Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ Οποιος ενδιαφερεται για αγορα, τι πιο απλο να παρει ο ιδιος ενα τηλ πριν κλεισει την παραγγελια η παει να την παρει, εγω απλα σας ειπα ειναι 2.1 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει σύνολο 3 ηχεία (2 η μπάρα και ένα το woofer) αλλά στερεοφωνικό ήχο δεν μπορεί να παίξει. (δεν το αναφέρει ούτε στην περιγραφή)

Θα αναπαράγει  τον ήχο, αλλά όχι stereo 

δλδ στο παρακάτω βίντεο δεν θα ακούει κάτι το διαφορετικό ανάμεσα σε left και right

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Έχει σύνολο 3 ηχεία (2 η μπάρα και ένα το woofer) αλλά στερεοφωνικό ήχο δεν μπορεί να παίξει. (δεν το αναφέρει ούτε στην περιγραφή)

Θα αναπαράγει  τον ήχο, αλλά όχι stereo 

δλδ στο παρακάτω βίντεο δεν θα ακούει κάτι το διαφορετικό ανάμεσα σε left και right

Το οτι δεν το γραφει στην περιγραφη ειδικα το πλαισιο, δεν σημαινει και οτι δεν ειναι στερεο, οποιος ενδιαφερεται για αγορα ας παρει τηλ να ρωτησει και να πει σε εναν υπαλληλο του πλαισιου να το ψαξει πολυ καλα πριν του απαντησει, για να ειναι σιγουρος να κοιταξει και τη συσκευασια ο υπαλληλος

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Οκ Οποιος ενδιαφερεται για αγορα, τι πιο απλο να παρει ο ιδιος ενα τηλ πριν κλεισει την παραγγελια η παει να την παρει, εγω απλα σας ειπα ειναι 2.1 

Αφού το λες εσύ. Εγω αν έκανα post και έδινα πληροφορίες θα τις επιβεβαίωνα πρώτα. Αλλά εγώ μάλλον είμαι περίεργος. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Το οτι δεν το γραφει στην περιγραφη ειδικα το πλαισιο, δεν σημαινει και οτι δεν ειναι στερεο, οποιος ενδιαφερεται για αγορα ας παρει τηλ να ρωτησει και να πει σε εναν υπαλληλο του πλαισιου να το ψαξει πολυ καλα πριν του απαντησει, για να ειναι σιγουρος να κοιταξει και τη συσκευασια ο υπαλληλος

Σίγουρα κάποιος θα πρέπει να το ελέγξει πριν το αγοράσει..

Τώρα σε σχέση με το αν είναι το ίδιο με το tracer, βλέπω ότι έχουν και τα Watt διαφορετικά μεταξύ τους..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, plextis είπε

Αφού το λες εσύ. Εγω αν έκανα post και έδινα πληροφορίες θα τις επιβεβαίωνα πρώτα. Αλλά εγώ μάλλον είμαι περίεργος. 

Οτι ειναι 2.1 να επιβεβαιωσω και να παρω τηλ? Εγω εγραψα οτι ειναι 2.1. Μονο μια αμφιβολια εχω, δεν ξερω αν ειναι Stereo, 2.1 ομως ειναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, makhs5 είπε

Οτι ειναι 2.1 να επιβεβαιωσω και να παρω τηλ? Εγω εγραψα οτι ειναι 2.1. Μονο μια αμφιβολια εχω, δεν ξερω αν ειναι Stereo, 2.1 ομως ειναι

Άμα δεν είναι στέρεο δεν είναι 2.1. Δεν θες να καταλάβεις τι σου λενε. Και 10 ηχεια να έχει μπορεί να είναι 1.1

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, plextis είπε

Άμα δεν είναι στέρεο δεν είναι 2.1. Δεν θες να καταλάβεις τι σου λενε. Και 10 ηχεια να έχει μπορεί να είναι 1.1

2.1 σημαινει 2 μεγαφωνα στην μπαρα και 1 το woofer, ασχετα αν ειναι stereo η οχι

Πολυ το κουραζουμε και δεν ξερω γιατι

Εγω ανεβασα κατι οποιος ενδιαφερεται ρωταει και το παιρνει, οποιος δεν ενδιαφερεται απλα προσπερνα

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Απο το 89 στην τεχνολογια, 1 πραγμα Turbo-X δεν εχω παρει, και δεν θα παρω και ποτε.

Δεν εχω θεμα με το Πλαισιο βεβαια, εχω θεμα με το οτι συνεργαζονται με τις χειροτερες κινεζικες εταιρειες του χωρου γιατι οκ ως λογικο δεν θα παει κανεις να δωσει 500ε για ηχομπαρα Turbo-X (δεν εχω κοιταξει βεβαια αν εχουν τοσο ακριβη ηχομπαρα).

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, makhs5 είπε

2.1 σημαινει 2 μεγαφωνα στην μπαρα και 1 το woofer, ασχετα αν ειναι stereo η οχι

Πολυ το κουραζουμε και δεν ξερω γιατι

Εγω ανεβασα κατι οποιος ενδιαφερεται ρωταει και το παιρνει, οποιος δεν ενδιαφερεται απλα προσπερνα

Το 2.1 σημαίνει 2 + 1 κανάλια και όχι ηχεία απαραίτητα ..αυτό σου εξηγούν τα παιδιά φίλος.

• Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Απο το 89 στην τεχνολογια, 1 πραγμα Turbo-X δεν εχω παρει, και δεν θα παρω και ποτε.

Δεν εχω θεμα με το Πλαισιο βεβαια, εχω θεμα με το οτι συνεργαζονται με τις χειροτερες κινεζικες εταιρειες του χωρου γιατι οκ ως λογικο δεν θα παει κανεις να δωσει 500ε για ηχομπαρα Turbo-X (δεν εχω κοιταξει βεβαια αν εχουν τοσο ακριβη ηχομπαρα).

Δεν είχε παίξει πριν λίγο καιρό ψύκτρα pc Turbo-X στο 1/3 της τιμής από νομίζω ολόιδια Deepcool? Εγώ προσωπικά αποφεύγω Turbo-X όταν έχουν σχέση με ρεύμα / τροφοδοτικό / μπαταρίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ίσως το χειρότερο brand στην ελληνική αγορά,μόνο ένα κάλο έχουν και αυτό είναι η εγγύηση Πλαισίου σε αντίθεση με άλλα που έχουν αντιπροσωπίας. Άλλα και αυτό σε τιμές μέχρι 50 ευρώ όπου αν χαλάσει σου κάνουν η αντικατασταση η πίστωση.

Εγώ το συγκεκριμένο θα το έπαιρνα αν ήθελα άπλα να κάνω την δουλειά μου και σύμφωνα με τα παραπάνω. 

Επεξ/σία από ixidor1991
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...