Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα razer taipan (γύρω στα 6μιση χρόνια) και έχει αρχίσει να τα παίζει το ένα πλευρικό κουμπι. Βρήκα στο ebay ανταλλακτικά  αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κι εσάς μήπως έχετε κατά νου μαγαζί στην ελλάδα που να πουλάει τέτοια. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Έχω ένα razer taipan (γύρω στα 6μιση χρόνια) και έχει αρχίσει να τα παίζει το ένα πλευρικό κουμπι. Βρήκα στο ebay ανταλλακτικά  αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κι εσάς μήπως έχετε κατά νου μαγαζί στην ελλάδα που να πουλάει τέτοια. 

Αν δε κάνω λάθος, αυτό το είδος κουμπιού/διακόπτη είναι momentary, και υπάρχει σε οποιοδήποτε ποντίκι, είτε είναι ασύρματο είτε ενσύρματο, οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου,  άνοιξε κανένα χαλασμένο (να είσαι σίγουρος όμως ότι λειτουργούσαν τα κουμπιά του) και ξεκόλλα ένα momentary (το δεξί ή το αριστερό κλικ έχουν τέτοια διακοπτάκια) και μετά κόλλησε το στο Razer.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Αν δε κάνω λάθος, αυτό το είδος κουμπιού/διακόπτη είναι momentary, και υπάρχει σε οποιοδήποτε ποντίκι, είτε είναι ασύρματο είτε ενσύρματο, οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου,  άνοιξε κανένα χαλασμένο (να είσαι σίγουρος όμως ότι λειτουργούσαν τα κουμπιά του) και ξεκόλλα ένα momentary (το δεξί ή το αριστερό κλικ έχουν τέτοια διακοπτάκια) και μετά κόλλησε το στο Razer.

ευχαριστω, θα τσεκαρω κατι παλια ποντικια που εχω!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβγαλα τελικα απο ενα παλιο ποντικι το δικο του (αντιστοιχο) switch, το κολλησα στη θεση του razer και ολα καλα :) 

Επεξ/σία από GiwrgosP-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...