Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, ComputersGr είπε Αμφισβητούμε κάτι; γιατι ουτε από την λίστα μεγαλοοφειλετών έχει φύγει επίσημα ούτε τα δημοσιευμένα κείμενα - καταστατικά δεν έχουν αλλάξει. Αν σας αρέσει να φεσώνει κάποιος με κάποια εκατομμύρια το κράτος (άρα εμάς) καλη σας ημέρα χωρίς χαζομάρες. Το κράτος όλο και καποιοι θα το φεσωνουν, το θέμα είναι το κράτος να μπορεί να εισπράξει αυτα που χρωστανε. 1
SPYRER_007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Εδω ο αλλος τα βρίσκει βλακείες κιολας................
ComputersGr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το κράτος δεν έχει την στοιχειώδη λογική για ν αμπορεί να εισπράξει τις οφειλές του και να ρυθμίσει την αγορά κάτι που είναι η δουλειά του. 1
ComputersGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 1/9/2020 στις 6:10 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε Το κράτος όλο και καποιοι θα το φεσωνουν, το θέμα είναι το κράτος να μπορεί να εισπράξει αυτα που χρωστανε. Οπως έχει αποδειχθεί φέτος που πέσανε κάποια πρόστιμα (1,5 Μ€) σε eshops δυστυχώς δεν νομίζω να εισπράξει τίποτα. Δημιουργούνται Μ.ΙΚΕ σε μια ημέρα και κλείνουν μετά από μερικούς μήνες κάνοντας εκατομμύρια τζίρο ή προεισπράτουν χρήματα χωρίς να παραδίδουν τελικά εμπορεύματα .
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, ComputersGr είπε Οπως έχει αποδειχθεί φέτος που πέσανε κάποια πρόστιμα (1,5 Μ€) σε eshops δυστυχώς δεν νομίζω να εισπράξει τίποτα. Δημιουργούνται Μ.ΙΚΕ σε μια ημέρα και κλείνουν μετά από μερικούς μήνες κάνοντας εκατομμύρια τζίρο ή προεισπράτουν χρήματα χωρίς να παραδίδουν τελικά εμπορεύματα . Δεν γνωρίζω κατά πόσο ο τερματισμός μιας επιχείρησης ή ΝΠ στην ΔΟΥ σε γλιτώνει από τα επιβληθεντα πρόστιμα προς αυτήν, σίγουρα θα υπάρχει κάποια διαδικασία κατακυρωσης των προστίμων ως οφειλές η κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του ΝΠ. Και οι ΙΚΕ παίρνουν ΑΦΜ και γράφονται στο ΓΕΜΗ. Αν ήταν έτσι όλοι θα εφτιαχναν τέτοιες εταιρείες για να γλιτωσουν σε ότι τους πιασουν και χωσουν πρόστιμο. 1
invisiblesurfer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 1/9/2020 στις 10:30 ΜΜ, ComputersGr είπε Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το κράτος δεν έχει την στοιχειώδη λογική για ν αμπορεί να εισπράξει τις οφειλές του και να ρυθμίσει την αγορά κάτι που είναι η δουλειά του. Ας ξεφορτωθεί πρώτα το κράτος τις εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους που κατασπαταλούν τους φόρους και τις κρατήσεις μας, και μετά ας καθαρίσει και τους "'κακούς" επιχειρηματίες. Εν τω μεταξύ εσύ μη ξαναδώσεις τα λεφτά σου σε επιχείρηση που δεν εμπιστεύεσαι.
verylife78 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 η αληθεια ειναι αυτη...καθε κυβερνηση βγαινει με συνθημα "νοικοκυρεμα στο δημοσιο" και καθε φορα μπαζουν και αλλους με διαφορους τροπους...ασε που ακομα δεν ξερουν ποσους μισθωδοτουν!!! αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι πρεπει να μπει μια ταξη, γιατι ειναι και προς το συμφερον του καταναλωτη να υπαρχουν "καλοι" επιχειρηματιες ετσι ωστε να μην πεσεις θυμα εξαπατησης οπως ακουμε κατα καιρους 2
ComputersGr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μερικές φορές συμβάλει και η ανώμαλη διανομή προιόντων πληροφορικής που έχουμε στην χώρα μας. Δηλαδή οι κατασκευαστές αλλά και οι διανομείς χονδρικής δίνουν άλλες τιμές σε αλυσίδες και μεγάλα μαγαζιά (με τεράστιες διαφορές πολλές φορές) σε σχέση με μικρομεσαίες επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν με διάφορους τέτοιους τρόπους. Δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτούς που εσκεμμένα κλέβουν φόρους για να κάνουν αρπαχτή.
SPYRER_007 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/9/2020 στις 7:07 ΠΜ, invisiblesurfer είπε Ας ξεφορτωθεί πρώτα το κράτος τις εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους που κατασπαταλούν τους φόρους και τις κρατήσεις μας, και μετά ας καθαρίσει και τους "'κακούς" επιχειρηματίες. Εν τω μεταξύ εσύ μη ξαναδώσεις τα λεφτά σου σε επιχείρηση που δεν εμπιστεύεσαι. Οχι φιλαρακι οπως αφηνει τα λαμογια να χρωστανε εκατομυρια και δεν τα μπαγλαρωνει να τα χωσει μεσα να μου χαρισει και μενα μερικα χιλιαρικα.Αντιθετα για δυο χιλιαρικα στην εφορια που δεν ηταν και ολα δικα μου πηγε να κανει κατασχεση στο σπιτι.Βλεπεις εγω δεν ειχα ουτε αυτοφορακια ουτε πακιστανο για μπροστινο.Το θεμα δεν ειναι που θα δωσω εγω τα λεφτα μου,αλλα να υπαρχει ισονομια απο την μερια του κρατους. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πού χωράνε στην ζητηση και γιατι.Στο κατω κατω τής γραφης δεν κλεβουν κανεναν . Έλεος πια με το παραμύθι οτι για ολα τα δεινά τησ Ελλαδας φταίει το δημοσιο. Κατι αποψεις σαν τις δικες σου μας εφτασαν στον πατο............ Στις 10/9/2020 στις 6:35 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε Δεν γνωρίζω κατά πόσο ο τερματισμός μιας επιχείρησης ή ΝΠ στην ΔΟΥ σε γλιτώνει από τα επιβληθεντα πρόστιμα προς αυτήν, σίγουρα θα υπάρχει κάποια διαδικασία κατακυρωσης των προστίμων ως οφειλές η κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του ΝΠ. Και οι ΙΚΕ παίρνουν ΑΦΜ και γράφονται στο ΓΕΜΗ. Αν ήταν έτσι όλοι θα εφτιαχναν τέτοιες εταιρείες για να γλιτωσουν σε ότι τους πιασουν και χωσουν πρόστιμο. Αν διαβασες την ιστορια συμφωνα με το αρθρο μετα την πτωχευση η εταιρια μεταβιβάστηκε σε αυτοφωρακιδες αλλοδαπους κιολας και στην συνεχεία με αδιαφανη τρόπο τα παγια ΜΟΝΟ μεταβιβάστηκαν στην σημερινη εταιρια.Τωρα πως εγινε αυτο ενω υπήρχαν χρέη εκατομμυρίων σε προμηθευτές και κράτος εινα αγνωστο....... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από SPYRER_007 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, SPYRER_007 είπε Οχι φιλαρακι οπως αφηνει τα λαμογια να χρωστανε εκατομυρια και δεν τα μπαγλαρωνει να τα χωσει μεσα να μου χαρισει και μενα μερικα χιλιαρικα.Αντιθετα για δυο χιλιαρικα στην εφορια που δεν ηταν και ολα δικα μου πηγε να κανει κατασχεση στο σπιτι.Βλεπεις εγω δεν ειχα ουτε αυτοφορακια ουτε πακιστανο για μπροστινο.Το θεμα δεν ειναι που θα δωσω εγω τα λεφτα μου,αλλα να υπαρχει ισονομια απο την μερια του κρατους. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πού χωράνε στην ζητηση και γιατι.Στο κατω κατω τής γραφης δεν κλεβουν κανεναν . Έλεος πια με το παραμύθι οτι για ολα τα δεινά τησ Ελλαδας φταίει το δημοσιο. Κατι αποψεις σαν τις δικες σου μας εφτασαν στον πατο............ Αν διαβασες την ιστορια συμφωνα με το αρθρο μετα την πτωχευση η εταιρια μεταβιβάστηκε σε αυτοφωρακιδες αλλοδαπους κιολας και στην συνεχεία με αδιαφανη τρόπο τα παγια ΜΟΝΟ μεταβιβάστηκαν στην σημερινη εταιρια.Τωρα πως εγινε αυτο ενω υπήρχαν χρέη εκατομμυρίων σε προμηθευτές και κράτος εινα αγνωστο....... Κατάλαβα, δεν κατέχω αυτό το αντικείμενο, η μεταβίβαση στον οποιονδήποτε οδηγεί και την μεταβίβαση των χρεών προς αυτους. Τώρα τι να πω, θα βρήκαν κανέναν άσχετο μετανάστη κακομοίρη τον δωροδοκησαν και υπέγραψε να μεταφερθεί η εταιρεια στο όνομα του, ακόμα και οι μετανάστες που θέλουν να μείνουν εδώ δεν είναι τόσο χαζοι να υπογράψουν και να μπλέξουν με αστυνομίες εφορείες και κράτος ούτε θα το έκαναν εύκολα επειδή δεν έχουν τίποτα να τους κατασχεσουν. 1
Vagosman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Παραγγέλοντας πάνες απο το πολυαγαπημένο μας πλέον μαγαζί, έφαγα το μισο ευρουλάκι το γνωστό αλλα ηρθε κερασάκι ενα 3 ευρω απο χρέωση viva για το οποιό δεν ενημερώθηκα και είδα οταν έγινε η χρέωση απο 2ο εμαιλ μέσω viva. Υπάρχει κάποια παρόμοια εμπειρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα