Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ολη αναζητηση ξεκινησε απο τυχαιο γεγονος της λιστας των ΑΦΜ που εχουν ψαξει το δικο μου ΑΦΜ.

Μεσα σε ολα βρηκα και μια εταιρεια που δεν μου ελεγε κατι. Την " SHOPPING EXPERIENCE SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY"

Μετα απο αναζητηση βρηκα οτι αυτη η εταιρεια ειναι το γνωστο σε ολους μας e-shop.gr

Ψαχνοντας αλλο λιγο βρηκα ενα αρθρο απο εναν αλλο τυπα που ειχε και αυτος μια απορια και το εψαξε λιγο παραπανω....

και γραφει τα παρακατω 

Στην Κύπρο με OffShore το e-shop.gr ενώ χρωστάει 100.000.000€ !!!

εδω μπορειτε να δειτε την συνεχεια https://computersgr.wordpress.com/2017/12/05/stin-kypro-me-offshore-eshopgr/

Ολα τα παραπανω τα βρηκα και εγω, δεν βρηκα το γεγονος των χρεων ή πως προεκυψε...

Εχει κανεις τετοια εικονα για την παραπανω εταιρεια που ολοι ψωνιζουμε, και εγω φυσικα, και προσωπικα και επαγγελματικα και εχει και καλες τιμες σε καποια πραγματα.

Αλλα αυτο που εκανε πραγματικα εντυπωση.

Για να ακουσω γνωμες ή αποψεις ή ακομα καλυτερα γνωση επι του θεματος

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Και η κουτση Μαρια εχει εικονικη εταιρεια στην Κυπρο αφου η φορολογια ειναι πολυ χαμηλη (και απο εδω μεσα καποιοι εχουν, φαντασου οποτε γιατι οχι και το eShop?).

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, verylife78 είπε

Η ολη αναζητηση ξεκινησε απο τυχαιο γεγονος της λιστας των ΑΦΜ που εχουν ψαξει το δικο μου ΑΦΜ.

Μεσα σε ολα βρηκα και μια εταιρεια που δεν μου ελεγε κατι. Την " SHOPPING EXPERIENCE SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY"

Μετα απο αναζητηση βρηκα οτι αυτη η εταιρεια ειναι το γνωστο σε ολους μας e-shop.gr

Ψαχνοντας αλλο λιγο βρηκα ενα αρθρο απο εναν αλλο τυπα που ειχε και αυτος μια απορια και το εψαξε λιγο παραπανω....

και γραφει τα παρακατω 

Στην Κύπρο με OffShore το e-shop.gr ενώ χρωστάει 100.000.000€ !!!

εδω μπορειτε να δειτε την συνεχεια https://computersgr.wordpress.com/2017/12/05/stin-kypro-me-offshore-eshopgr/

Ολα τα παραπανω τα βρηκα και εγω, δεν βρηκα το γεγονος των χρεων ή πως προεκυψε...

Εχει κανεις τετοια εικονα για την παραπανω εταιρεια που ολοι ψωνιζουμε, και εγω φυσικα, και προσωπικα και επαγγελματικα και εχει και καλες τιμες σε καποια πραγματα.

Αλλα αυτο που εκανε πραγματικα εντυπωση.

Για να ακουσω γνωμες ή αποψεις ή ακομα καλυτερα γνωση επι του θεματος

Καλή η ανακάλυψή σου, αλλά είναι του 2017. Υπάρχει τίποτα ποιο φρέσκο;

Btw, το αρθρο γράφει ψιλο-ασυναρτησίες. Π.χ. Τι σχέση και πως αποδείχνεται πως η "SHOPPING EXPERIENCE SMPC" έχει σχέση με την Κύπρο, ή τις "E-SHOP.GR ELECTRONICS INTERCOMMERCE M.I.K.E." και άλλες; Επίσης ποια ακριβώς είναι η offshore Κύπρου (αλλά με ΑΦΜ στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας);

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Άμα διαβάσεις προσεκτικά θα δεις πως έχουν σχέση. Το ότι είναι το 2017 δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι πραγματικά γεγονότα. Εγώ συμμερίζομαι τις απορίες... Δηλαδή πως μπορεί να αλλάζει αφμ και σύσταση τόσο εύκολα όταν όλα παραμένουν ίδια και πως ακριβώς έγιναν οι μεταβιβασεις. Επίσης η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα κάποιο ισολογισμό κάπου. Κουβέντα κάνουμε, έτσι; ούτε έχω κάτι με την εταιρεία ούτε είμαι από κάποια άλλη εταιρία πχ ανταγωνιστή απλά έτυχε και το είδα και είπα να το κάνουμε κουβέντα. 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, verylife78 είπε

