτωση του να κάνεις το κινητό σου ασύρματο ποντίκι)?

Δύσκολα χωρίς remote desktop εκτός και αν το ίδιο το πρόγραμμα έχει τέτοια δυνατότητα. Δοκίμασες με Chrome Remote Desktop? 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Για ποιο πρόγραμμα είναι?

Θα έχεις οπτική επαφή με την οθόνη του υπολογιστή ή όχι (το λέω για την περίπτωση του να κάνεις το κινητό σου ασύρματο ποντίκι)?

Δύσκολα χωρίς remote desktop εκτός και αν το ίδιο το πρόγραμμα έχει τέτοια δυνατότητα. Δοκίμασες με Chrome Remote Desktop? 

Είναι ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης 

54 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Μήπως με το Teamviewer;

Δεν μου κάνει,. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Soki11 είπε

Είναι ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης 

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί, μπορείς να μου δώσεις μια εικόνα του προγράμματος. Θα βοηθούσε να μου πεις ποιο πρόγραμμα είναι για να πάρω μια καλύτερη εικόνα και επίσης θα βοηθούσε να μου απαντούσες και τις άλλες μου ερωτήσεις 😉

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
22 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί, μπορείς να μου δώσεις μια εικόνα του προγράμματος. Θα βοηθούσε να μου πεις ποιο πρόγραμμα είναι για να πάρω μια καλύτερη εικόνα και επίσης θα βοηθούσε να μου απαντούσες και τις άλλες μου ερωτήσεις 😉

Soft1

Δημοσ.

Βλέπω πως υπάρχει το app soft1 360, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και αν μπορείς να το συγχρονίσεις με τον υπολογιστή. Είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις εσύ. Αλλά κατά την γνώμη μου θα μπορούσες να κάνεις μια δοκιμή με Chrome Remote Desktop. Δες εδώ ένα παράδειγμα για να δεις πόσο βολικό είναι. Από όσο ξέρω μπορείς και να το περιστρέψεις κιόλας. Είναι πιο γρήγορο από το team viewer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...