k_dinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, k_dinos είπε Σίγουρα κάποιος θα πρέπει να το ελέγξει πριν το αγοράσει.. Τώρα σε σχέση με το αν είναι το ίδιο με το tracer, βλέπω ότι έχουν και τα Watt διαφορετικά μεταξύ τους.. 2 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε https://en.tracer.eu/speakers-soundbar-subwoofer-tracer-quinto-bluetooth Audio device type: 2.1 Αυτό είδα και σου είχα γράψει πιο πάνω. Είναι ίδιο στανταρ?? Το λέω γιατί αναγράφει διαφορετικά Watt
makhs5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε https://en.tracer.eu/speakers-soundbar-subwoofer-tracer-quinto-bluetooth Audio device type: 2.1 Αστο δεν βγαζεις ακρη, θα σου πουν οτι του πλαισιου ειναι αλλο κι ειναι 1.1 η εχουν αλλα watt Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από makhs5 1
zacharis1955 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, k_dinos είπε Αυτό είδα και σου είχα γράψει πιο πάνω. Είναι ίδιο στανταρ?? Το λέω γιατί αναγράφει διαφορετικά Watt Φαίνεται ακριβώς το ίδιο...
makhs5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οριστε, το "ιδιο" στον κοτσοβολο χωρις ομως το woofer 25 ευρω https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/speakers/177549-trust-asto-pc-sound-bar Ολα αυτα ειναι το "ιδιο" φασον και απο το ιδιο εργοστασιο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από makhs5
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε https://en.tracer.eu/speakers-soundbar-subwoofer-tracer-quinto-bluetooth Audio device type: 2.1 2 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Φαίνεται ακριβώς το ίδιο... Δεν καν ίδιες οι διαστάσεις. Όχι ότι αυτό αποδεικνύει ότι είναι ίδιο το περιεχόμενο, αλλά λέμε τώρα.
zacharis1955 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε Δεν καν ίδιες οι διαστάσεις. Όχι ότι αυτό αποδεικνύει ότι είναι ίδιο το περιεχόμενο, αλλά λέμε τώρα. Την π@π@ριά την έχει κάνει στην περιγραφή το Πλαίσιο, είναι το ίδιο... 1
kourtembeu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, marsias είπε Το 2.1 σημαίνει 2 + 1 κανάλια και όχι ηχεία απαραίτητα ..αυτό σου εξηγούν τα παιδιά φίλος. Μέγκα ΑΝΤ1 ας πούμε .
marsias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, kourtembeu είπε Μέγκα ΑΝΤ1 ας πούμε . Ναι και ; Αστείο και καλά ; 1
Narayan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δεν υπάρχει προσφορά, για 1.1 μάλλον ακριβό είναι. Όσο για το φασόν, με την ίδια λογική ένας κλώνος Samsung Galaxy είναι ακριβώς το ίδιο με το γνήσιο μόνο επειδή μοιάζουν; Μην παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας αν δεν είστε 100% σίγουροι για αυτά που λέτε. Με την λογική σας αυτό εδώ θα έπρεπε να λέγεται σύστημα 24.1; 3
d3v4st4tor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Σύστημα 1.1 είναι μονοφωνικό με sub, όπως ένα 2.0 είναι στερεοφωνικό χωρίς sub ή 2.1 στερεοφωνικό με sub, ανεξαρτήτως αριθμού μεγαφώνων που περιλαμβάνουν. Οι αριθμοί υποδεικνύουν κανάλια ήχου, όχι ποσότητα ηχείων. 2
makhs5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Narayan είπε Δεν υπάρχει προσφορά, για 1.1 μάλλον ακριβό είναι. Όσο για το φασόν, με την ίδια λογική ένας κλώνος Samsung Galaxy είναι ακριβώς το ίδιο με το γνήσιο μόνο επειδή μοιάζουν; Μην παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας αν δεν είστε 100% σίγουροι για αυτά που λέτε. Με την λογική σας αυτό εδώ θα έπρεπε να λέγεται σύστημα 24.1; 1) Μην συγκρινεις Samsung Galaxy με κλωνο, καμια σχεση αυτο που λες, γιατι πολυ απλα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αυτη η ηχομπαρα φτιαχνετε απο το "Ιδιο κινεζικο εργοστασιο" που φταχνει το πολωνικο Tracer , το Trust, το Turbo-x , και παει λεγοντας. 2) Οσο για το 24.1 που λες, παλι καμια σχεση, εγω ειπα εξ αρχης για 2.1 "Συστημα μεγαφωνων", ειναι 2.1 ειτε θες να το παραδεχτεις ειτε οχι. Αλλο αυτο που λες και εννοεις εσυ, κι αλλο αυτο που αναφερομαι εγω. Δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου. Ξερω παντα τι γραφω Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από makhs5
Salvation81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, makhs5 είπε 1) Μην συγκρινεις Samsung Galaxy με κλωνο, καμια σχεση αυτο που λες, γιατι πολυ απλα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αυτη η ηχομπαρα φτιαχνετε απο το "Ιδιο κινεζικο εργοστασιο" που φταχνει το πολωνικο Tracer , το Trust, το Turbo-x , και παει λεγοντας. 2) Οσο για το 24.1 που λες, παλι καμια σχεση, εγω ειπα εξ αρχης για 2.1 "Συστημα μεγαφωνων", ειναι 2.1 ειτε θες να το παραδεχτεις ειτε οχι. Αλλο αυτο που λες και εννοεις εσυ, κι αλλο αυτο που αναφερομαι εγω. Δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου. Ξερω παντα τι γραφω ΑΞΙΟΣ!