Άμα διαβάσεις προσεκτικά θα δεις πως έχουν σχέση. Το ότι είναι το 2017 δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι πραγματικά γεγονότα. Εγώ συμμερίζομαι τις απορίες... Δηλαδή πως μπορεί να αλλάζει αφμ και σύσταση τόσο εύκολα όταν όλα παραμένουν ίδια και πως ακριβώς έγιναν οι μεταβιβασεις. Επίσης η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα κάποιο ισολογισμό κάπου. Κουβέντα κάνουμε, έτσι; ούτε έχω κάτι με την εταιρεία ούτε είμαι από κάποια άλλη εταιρία πχ ανταγωνιστή απλά έτυχε και το είδα και είπα να το κάνουμε κουβέντα. 

Το διάβασα και δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Επίσης από το 2017 πολλά αλλάζουν χέρια. Βρες μου κάτι φρέσκο που να δείχνει σε ποιον ανήκει η "SHOPPING EXPERIENCE SMPC". Και κάτι από εδώ και όχι άσχετα από κυπριακές υπηρεσίες κλπ. Αν κάτι πάει στραβά θα το πιάσει η ΑΑΔΕ, να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να ρωτήσω αυτό

Μεσα σε ολα βρηκα 

πώς μπορεί κάποιος να βρει τη λίστα των ΑΦΜ που έχουν ψάξει το δικό του ΑΦΜ ;

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, KoreanW said:

Εγώ μπορώ να ρωτήσω αυτό

Οπως στο facebook που μπορεις να δεις ποιοι εχουν ψαξει το προφιλ σου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Εγώ μπορώ να ρωτήσω αυτό

Γίνεται.

Κάνεις εγγραφή στην Αναζήτηση Βασικών Στοιχείων Μητρώου Επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ και μπορείς είτε να αναζητάς άλλα ΑΦΜ ή να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν άλλοι αναζητούν το δικό σου όπου εμφανίζονται όλα τα στοιχεία τους.

• Thanks 2
Δημοσ.
14 minutes ago, alfaeffe said:

Οπως στο facebook που μπορεις να δεις ποιοι εχουν ψαξει το προφιλ σου.

ε ναι
επειδή δεν ήξερα αν το Taxisnet είναι σαν το Facebook
και μια και όλοι προσπέρασαν αυτό που γράφει το 1ο ποστ λες και ήταν λογικό και σύνηθες

είπα να ρωτήσω... μπορεί να μάθω πράγματα που δεν ξέρω LOL

Just now, dpolal said:

Γίνεται.

Κάνεις εγγραφή στην Αναζήτηση Βασικών Στοιχείων Μητρώου Επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ και μπορείς είτε να αναζητάς άλλα ΑΦΜ ή να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν άλλοι αναζητούν το δικό σου όπου εμφανίζονται όλα τα στοιχεία τους.

δηλαδή αυτό γίνεται μόνο για επιχειρηματικά ΑΦΜ

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 21/7/2020 στις 11:51 ΠΜ, spectaculator είπε

Το διάβασα και δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Επίσης από το 2017 πολλά αλλάζουν χέρια. Βρες μου κάτι φρέσκο που να δείχνει σε ποιον ανήκει η "SHOPPING EXPERIENCE SMPC". Και κάτι από εδώ και όχι άσχετα από κυπριακές υπηρεσίες κλπ. Αν κάτι πάει στραβά θα το πιάσει η ΑΑΔΕ, να είσαι σίγουρος.

Νομίζαμε ότι ήταν ξεκάθαρο για το που ανήκει η Shopping Experience SMPC, ξεκάθαρα αναφέρετε στο καταστατικό της ότι ανήκει 100% στην  Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία KOLMAN HOLDINGS LIMITED (ΗΕ 357578) δεν διαβάσατε μάλλον αναλυτικά την ανάρτησή μας η οποία βασίζεται σε δημόσια αναρτημένα δεδομένα. Η ΑΑΔΕ ακόμη αναμένει να εισπράξει από την eshop.gr και την αρχική ΑΕ τα 100Μ€ ως μεγαλοοφειλέτης. Μήπως δεν συνεχίζει κανονικά το domain name και η φήμη-πελατολόγιο της αρχικής εταιρείας;

Δημοσ.

Αμφισβητούμε κάτι; γιατι ουτε από την λίστα μεγαλοοφειλετών έχει φύγει επίσημα ούτε τα δημοσιευμένα κείμενα - καταστατικά δεν έχουν αλλάξει. Αν σας αρέσει να φεσώνει κάποιος με κάποια εκατομμύρια το κράτος (άρα εμάς) καλη σας ημέρα χωρίς χαζομάρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...