Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Για αυτό όταν λες στο εξωτερικό ότι είσαι Έλληνας όλοι σε βλέπουν κάπως.μην πει κανείς το αντίθετο γιατί 23 χρόνια στο εξωτερικό δουλεύω. Κατά κύριο λόγο επειδή μας ζηλεύουν, αρκετά όμως με το off topic. Και μην πει κανείς το αντίθετο, 23 χρόνια εξωτερικό ήμουν.
mp123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Άσε Φιλε κάνε κάτι άλλο που το έχω ακούσει και αυτό. Παρε το αμάξι στο όνομα σου χωρίς να μπλέκεις με συγγενείς ( ποτέ δεν ξέρεις ) κάνε του μια ψευτο ζημιά και φέρτο σαν τρακαρισμένο. Ξέρεις ποσά θα γλυτώσεις ; Ψαξτο. Ποτέ δεν ξέρεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, mp123 είπε Άσε Φιλε κάνε κάτι άλλο που το έχω ακούσει και αυτό. Παρε το αμάξι στο όνομα σου χωρίς να μπλέκεις με συγγενείς ( ποτέ δεν ξέρεις ) κάνε του μια ψευτο ζημιά και φέρτο σαν τρακαρισμένο. Ξέρεις ποσά θα γλυτώσεις ; Ψαξτο. Ποτέ δεν ξέρεις. Τι θα γλυτώσει με το να το χτυπήσει;
mp123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι θα γλυτώσει με το να το χτυπήσει; Να σου πω την αλήθεια και Εγω από κάποιους φιδέμπορες το άκουσα που λένε πως πολλοί το έχουν κάνει με το χαρακτηριστεί το αυτοκίνητο με πρόβλημα σαν τρακαρισμένο..Αλλά δεν ξέρω παραπάνω για αυτό. Ελλάδα είμαστε κάποιο κόλπο θα είναι. Φυσικα δεν λέμε τωρα να το έχεις σπάσει το αμάξι αλλά μια μικρή επιφανειακή ζημιά πχ προφυλακτήρας καμμία πόρτα κάτι απλό δλδ που με 200 300 ευρώ το φτιάχνεις και γλυτώσεις 4 5 κ για ακριβά αυτοκίνητα. Τωρα σε εβαλα σε σκέψεις ετσι δεν είναι ; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από mp123
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, mp123 είπε Να σου πω την αλήθεια και Εγω από κάποιους φιδέμπορες το άκουσα που λένε πως πολλοί το έχουν κάνει.Αλλά δεν ξέρω παραπάνω για αυτό. Ελλάδα είμαστε κάποιο κόλπο θα είναι. Φυσικα δεν λέμε τωρα να το έχεις σπάσει το αμάξι αλλά μια μικρή επιφανειακή ζημιά πχ προφυλακτήρας καμμία πόρτα κάτι απλό δλδ που με 200 300 ευρώ το φτιάχνεις και γλυτώσεις 4 5 κ για ακριβά αυτοκίνητα. Τωρα σε εβαλα σε σκέψεις ετσι δεν είναι ; Φιδια σου έλεγαν. 1
mp123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φιδια σου έλεγαν. Το ξέρω αλλά εδώ μιλάμε για κάτι m3 και amg το πολυ 5ετιας με 15 με 20κ τιμές. Και Εγω φίδια τους έλεγα ότι λενε αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από mp123
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Το ξέρω αλλά εδώ μιλάμε για κάτι m3 και amg το πολυ 5ετιας με 15 με 20κ τιμές. Και Εγω φίδια τους έλεγα ότι λενε αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Μαλλον τρακαρισμένα είναι και πολύ,μπορεί και διαγραμμένα.Γιατί να τα πουλάνε οι Γερμανοί φτηνά;
mp123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μαλλον τρακαρισμένα είναι και πολύ,μπορεί και διαγραμμένα.Γιατί να τα πουλάνε οι Γερμανοί φτηνά; Που ξέρεις μπορεί και οι Γερμανοί να έχουν πουλήσει κανενα φίδι στην ασφαλιστική τους να πήραν αποζημιώση ολική και να το δίνουν. Δεν είμαστε εμεις μόνο έξυπνοι. Οι ξένοι είναι πιο πολυ. Anyway Εγω ούτε καν πλησιάζω μτχ ούτε θα πάω ποτέ στο εξωτερικό να φέρω αυτοκίνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα