abitolive Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Επίσης να πω ότι το αυτοκόλλητο - ταινία ασφαλείας της xiaomi στο κουτί ήταν κομμένο. Πιθανόν για να βάλουν μέσα τον αντάπτορα πρίζας από US σε EU. Συνέβη και σε εσάς?
georsev Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Επομένως στέλνουν ότι έχουν από θέμα version..
sphinxgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Εμένα ήρθε με αποστολή από τη Γερμανία. Δεν ξέρω όμως ακόμα τι version είναι!
sndev Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Οσοι εχετε κινεζική παίρνετε ενα firmware που επιτρέπει πολλαπλούς χάρτες απο εκει θα το καταλάβετε
osfpe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, abitolive είπε Επίσης να πω ότι το αυτοκόλλητο - ταινία ασφαλείας της xiaomi στο κουτί ήταν κομμένο. Πιθανόν για να βάλουν μέσα τον αντάπτορα πρίζας από US σε EU. Συνέβη και σε εσάς? Ναι και σε εμένα, αν δεν και σκέφτηκα ότι ήταν ο λόγος που αναφέρεις... αλλά ότι έστειλαν μεταχειρισμένη... 37 λεπτά πριν, sndev είπε Οσοι εχετε κινεζική παίρνετε ενα firmware που επιτρέπει πολλαπλούς χάρτες απο εκει θα το καταλάβετε Ισχύει, ναι αυτό ακριβώς
Kostasm45 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Όσοι έχετε κινέζικη version πολύ απλά το xiaomi home app , αν το έχετε με ευρωπαϊκούς server, δεν την αναγνωρίζει .
Craven Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Πάντως αν κάποιος από Αθήνα πήρε Κινέζικη και δεν την θέλει, εγώ μιας και έχω κινέζικο gateway και αναγκαστικά το mi home συνδεδεμένο στην Κίνα, σας ξαλαφρώνω ευχαρίστως
pareisaktos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Εγώ παρέλαβα προχθές αλλα δεν έχω προλάβει ακόμη να την ανοίξω. Για να δούμε θα πέσω σε Κινέζο η Ευρωπαίο
JOHN ONLY Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 38 λεπτά πριν, Craven είπε Πάντως αν κάποιος από Αθήνα πήρε Κινέζικη και δεν την θέλει, εγώ μιας και έχω κινέζικο gateway και αναγκαστικά το mi home συνδεδεμένο στην Κίνα, σας ξαλαφρώνω ευχαρίστως Σε ποια τιμή;😂 Και γω παρέλαβα εχθές και δεν την άνοιξα ακόμη. Το κουτί απέξω γράφει σε ένα αυτοκολλητακι και λέει china version. Με κατασκευή 12/2019. Δεν ξαναειχα κάτι παρόμοιο και θα χρειαστώ να διαβάσω τις οδηγίες πρώτα. Να πω την αμαρτία μου προτίμησα κλασικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα με τα πατροπαράδοτα εργαλεία 😂😂 από το να κάτσω να μάθω πως λειτουργεί. Νταξει δεν πιστεύω να ναι ολόκληρη επιστημη, θα την καταφέρω.
Craven Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Τι ερώτηση είναι αυτή στην τιμή που την πήρε (224)... 293 έχει Ελλάδα και μετά τις διακοπές βλέπω να την παίρνω από εδώ, η διαφορά στα χρήματα δεν είναι τόσο τεράστια απλά φοβάμαι ότι θα με παιδέψει τόσο να έχω το gateway κίνα και να πρέπει να κάνω clone την εφαρμογή ή να την έχω αλλού σε κάνα tablet που στο τέλος με βλέπω να αναγκάζομαι να πουλάω τον gateway μαζί με τους σένσορες και τα φώτα για να πάρω Ευρωπαϊκά... δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος
sphinxgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Αν δεν βαριέται κάποιος και έχει σύντομες οδηγίες τι και πως, ας τις ποσταρει εδω! Αλλιώς θα ψάξουμε
sndev Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δοκιμαστε να βαλετε υγρα swiffer απο πίσω με χαρτοταινία, στο απλο σκουπισμα δινει 1 boost επιπλέον κ το σπιτι θα μοσχοβολαει 1
abitolive Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, osfpe είπε Ναι και σε εμένα, αν δεν και σκέφτηκα ότι ήταν ο λόγος που αναφέρεις... αλλά ότι έστειλαν μεταχειρισμένη... Κι εγώ έτσι σκέφτηκα αρχικά, αλλά δεν μοιάζει για μεταχειρισμένη. Μετά είδα και τον αντάπτορα και έκανα τον συνειρμό.
makhs5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, sndev είπε Δοκιμαστε να βαλετε υγρα swiffer απο πίσω με χαρτοταινία, στο απλο σκουπισμα δινει 1 boost επιπλέον κ το σπιτι θα μοσχοβολαει Αφου ειναι απο μονη της και σφουγγαριστρα με το ανταλλακτικο που ηδη εχει, ποιος ο λογος να αγοραζεις και να βαζεις πανακια swiffer ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις