ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Καλησπερα παιδιααα, Απορία , εχω παραγκείλει κινητο και μου το φέρανε αλλα δεν ειναι σε ζελατίνα, εχει μόνο τις δυο ταινίες , παραθέτω photo. Το δέχομαι η όχι ? Υπαρχει περίπτωση να έχει ανοιχτεί ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δεν βλέπω καμμία σφραγίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Τι εννοείτε δεν βλέπετε σφραγίδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Καλησπερα παιδιααα, Απορία , εχω παραγκείλει κινητο και μου το φέρανε αλλα δεν ειναι σε ζελατίνα, εχει μόνο τις δυο ταινίες , παραθέτω photo. Το δέχομαι η όχι ? Υπαρχει περίπτωση να έχει ανοιχτεί ???? ειναι σφραγισμενο, HUΑWEI ήρθε έτσι, εγώ εκοψα τα αυτοκολητα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Dinos1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Ναι HUAWEI είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Άνοιξε το ρε φιλαράκι να το χαρείς. Τι φοβίες ειναι αυτές που έχετε με τα πάντα! Αν ο σειριακος αριθμός του κουτιού ταυτίζεται με της απόδειξης είσαι οκ. ( και το πήρες κ από ελληνικό κατάστημα) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από giantzeron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Στις 21/7/2020 στις 5:18 ΜΜ, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Τι εννοείτε δεν βλέπετε σφραγίδα ? Ότι δεν βλέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 On 21/07/2020 at 16:59, Vasileios-gr said: Δεν βλέπω καμμία σφραγίδα. Η έννοια του συνωμοσιολόγου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) παντως, αυτα τα σαιτ τυπου ινσομνια που ασχολουνται με τις λεπτομερειες δεν ειναι καλα... παει ο αλλος ψωνιζει κατι και μεχρι να του πει το ινσομνια οτι ειναι ενταξει εχει περασει το αγχος της αρκουδας... ... χαρειτε την ζωη σας βρε...ειναι πολυ μικρη για να την σπαταλας σε τετοια πραγματα.. τωρα θα μου πεις περναμε την ζωη μας σχολιαζοντας εδω μεσα... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε παντως, αυτα τα σαιτ τυπου ινσομνια που ασχολουνται με τις λεπτομερειες δεν ειναι καλα... παει ο αλλος ψωνιζει κατι και μεχρι να του πει το ινσομνια οτι ειναι ενταξει εχει περασει το αγχος της αρκουδας... ... χαρειτε την ζωη σας βρε...ειναι πολυ μικρη για να την σπαταλας σε τετοια πραγματα.. τωρα θα μου πεις περναμε την ζωη μας σχολιαζοντας εδω μεσα... Ενω γενικως συμφωνω με την προσεγγιση σου, καταννοω και τον αντιποδα κυριως γιατι ειναι και θεμα χρηματων. Οταν ο αλλος εχει δωσει 200/300/οσα ευρω, θελει να μη του σκασει κανενα ανοιγμενο διοτι αλλιως επαιρνε ενα απο τις αγγελιες εδω πχ. Αν και ξαναλεω δε διαφωνω με το σκεπτικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα