Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Netflix ετοιμάζεται για την ακριβότερη παραγωγή ταινίας του, δίνοντας στους δημιουργούς του Avengers: Endgame μπάτζετ 200 εκατ. δολαρίων.

Οι παραγωγές του Netflix έχουν αλλάξει επίπεδο και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το The Gray Man πιστοποιούν του λόγου το αληθές. Η ταινία που φέρει την υπογραφή των Joe και Anthony Russo, δημιουργών των Avengers: Endgame και Infinity War, με τους Ryan Gosling και Chris Evans στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα έχει μπάτζετ που θα ξεπερνά τα 200 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline.

Το The Gray Man βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Mark Greaney και πλασάρεται σαν blockbuster ταινία δράσης επιπέδου James Bond. Αποτελεί δε την πρώτη σε μία σειρά ταινιών, με τα πλάνα του Netflix να εξαρτώνται από την επιτυχία που θα έχει το franchise -ο Gosling έχει ήδη συμφωνήσει και για επόμενες παραγωγές. Τα γυρίσματα προβλέπεται να ξεκινήσουν στην καλύτερη περίπτωση φέτος το φθινόπωρο (στη χειρότερη, πάμε για του χρόνου), οπότε η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις τηλεοράσεις μας προς το τέλος του 2021.

Θυμίζουμε πως το Netflix έχει δει τους συνδρομητές του να εκτοξεύονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σημειώνοντας αύξηση 26 εκατ. στο πρώτο μισό του έτους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Τελευταία έχουμε δει και καλές ταινίες από Netflix. Μακάρι να δούμε περισσότερες και ακόμα πιο αξιόλογες παραγωγές.

• Like 3
Δημοσ.

Προβλεπω συντομα να αλλαζουν επιπεδο και οι χρεωσεις.... οντως εχουν αλλαξει επιπεδο. Υπαρχει βελτιωση σε σχεση με παλια και ολοενα αποκτα νεους συνδρομητες. Αφου και μεταξυ των ηθοποιων στο Hollywood παιζει σαν αστειο ολο το σκηνικο αυτο και που θα οδηγηθει η βιομηχανια του θεαματος μελλοντικα βλεποντας ολο και περισσοτερους γνωστους και καταξιωμενους να παιρνουν μερος σε σειρες και ταινιες σε τετοιες πλατφορμες.

Δημοσ.

Εγώ το έκοψα το Netflix, το θεωρώ σκουπίδι. Οι ταινίες του είναι στην καλύτερη περίπτωση πολύ μέτριες, και αυτό που με εκνευριζει πιο πολύ από όλα, είναι ότι στο imdb έχουν δυσανάλογα υψηλές βαθμολογίες, πράγμα που σημαίνει ότι είτε ευθέως είτε πλαγίως, το netflix επηρεάζει το imdb.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.

Οτι καλύτερο εχω πληρώσει το Νετφλιξ ταινιες παιδικα σειρες Dolby Vision χωρις να ψαχνεις και να περιμένεις.

Προσωπικά μου αρεσει να βλεπω παλιες ταινιες και σειρες απο καινουργια ζήτημα να μου αρεσαν καμια 10αρια.

Οτι καλύτερο εχω πληρώσει το Νετφλιξ ταινιες παιδικα σειρες Dolby Vision χωρις να ψαχνεις και να περιμένεις.

Προσωπικά μου αρεσει να βλεπω παλιες ταινιες και σειρες απο καινουργια ζήτημα να μου αρεσαν καμια 10αρια.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dikasths είπε

Εγώ το έκοψα το Netflix, το θεωρώ σκουπίδι. Οι ταινίες του είναι στην καλύτερη περίπτωση πολύ μέτριες, και αυτό που με εκνευριζει πιο πολύ από όλα, είναι ότι στο imdb έχουν δυσανάλογα υψηλές βαθμολογίες, πράγμα που σημαίνει ότι είτε ευθέως είτε πλαγίως, το netflix επηρεάζει το imdb.

Το imdb ανήκει στο amazon, το οποίο έχει ανταγωνιστική πλατφόρμα το prime video, άρα λίγο δύσκολο να σιγοντάρουν το netflix.

Αυτό που παίζει γενικά στο imdb είναι ότι οι καινούργιες κυκλοφορίες έχουν υψηλότερη απ' όσο αξίζουν βαθμολογία στην αρχή και με τον καιρό η βαθμολογία εξομαλύνεται.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Makis802 είπε

6973775057

Σβήστε κανένας ρε παιδιά τη λάθος ανάρτηση του ανθρώπου

37 λεπτά πριν, ktf είπε

Το imdb ανήκει στο amazon, το οποίο έχει ανταγωνιστική πλατφόρμα το prime video, άρα λίγο δύσκολο να σιγοντάρουν το netflix.

Αυτό που παίζει γενικά στο imdb είναι ότι οι καινούργιες κυκλοφορίες έχουν υψηλότερη απ' όσο αξίζουν βαθμολογία στην αρχή και με τον καιρό η βαθμολογία εξομαλύνεται.

Σωστό το σκεπτικό σου και σωστή η παρατήρηση για την αρχική υψηλή βαθμολογία. Απλά προφανώς το netflix έχει μερικές χιλιάδες ανθρώπους που ψηφίζουν στο imdb τις ταινίες του και γράφουν και διθυραμβικές κριτικές, και για αυτό το imdb δε μπορεί να κάνει κάτι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dikasths είπε

Σβήστε κανένας ρε παιδιά τη λάθος ανάρτηση του ανθρώπου

Σωστό το σκεπτικό σου και σωστή η παρατήρηση για την αρχική υψηλή βαθμολογία. Απλά προφανώς το netflix έχει μερικές χιλιάδες ανθρώπους που ψηφίζουν στο imdb τις ταινίες του και γράφουν και διθυραμβικές κριτικές, και για αυτό το imdb δε μπορεί να κάνει κάτι.

Τα να μην αρέσουν σε εσένα και άλλους δέκα, εν αντιθέσει να αρέσουν σε τριάντα ή πενήντα δεν το έχεις σκεφτεί ε????

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τα να μην αρέσουν σε εσένα και άλλους δέκα, εν αντιθέσει να αρέσουν σε τριάντα ή πενήντα δεν το έχεις σκεφτεί ε????

Αδερφέ εννοούσα να σβήσουν την ανάρτηση του άλλου που έβαλε κατά λάθος το τηλέφωνό του.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dikasths είπε

Αδερφέ εννοούσα να σβήσουν την ανάρτηση του άλλου που έβαλε κατά λάθος το τηλέφωνό του.

Δεν μιλούσα για αυτό... 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το να βάζουν 9άρια και 10άρια σε user reviews με το τσουβάλι, και η ταινία να είναι το πολύ για 5, δεν είναι τυχαίο. Και δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει μόνο με ταινίες του netflix.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dikasths είπε

Το να βάζουν 9άρια και 10άρια σε user reviews με το τσουβάλι, και η ταινία να είναι το πολύ για 5, δεν είναι τυχαίο. Και δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει μόνο με ταινίες του netflix.

Παντού συμβαίνει... μουσική, παιχνίδια, μαγαζιά... Τι να κάνουμε... ή θα συνηθίσουμε να ήμαστε η μειοψηφία ή θα γκρινιάζουμε σαν κακομαθημένα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

όλα είναι θέμα γούστου/επιλογών (αν ήσασταν σαν εμένα που μου αρέσουν (οι ταινίες/σειρές) τότε θα σας άρεσε το "από τον θείο" περιεχόμενο) 

εμένα πάντως δεν με έχει απογοητεύσει ούτε το NETFLIX ούτε το AMAZON (PRIME) VIDEO ούτε και το APPLE TV που σκοπεύω να πάρω

μια χαρά περιεχόμενο έχουν και πολύ καλύτερο από τα "σκουπίδια" που μας έχει φλομώσει η DIGEA και τα ελληνικά ελεύθερα/δωρεάν κανάλια

δεν το συζητώ καν για τα συνδρομητικά τύπου COSMOTE TV / NOVA / WIND / VODAFONE

το μόνο που θα ήθελα είναι να έχω το HBO/HBO Max , Disney+ και το Hulu

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kirileman είπε

Τελευταία έχουμε δει και καλές ταινίες από Netflix. Μακάρι να δούμε περισσότερες και ακόμα πιο αξιόλογες παραγωγές.

Έχεις να προτείνεις καμία καλή ταινία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...