makhs5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Και επισεις πολλα καταστηματα ετσι αναφερουν πολλα τετοια συστηματα, και μιλαω για μεγαλα καταστηματα - αλυσιδες, οπως το γραφω εγω, ολοι αυτοι κανουν λαθος λοιπον Η επισημη σελιδα της Tracer https://en.tracer.eu/speakers-soundbar-subwoofer-tracer-quinto-bluetooth TECHNICAL DATA Bluetooth: Yes RMS power set (W): 20 Transfer band (Hz - kHz): 20 - 20 Satelite material: synthetic material Phone output: yes Power supply (V): 220-240 / 50 Hz Remote control: No Subwoofer material: Wood "" Audio device type: 2.1 "" Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από makhs5
ekkli Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Ρε μάστορα, θα ξεχάσουμε τι ξέρουμε εδώ πέρα. Δεν υπάρχει 2.1 "Συστημα μεγαφωνων", όπως γράφεις πιο πάνω. Στο sound engineering και στην ηχοληψία και σε όλα αυτά που έχουν περάσει σπίτια μας, το 2 σημαίνει πλήθος καναλιών, όπως γράφει κι ο συμφορουμίτης πιο πάνω. Όπως στα 7.1 που για να ακούσεις πρέπει να έχεις πηγή 7 καναλιών, αλλιώς τσάμπα το έχεις. Μην κάνεις σαν κάτι θείους μου που είχαν πάρει 5.1 σύστημα με 200€ για να βλέπουν Ειδήσεις και Μουρμούρα στην ελληνική τηλεόραση. Από κει λοιπόν θα προκύψει αν είναι 2.1, από το αν μπορεί κάθε μεγάφωνο να παίζει διαφορετικά πράγματα. Όχι για το αν έχει 2 μεγάφωνα μέσα στο ηχείο. 3
makhs5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, ekkli είπε Ρε μάστορα, θα ξεχάσουμε τι ξέρουμε εδώ πέρα. Δεν υπάρχει 2.1 "Συστημα μεγαφωνων", όπως γράφεις πιο πάνω. Στο sound engineering και στην ηχοληψία και σε όλα αυτά που έχουν περάσει σπίτια μας, το 2 σημαίνει πλήθος καναλιών, όπως γράφει κι ο συμφορουμίτης πιο πάνω. Όπως στα 7.1 που για να ακούσεις πρέπει να έχεις πηγή 7 καναλιών, αλλιώς τσάμπα το έχεις. Μην κάνεις σαν κάτι θείους μου που είχαν πάρει 5.1 σύστημα με 200€ για να βλέπουν Ειδήσεις και Μουρμούρα στην ελληνική τηλεόραση. Από κει λοιπόν θα προκύψει αν είναι 2.1, από το αν μπορεί κάθε μεγάφωνο να παίζει διαφορετικά πράγματα. Όχι για το αν έχει 2 μεγάφωνα μέσα στο ηχείο. Ρε μαστορα οπως λες κι εσυ, περιμενεις με 25-30-40 ευρω να ειναι 2.1 "καναλια"? Νομιζεις οτι δεν τα ξερω ολα αυτα που λετε? συστημα 7.1 εχω στον υπολογιστη μου εδω και πολλα πολλα χρονια. ΑΛΛΑ με αυτα τα χρηματα περιμενετε κατι τετοιο? Εγω ειπα γενικως ετσι λεγονται αυτα, ανεξαρτητα αν στην πραξη δεν ειναι. Για 25 ευρω μιλαμε εχετε καταλαβει τι λετε, που συγκρινετε συστηματα εκατονταδων ευρω, αν ειναι δυνατον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις