Madlef86 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Το pc εδώ και 2 εβδομάδες μου ζητάει να ενεργοποιήσω τα windows. Μου το πετάει το μήνυμα στην αρχή για 3-4 φορές και μετά σταματάει. Όταν πάω στην ενεργοποίηση λέει ότι είναι ενεργοποιημένα κανονικά. Έχει φάει τέτοιο κόλλημα σε κανέναν από εσάς; Υ.Γ. Εννοείτε ότι τα Windows είναι original. Ήταν αγορασμένα από ελληνικό μαγαζί Windows 8 pro και με τις αναβαθμίσεις έχουν πάει Windows 10 pro κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3v4st4tor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Αν δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή σε hardware τότε απλώς έφαγε κόλλημα με κάποιο update. Κάνεις μιά επανενεργοποίηση των windows και το πιό πιθανό να μην το ξανακάνει. https://windowsreport.com/windows-needs-activation-again/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου. Θα το δοκιμάσω. Υ.γ. Όχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα