Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, nermain είπε

Παιδια κατι εντελως ακυρο. Εαν την αγορασω απο CZ που ειναι ΕΕ, υπαρχει αντιπροσωπια σε ελλαδα η καπου στην ευρωπη σε περιπτωση που χαλασει στην εγγυηση 2 ετων;

Όχι. Η Ελληνική αντιπροσωπεία υποστηρίζει μόνο όσα εισήχθησαν από αυτή στην Ελλάδα.

19 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αν την αγοράζεις από τσέχικο κατάστημα που προμηθεύεται από εισαγωγέα / αντιπρόσωπο της εταιρίας ναι. 

Αν ρωτάς για την τσεχική αποθήκη του banggood, όχι. 

Όχι και όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Παραλήφθηκε και από μένα!!! 22/7 έγινε η παραγγελία.

Τι version είναι τελικά αυτές που στέλνουν?china η global?η ίδια η dhl σας τα παραδίδει?

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dstone είπε

Ναι την είδα μέσω του mi home από την alexa, την έκανα rename μέσα από το Alexa app σε ένα ξένο όνομα (απλά για να το καταλαβαίνει εύκολα η αλέξα) και στη συνέχεια είπα στην alexa start και το όνομα που όρισα. 

έχεις δίκιο το προσπάθησα με το google χθες το βράδυ κ έπαιξε ενώ, όταν την είχα πάρει πριν κάνα μήνα ΔΕΝ.. με αλεξα δε τα κατάφερα . λογικα επαιξε καποιο firmware update. τα σιτε στις συγκρισεις παντως λένε δεν υποστηρίζει alexa /google. ειδα οτι ξεκιναει με start X , οταν τη σταματάς όμως φωνητικά   σου γυρνάει στη βάση  γτ με google απλα σταματάει κ στέκεστε εκεί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, igrasias είπε

Αυτήν https://www.gearbest.com/upright-vacuums/pp_3008578664939138.html

Γιατί είναι τόσα φθηνή .... Δεν κάνει κάτι καλά; 

Και γιατί αυτή https://www.gearbest.com/vacuum-cleaners/pp_3008809583021817.html

είναι ακριβή;

Η 1η είναι για μικρό σπίτι, μικρότερη μπαταρία για περίπου 90 λεπτά λέει, αλλά άμα το βάλεις στη μέγιστη δύναμη δεν θα αντέξει για πολύ. Η δύναμή αναρρόφησης είναι μικρότερη δεν έχει χαρτογράφηση και θα κολλάει πιο συχνά. Επίσης δεν μπορεί να του ορίσεις εμπόδια. Αλλά πιστεύω για ένα μικρό σπίτι χωρίς πολλά εμπόδια είναι καλή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε

Όχι και όχι.

Αν υπάρχει επίσημος εισαγωγέας στην Τσεχία και το αγοράσεις από κατάστημα που προμηθεύεται από αυτόν, γιατί όχι; μια χαρά εγγύηση θα έχει. 

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, από την DHL Express (είχε αλλάξει tracking no.). Είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο. 

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Αν και στο tracking έλεγε 05/08, μου την εφέρε η DHL σήμερα. 

Με δηλωμένη τοποθεσία Ελλάδα στο Mi Home δεν δούλευε. Οπότε έβαλα Mainland China και δούλεψε. Αυτό σημαίνει ότι είναι η κινέζικη version?

Κατά τα άλλα έκανε ένα πρώτο σκούπισμα και χαρτογράφηση. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρελαβα και εγω, κινεζικη εκδοση και υπαρχει το εξης παραδοξο. Η ομιλια της σκουπας στην αρχη ηταν στα κινεζικα, εφτιαξε το χαρτη και μετα γυρισε στα αγγλικα οπου σημερα πειραξα κατι ονομασιες στο χαρτη και ξαναγυρισε στα κινεζικα. Γνωριζει κανεις τιποτα για αυτο?

με το official app απο playstore ειμαι.

Επεξ/σία από asteras84
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...